ΜΟΔΑ

Ο Lewis Hamilton αποκαλύπτει τα μυστικά του σύγχρονου αντρικού στιλ

Ο 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής FIA Formula One παραδίδει μαθήματα ανδρικής γοητείας και στιλ μέσα από τη νέα του συλλογή σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger, TommyXLewis Fall 2019.

Στα 34 του ο Lewis Hamilton έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής της FIA Formula One όχι μία και δύο αλλά πέντε φορές, έχει πάρει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου πιλότου στην ιστορία της διοργάνωσης, έχει συνδέσει το όνομά του με δεκάδες καλλονές, από τη Rihanna μέχρι τη Rita Ora και όλα αυτά ενώ χτίζει συστηματικά την εικόνα του ως ένα από τα πιο επιδραστικά ονόματα στον κόσμο του σύγχρονου ανδρικού στυλ.

Μπορεί να είναι λίγο αργά για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην Formula One ή να μην τολμάς να ζητήσεις τη Rihanna σε ραντεβού, όμως αυτή τη σεζόν μπορείς να υιοθετήσεις το κουλ και κομψό στιλ του Lewis μέσα από τη συλλογή TommyXLewis για το Φθινόπωρο 2019.

Η εν λόγω συλλογή σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία μεταξύ του all-american σχεδιαστή Tommy Hilfiger και του Lewis Hamilton και συνδυάζει την περιπετειώδη, ταξιδιάρα ψυχή του Lewis με τα διαχρονικά sartorial look για την πόλη. “Αυτή τη σεζόν εκφράζουμε τη σύγκρουση δύο ξεχωριστών κόσμων – το κλασικό αμερικανικό sportswear DNA του brand Tommy Hilfiger και το μοντέρνο streetwear στιλ μου”, δήλωσε ο Lewis Hamilton.

 

Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή κομμένη και ραμμένη στην καθημερινότητα κάθε σύγχρονου άντρα που απολαμβάνει εξίσου το αστικό στοιχείο όσο και τα ταξίδια, και αναζητά πάντα την άνεση, την κομψότητα και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει. Κάθε κομμάτι εκφράζει αυτή τη σύγκρουση μεταξύ της κλασικής sartorial ραπτικής και της λειτουργικότητας με streetwear και tailored σιλουέτες επανασχεδιασμένες με βιώσιμα υλικά και λεπτομέρειες ιδανικές για ταξίδια. Οι ζεστοί μπορντό και ουδέτεροι τόνοι συνδυάζονται με διαχρονικά καρό και με κόκκινο και μοβ tie dye, δίνοντας ένα σύγχρονο twist στο κλασικό tracksuit, στο ζιβάγκο, στο μάλλινο παλτό και στο parka. Τα ανακυκλωμένα πούπουλα Re:Down® και το βιολογικό βαμβάκι προσθέτουν ένα πιο βιώσιμο στοιχείο στη συλλογή.

 

Είναι μία συλλογή που το tracksuit συναντά το ζιβάγκο και τα polar fleece παντελόνια σε γυαλιστερό twill ύφασμα. Εδώ το «LH» logo έχει εξελιχθεί σε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, ενώ συνεχίζει να γιορτάζει την iconic flag του Tommy Hilfiger και τα αρχικά του Βρετανού οδηγού αγώνων ταχύτητας.  Πρόκειται, τελικά, για μια all-terrain συλλογή που μπορεί να φορεθεί από όλους αλλά εκφράζει το προσωπικό στιλ του Lewis με τον καλύτερο τρόπο.

 

Με αφορμή τη νέα συλλογή TommyXLewis Fall 2019, ο κομψός πιλότος της Formula One μάς αποκάλυψε τα μυστικά του στιλ του:

Ποια είναι η κυριότερη πηγής έμπνευσης πίσω από τη συλλογή;

L.H.: Από ευκολοφόρετα κομμάτια όπως τα tracksuits μέχρι τα πιο επίσημα όπως το μάλλινο παλτό, στόχος μας ήταν να αποτυπώσουμε την άνετη μόδα της πόλης με μια κομψή, μοντέρνα ματιά.

 

Πότε και πώς θα φορούσες τα αγαπημένα σου κομμάτια από τη συλλογή TommyXLewis Fall 2019;

L.H.: Για να εξερευνήσω την πόλη τους κρύους μήνες του χρόνου θα φορούσα ένα καμηλό μάλλινο παλτό μαζί με fleece φόρμα ή το διπλής όψεως puffer jacket με ορειβατικές μπότες. Τις πρωινές ώρες θα επέλεγα ένα πιο διαχρονικό look, συνδυάζοντας bomber jacket σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με κλασικό T-shirt και chino παντελόνι..

 

Τι σε δίδαξε η συνεργασία σου με τον Tommy Hilfiger;

L.H.: Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που έμαθα από τον Tommy είναι να δίνω βάση στις λεπτομέρειες, όσο μικρές κι αν είναι. Εκείνος σκέφτεται πολύ κάθε στοιχείο ενός ρούχου και συνεργάζεται με τους σωστούς ανθρώπους για να φέρει στον κόσμο το όραμά του.

 

Πώς θα χαρακτήριζες το στιλ σου;

L.H.: To στιλ μου συνεχώς μεταβάλλεται. Τώρα τελευταία συνδυάζω casual κομμάτια με πιο επίσημα και μπορεί κανείς να δει τον τρόπο με τον οποίο αυτό εκφράζεται στη συλλογή TommyXLewis Fall 2019.

 

Η συλλογή TommyXLewis για το Φθινόπωρο 2019 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης από τις 29 Οκτωβρίου. (tommy.com).

Ακολούθησε τον Lewis Hamilton στα social media με τη χρήση των #TommyHilfiger και #TommyXLewis, @TommyHilfiger και @LewisHamilton.