LEVI'S
ΜΟΔΑ

Θα ζηλέψεις τη συλλογή της Levi’s για τα Star Wars, ακόμα κι αν δεν είσαι φαν

The Force is strong in this one, ειδικά στα τζάκετ.

Levi’s, Star Wars και ποπ κορν. Το σκηνικό είναι βγαλμένο από κάποιο drive-in σινεμά της Αμερικής, από αυτά που έπηξαν ανέλπιστα το καλοκαίρι του 1977 όταν η βιομηχανία ανακάλυψε πως το ‘A New Hope’ του George Lucas δεν ήταν η ταινία μόνο για παιδιά που είχε σνομπάρει.

Η παραδοσιακή αμερικανική trifecta επαναλαμβάνεται τώρα εν όψει της κυκλοφορίας του ‘The Rise of Skywalker’ τον ερχόμενο Δεκέμβριο, με μια συνεργασία που πήρε πάνω από 40 χρόνια για να συμβεί επισήμως, αλλά κάνει απόσβεση με νοσταλγία, κλασικές γραμμές και εκρήξεις χρώματος.

Πριν στηρίξεις την Αντίσταση στο πλάι της Carrie Fisher και του Mark Hamill για τελευταία φορά, μπορείς να αποδώσεις φόρο τιμής στη Rebel Alliance που τα ξεκίνησε όλα.

Θα το κάνεις με prints των εμβληματικών χαρακτήρων από τον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, όπως ο Chewy και ο μπαμπάκας σου, Darth Vader.

Και επειδή το Millennium Falcon φαίνεται να πηγαίνει προς απόσυρση, μπορείς να το κρατήσεις για πάντα πάνω σου (κυριολεκτικά).

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της συλλογής είναι πως μοιάζει με επαγγελματικού σχεδιασμού fanmade σειρά προϊόντων, αλλά η Levi’s το πήγε και ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντάς μας να φτιάξουμε custom ρούχα από την ιστοσελίδα της.

Αν τολμάς δες ξανά το τελευταίο τρέιλερ του ‘Rise of the Skywalker’ από το 1.19 και μετά και May the Force Be With You.

Απόλαυσε υπεύθυνα όλο το κουλ της συλλογής Levis’s x Star Wars εδώ.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!