ΜΟΔΑ

Τα τέσσερα βασικά είδη σαγιονάρας και πώς να τα φορέσεις

Ο αλάνθαστος οδηγός για να κάνεις με σιγουριά τα πρώτα σου καλοκαιρινά βήματα (και τα δεύτερα, και τα τρίτα...).

Τι εστί ‘σαγιονάρα’, τι ‘πέδιλο’, τι ‘σανδάλι’; Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ σαγιονάρας και αν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς χαρακτηρισμούς για να τις περιγράψουμε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει. Δεν μπαίνουν όλα τα είδη στο ίδιο τσουβάλι και αυτό γιατί το καθένα έχει τον σκοπό του.

Μιας, λοιπόν, και πλησιάζει ο καιρός που τα αγαπημένα σου sneakers θα τοποθετηθούν στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου και στυλ παπουτσιών, όπως τα πάνινα tennis shoes και οι σαγιονάρες θα αρχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σου, με τη βοήθεια της νέας συλλογής της Rider, σου αναλύουμε τους διαφορετικούς τύπους σαγιονάρας, αλλά και τις περιστάσεις στις οποίες μπορείς να τις φορέσεις.

Με τη Rider να προσφέρει σχέδια σαγιονάρας για τον άντρα που ζει έντονα, το σλόγκαν “LifeAholic”, περιγράψει τέλεια την καλοκαιρινή της συλλογή. Οι σαγιονάρες RIDER σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Βραζιλία, με έμπνευση από τον τρόπο ζωής του Rio de Janeiro κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στα σχέδια του brand τα οποία συνδυάζουν την άνεση με το δυναμικό design. Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας σχέδια από τη συλλογή και σου προτείνουμε που να τα φορέσεις, ανάλογα με την περίσταση. Έτσι, θα είσαι ο πιο καλοντυμένος άνδρας, ακόμα κι αν πας στο πιο fancy pool πάρτι της σεζόν. Δεν θα είναι κι άσχημο να έχεις όλα τα βλέμματα επάνω σου, άμα θα είσαι ο πιο καλοντυμένος του πάρτι.

Σαγιονάρες για την παραλία

Οι κλασικές, πατροπαράδοτες, διχαλωτές σαγιονάρες είναι ίσως και το πιο γνωστό σχέδιο αυτού του υποδήματος, παγκοσμίως. Άνδρες-γυναίκες φορούν ένα τέτοιο είδος σαγιονάρας το οποίο είναι απαραίτητο για τις εμφανίσεις της παραλίας. Το υλικό της διευκολύνει το περπάτημα, ενώ οι επιλογές στα σχέδια και τις αποχρώσεις, πολλές και ενδιαφέρουσες.

Ταιριάζει τέλεια με τις εμφανίσεις με μαγιό στην παραλία, γιατί είναι πάνε με όλα, ενώ είναι αρκετά άνετες. Αγαπημένο μας σχέδιο από τη συλλογή της Rider, είναι αυτές με το τύπωμα από την ταινία ‘Ο σημαδεμένος’, γιατί -ας είμαστε ειλικρινείς-, είναι ό,τι σχετίζεται με τον Tόνι Μοντάνα, θέλουμε να σχετίζεται και με μας.

Slides για την πισίνα

Για μια πιο ‘αναβαθμισμένη’ εκδοχή της σαγιονάρας, η οποία είναι εξίσου άνετη αλλά προσφέρει έξτρα πόντους στυλ στις εμφανίσεις σου, αφού έχει ανακάμψει δυναμικά, προτίμησε ένα ζευγάρι slides. Το στυλ αυτό, αποτελεί από τις μεγαλύτερες τάσεις στις σαγιονάρες, τις τελευταίες σεζόν και το μίνιμαλ αλλά και το κουλ ταυτόχρονα ύφος τους, το καθιστά κατάλληλο ώστε να μπορεί να φορεθεί ακόμα και το βράδυ με βερμούδες ή σε λίγο πιο fancy περιστάσεις, όπως αν έχεις π.χ. να πας σε κάποιο pool πάρτι, σε βίλα. Ωραία και η βίλα, αλλά όλοι θα κοιτάνε τα Rider λευκά slides σου και θα σε ρωτάνε από που τα πήρες (fyi η απάντηση είναι “από το adamsshoes.gr“).

Aνατομικές σαγιονάρες για το νησί

Για τα ήσυχα καλοκαιρινά βράδια στο νησί, που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι βόλτες στα σοκάκια, το κατάλληλο παπούτσι είναι ένα stylish ζευγάρι διχαλωτές σαγιονάρες, με ανατομική σόλα. Θα νομίζεις ότι περπατάς στον αέρα με αυτές τις Rider σαγιονάρες που συνδυάζουν design και άνεση με τον πιο κομψό τρόπο.

Σανδάλια για όλες τις ώρες

Θέλεις να πας για περπάτημα; Για καφέ; Ή απλά στον κολλητό για να παίξετε video games; Τα σανδάλια αυτά θα γίνουν τα ‘go-to’ παπούτσια σου για το καλοκαίρι. Αν και δεν σου συνιστούμε να φορέσεις τα σανδάλια αυτά με κάλτσες, αποφεύγοντας να υιοθετήσεις το ασυναγώνιστο ‘τουρίστας-στην-Ελλάδα’ look, φορώντας τις χωρίς τίποτα, θα αποδώσεις ένα πιο stylish αποτέλεσμα. Με τα καφέ αυτά Rider σανδάλια, θα αναβαθμίσεις όλες τις casual αλλά και  sporty καθημερινές εμφανίσεις σου.

Bρες όλες τις σαγιονάρες της νέας συλλογής Rider στο adamsshoes.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στα:

Θεσσαλονίκη 2310 682222

Αθήνα 210 9024435

Κύπρος 357 22 346151