ΜΟΔΑ

Ο Θάνος Τσουνάκας κάνει τα όνειρα στο χαρτί να γίνουν πραγματικότητα

Επιχειρηματίας, interior designer, ένας άνθρωπος που κάνει το πάθος του επάγγελμα και επενδύει στις ωραίες ιδέες. Τον συναντήσαμε στην αγαπημένη του μηχανή και μιλήσαμε για το IWC Portugieser Annual Calendar στον καρπό του.

Οι φίλοι του τον φωνάζουν Danny και οι πιθανότητες λένε ότι τον έχεις συναντήσει σε μία από τις αισίως πέντε επιχειρήσεις εστίασης στις οποίες εμπλέκεται. Αγαπημένο παιδί του bar community, ο Θάνος έκανε την εκκίνησή του πολύ διαφορετικά και αφιερώνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας του στο interior design. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από έναν τέτοιο άνθρωπο από το να είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στιλ και την αισθητική.

Δες το βίντεο που ετοίμασε το brand για εκείνον…

 

Η ζωή μου με την IWC συνοψίζεται σε δύο λέξεις, στιλ και κομψότητα”. Κι όσο παράδοξη κι αν μοιάζει αυτή η φράση για έναν άνθρωπο που κινείται με μία κλασική μηχανή και έχει έναν έτσι πιο έντονο και ροκ χαρακτήρα στο ντύσιμό του, είναι ακριβώς αυτό που ενώνει τις τελείες.

Τα ρολόγια της IWC δεν είναι μόνο κλασικά, δεν είναι μόνο για τους λάτρεις της Pilot αισθητικής ή μόνο για εκείνους που αγαπούν την ιστιοπλοϊα και τη θάλασσα. Η IWC έχει καταφέρει μέσα από τις οικογένειες ρολογιών της να μιλήσει στην καρδιά του σύγχρονου άνδρα, σε όποια από τις τελευταίες δεκαετίες κι αν κάναμε την υπόθεση αυτή. Κάποιοι αγαπούν την επιβλητική αισθητική των Pilot ρολογιών, άλλοι προτιμούν τις αρρενωπές γραμμές των Ingenieur και άλλη προτιμούν την φινέτσα των Da Vinci και των Portofino ή την κλασική πολυτέλεια των Portugieser.

 

Ο Θάνος Τσουνάκας έχει ένα IWC Portugieser Annual Calendar στον καρπό του. “Φοράω ένα IWC Portugieser Annual Calendar γιατί είναι ένα κλασικό ρολόι και διαφοροποιεί λίγο το στιλ μου. Το στιλ μου θα το περιέγραφα με δύο λέξεις, κλασικό και ροκ”. Το πώς ταιριάζουν αυτές οι δύο έννοιες είναι κάτι που θα δεις έμπρακτα στο στιλ και την αισθητική του Θάνου είτε στο ντύσιμό του είτε στην αισθητική που θα δεις στη δουλειά του.

Ο χρόνος για εμένα είναι στιγμές δημιουργίας”. Και αυτό παίρνει ζωή όταν τον βλέπεις μέσα σε λίγη ώρα να σκιτσάρει έναν πανέμορφο χώρο για το επόμενο project, για τον επόμενο πελάτη. Κι αυτό με βαθιά χαραγμένη στο πρόσωπό του την ικανοποίηση ότι κάνει κάτι που αγαπά και ότι προσφέρει στον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζει ή να εργάζεται.

To IWC Portugieser Annual Calendar

Περάσαμε μαζί του αρκετές ώρες της ημέρας του. Και πράγματι δεν είναι υπερβολή να πει κανεί ότι ξεκινώντας την ημέρα το πρωί, ασχολούμενος παράλληλα με τόσα project και τόσες επιχειρήσεις, δεν ξέρει πότε θα καταφέρει να έχει χρόνο για εκείνον. “Μία τυπική ημέρα μου περιλαμβάνει αρκετές ώρες δουλειάς. Μετά έρχεται η ξεκούραση, ο προσωπικός χρόνος και η διασκέδαση για εμένα”. Το λέει και ξέρεις ότι αυτός ο χρόνος είναι λίγος, ξέρεις ότι τον έχει κερδίσει αυτόν τον χρόνο και γι’ αυτό μιλά τόσο ζεστά για αυτόν.

Καβαλά τη μηχανή και φορώντας το κράνος υιοθετεί πλήρως το στιλ για το οποίο μας μιλούσε προηγουμένως. Με ένα κλασικό όμως ρολόι στον καρπό του το οποίο μοιάζει σαν να φτιάχτηκε για εκείνον. “Τα ρολόγια της IWC ταιριάζουν στο δικό μου στιλ γιατί γενικά είμαι των άκρων οπότε ένα κλασικό ρολόι θεωρώ ότι ολοκληρώνει την λίγο πιο ροκ εικόνα μου”.

 

Αν θέλεις να γνωρίσεις κι άλλες ιστορίες ανθρώπων που ταίριαξαν το ρολόι στον καρπό τους με την αισθητική και την εικόνα τους, δεν έχεις παρά να τους ανακαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Instagram account της IWC.