Photo by Joel C Ryan/Invision/AP
ΜΟΔΑ

Το καστ του Once Upon a Time in Hollywood λατρεύει τα αξεσουάρ

Κάθε event και μια stylish εμφάνιση, αλλά το ενδιαφέρον μας τραβούν τα κουλ αξεσουάρ τους.

Δεν ξέρουμε αν ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt έχουν τον ίδιο στυλίστα. Και δεν ξέρουμε αν παίζει σαν πιθανότητα, ο Quentin Tarantino να ζήλεψε και να προσέλαβε τον ίδιο άνθρωπο, αλλά κάτι συμβαίνει με τις εμφανίσεις των ανδρών του ‘Κάποτε… στο Χόλιγουντ’. Σαν να έχουν ενδώσει όλοι οι συντελεστές της ταινίας, στο τελευταίο frenzy της μόδας που θέλει το ανδρικό στυλ ν’ αναδεικνύεται μέσα από τη χρήση ενός αξεσουάρ.

Η αλήθεια είναι ότι, οι άνδρες πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Tarantino, δε χρειάζεται να ακολουθούν καμία τάση της μόδας για να φανούν ‘επίκαιροι’ ή ‘στυλάτοι’. Είναι οι OGs του Hollywood, οι πραγματικοί A-listers που το όνομά τους γνωρίζει όλη η υφήλιος και που δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη για να φανούν ‘κουλ’. Παρ’ όλα αυτά, οι αβίαστα stylish εμφανίσεις τους καταφέρνουν να κάνουν ακόμα και τον πιο  ταγμένο στο streetwear στυλ του millennial να λέει, «πω, πω αυτοί οι τύποι είναι γαμάτοι».

Με τρομερή ευκολία φορούν, λοιπόν, ότι κι αν τους δοθεί, από στυλίστες ή μη, και είτε πρόκειται να κάνουν μια casual εμφάνιση, είτε να παρευρεθούν σε event στο κόκκινο χαλί, ο Brad και ο Leo εκπέμπουν αβίαστα το ‘swag’ που τους διακατέχει.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Τα δύο φιλαράκια με τα γυαλιά ηλίου. Besties forever and ever. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Πρέπε όμως να είναι κάπως κολλητικό αυτό το swag, γιατί παρατηρώντας τις φωτογραφίες τους από τα πρόσφατα photo calls, πρεμιέρες σε Λονδίνο, Λος Άντζελες και γενικά απ’ όλο αυτό το διάστημα που το καστ προμοτάρει την ταινία, καταλαβάμε το εξής: κατά πρώτον, σαν γυναίκα οφείλω να αναφέρω ότι οι εμφανίσεις των δυο πρωταγωνιστών, Brad και Leo, γίνονται όλο και πιο σέξι και κατά δεύτερον, σαν fashion editor μπορώ με σιγουριά να πω ότι το κουλνες αυτό για το οποίο μιλάμε τόση ώρα, εκφράζεται μέσα από ένα στυλάτο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

O Leonardo DiCaprio στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Και λέω ότι είναι «κολλητικό» το swag τους, γιατί ενώ ήταν, για παράδειγμα, ο Brad Pitt που φόρεσε πρώτος γυαλιά ηλίου στην πρεμιέρα της ταινίας στις Κάννες, μετά ο Tarantino έκανε το ίδιο.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Μετά, ακολούθησε και ο Leonardo DiCaprio. Μετά, ο Pitt άρχισε να φοράει τραγιάσκες (σαν ο πιο στυλάτος 55χρονος που είναι και που μόνο αυτός θα μπορούσε να φορέσει ένα τέτοιο καπέλο) και μετά πάλι ο σκηνοθέτης της ταινίας άρχισε να φοράει χρωματιστά aviators με ’70s ύφους vibes και τα πιο θεϊκά λευκά sneakers.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Κάποιο τάμα πρέπει να έχει ο Tarantino μ’ αυτά τα aviator γυαλιά ηλίου, γιατί τα έχει φορέσει πάνω από μια φορά. (Vianney Le Caer/Invision/AP)

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Δηλαδή είναι κάτι σαν ένας φαύλος κύκλος μεταξύ του καστ και σαν να εμπνέονται ο ένας από τον άλλο για τις εμφανίσεις τους, φορώντας ένα stylish αξεσουάρ.

Joel C Ryan/Invision/AP

Ο Brad Pitt και Leonardo DiCaprio σε photo call στο Λονδίνο. (Joel C Ryan/Invision/AP)

Θα μας άρεσε πολύ αν ίσχυε αυτό, αλλά κάτι άλλο πρέπει να παίζει με το θέμα των ‘αξεσουάρ’ στις εμφανίσεις τους, κάτι που έχει αντίκτυπο και στα looks και των υπόλοιπων celebrity καλεσμένων που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

O John Stamos στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες. Λες να εμπνεύστηκε από τον Tarantino και να φορέσει αυτά τα γυαλιά ηλίου;  (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Παρ’ όλα αυτά, εμείς επικεντρωνόμαστε στα looks των πρωταγωνιστών οι οποίοι ό,τι αξεσουάρ κι αν φορέσουν, μπορούν να το υποστηρίξουν αβίαστα. Προσπαθώντας να βρούμε το ‘γιατί’ για την εμμονή αυτή του καστ στα αξεσουάρ, ‘πέσαμε’ πάνω σε φωτογραφία που δείχνει την αφίσα της ταινίας και πήραμε την απάντησή μας.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 Ο Brad Pitt στην αφίσα της ταινίας με aviator γυαλιά ηλίου. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Μπορεί, λοιπόν, το γεγονός ότι το καστ φοράει συχνά γυαλιά ηλίου, καπέλα, ωραία sneakers και γενικά κάνουν περιποιημένες εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια του promotion της ταινίας, να είναι ένα ‘nod’ στους χαρακτήρες της ταινίας. Βέβαια αυτό είναι δικές μας εικασίες.

Όπως και να ‘χει τα looks των Brad, Leonardo μέχρι και του Quentin έχουν όλα καταγραφεί ως τα αγαπημένα μας που έχουμε δει από τους αστέρες τον τελευταίο καιρό.

Kεντρική φωτογραφία: Photo by Joel C Ryan/Invision/AP