ΜΟΔΑ

Το SmartWatch που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου

Το Diesel On θα κάνει update στο στιλ και στην καθημερινότητά σου.

Για κάποιους είναι απαραίτητο, για κάποιους άλλους μια συνήθεια, για πολλούς εργαλείο δουλειάς και για άλλους φετίχ. Το ρολόι σε κάθε περίπτωση είναι ένα αξεσουάρ που προσδίδει αρκετούς πόντους στην εμφάνιση. Η επιλογή του συχνά μαρτυρά στοιχεία του χαρακτήρα σου, είναι μέρος της στιλιστικής σου ταυτότητας και πλέον μπορεί να γίνει και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Βέβαια είναι πολύ πιθανό να φοράς πια ρολόι μόνο από συνήθεια, αφού την ώρα μπορείς να την μάθεις πιο γρήγορα από την οθόνη του κινητού σου, που ομολογουμένως είναι η προέκταση του χεριού σου. Η απάντηση όμως έρχεται με ένα Smartwatch και συγκεκριμένα με αυτό της Diesel που μπορεί να εναρμονιστεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό με την καθημερινότητά σου και τις προτιμήσεις σου.

Νομίζω, δεν χρειάζεται να σου αναλύσω τι ακριβώς είναι το smartwatch. Αρκεί η σύνδεση με ένα smartphone για να αντιληφθείς ότι δεν πρόκειται για ένα απλό ρολόι που σου δείχνει απλά την ώρα. Είναι ένα ρολόι που μπορεί να σε συντροφεύει όλη μέρα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι στο γραφείο, στο γυμναστήριο ή σε εξόρμηση του Σαββατοκύριακου. Αυτή η περιγραφή ίσως σε παραπέμψει σε έναν χοντροκομμένο μηχανισμό που περισσότερο μοιάζει με μία mini ωρολογιακή βόμβα παρά με ρολόι. Κι έτσι έρχεσαι εσύ στο δίλημμα μεταξύ του να διατηρήσεις το στιλ σου και του να είσαι και updated στην τεχνολογία που σου προσφέρει ένα τέτοιου είδους ρολόι. Αυτό δεν θα συμβαίνει πια, χάρη στο Diesel On, το νέο ντιζαϊνάτο και πρωτοποριακό SmartWatch που καλύπτει κάθε απαίτηση που μπορείς να έχεις από αυτό το αξεσουάρ.

 

Αρχικά, πρόκειται για ένα smartwatch με τέτοια εμφάνιση που λογικά θα το επέλεγες να είναι το ρολόι σου, αυτό που θα φοράς κάθε μέρα και θα ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα outfits, θα δένει σε κάθε περίσταση. Αυτό, όμως, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του, αφού η συνέχεια ίσως σε κάνει να νομίζεις ότι παίζεις σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η οθόνη αφής και η ευκολία των παροχών που το κάνουν customize στις δικές σου ανάγκες και συνήθειες είναι μόνο τα βασικά του χαρακτηριστικά. Το Diesel On σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις το καντράν του ρολογιού με τα χρώματα που σου αρέσουν και να του δημιουργήσεις ένα προφίλ, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Έπειτα, όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του smartwatch έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με το τι θα του ζητήσεις. Ραντεβού, σημαντικές ημερομηνίες, σημειώσεις, υπενθυμίσεις, ξυπνητήρι, η μουσική σου, τα βήματα και οι θερμίδες σου είναι όλα καταχωρημένα μέσα σε αυτό το στιλάτο ρολόι. Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα ελέγξιμα από εσένα τον ίδιο. Μπορείς να αποκλείσεις ειδοποιήσεις και να απαντήσεις ή να απορρίψεις κλήσεις, να τσεκάρεις τα emails σου, ενώ εκείνο θα σε ειδοποιεί άμεσα για τον καιρό και τις στιγμιαίες αλλαγές του, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Φυσικά, έχεις ακόμα και τη δική σου Google Assistant που είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου, απλώς πατώντας το power button ή λέγοντας «Ok google». Τόσο απλά και τόσο εύκολα. Στο χέρι σου είναι να το συνδέσεις ή όχι με όλα τα apps που έχεις και στις υπόλοιπες «έξυπνες συσκευές» και να έχεις στο χέρι σου τον απόλυτο έλεγχο κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αρκετά όμως με τα σαφώς πολύ χρήσιμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του Diesel On. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα του είδους και σίγουρα θα σε κερδίσει, ειδικά αν είσαι από εκείνους που δεν ικανοποιούνται μονοδιάστατα και έχουν περισσότερες απαιτήσεις από το smartwatch τους, είναι το γεγονός ότι μπορείς να αλλάζεις στιλ, χρώματα αλλά και λουράκια στο ρολόι σου, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο στιλιστικό σου προφίλ. Αφού θα το φέρεις στα μέτρα σου και θα συμπεριλάβεις όλη τη μέρα σου μέσα σε αυτό, μπορείς να το κάνεις να ταιριάζει απόλυτα με το στιλ σου. Δεν θα μοιάζει παράταιρο, αν το φοράς με το casual κοστούμι ή τη φόρμα σου. Θα προσαρμόζεται εύκολα σχεδόν σε κάθε σου ντύσιμο.

 

Είναι πολυδιάστατο κι ευπροσάρμοστο και σου δίνει τη δυνατότητα με 10 διαφορετικές επιλογές στα λουράκια, να το κάνεις ένα ακόμα στιλιστικό αξεσουάρ που θα ταιριάζει με τις τάσεις ανά σεζόν. Εξάλλου, φέρει την υπογραφή της Diesel, επομένως το denim, το biker ή το military είναι μόνο μερικά από τα στιλ που έχεις στη διάθεσή σου για να πάρεις έμπνευση και να κάνεις το ρολόι σου συνέχεια του προσωπικού σου στιλ.

 

Μην ξεχάσω να σου πω για τον προσωπικό σου βοηθό, αυτόν που σου παρέχει η Diesel, To Τ-ΟΝ-Ι, που θα σου παρέχει καθημερινά πληροφορίες, θα σε κινητοποιεί σύμφωνα με την φιλοσοφία του brand, για να είσαι πάντα updated.

Δεν νομίζω να έχεις πολλές απορίες ακόμα. Σε έχει ήδη πείσει τεχνολογικά και κερδίσει στιλιστικά. Επομένως, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. To Diesel On θα το βρεις στα καταστήματα Diesel, Golden Hall και Αγίας Σοφίας 12, Θεσσαλονίκη, στο attica Citylink και σε επιλεγμένα καταστήματα ρολογιών.

Η καθημερινότητα κι η οργάνωσή της είναι στα χέρια σου, όπως και η ψυχαγωγία σου, αρκεί να τα εναρμονίσεις όλα με το ντιζαινάτο smartwatch Diesel On.