AP IMAGES
GROOMING

Ας μιλήσουμε για το ‘κάτι σαν μουστάκι’ του Timothée Chalamet

Μια εμφάνιση που έκανε τους χιλιάδες φανς του να εξοργιστούν.

Στην καλύτερη φάση της μέχρι τώρα καριέρας του βρίσκεται το Timothée Chalamet. O 24χρονος ηθοποιός που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ένας από τους αγαπημένους σταρς των σκηνοθετών του Hollywood, φαίνεται πως τολμάει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του, δίχως να τον νοιάζει και ιδιαίτερα η άποψη του κόσμου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του 2020 National Board of Review Gala. Εκτός από τη στιλιστική του επιλογή που έκλεψε την παράσταση, καθώς διάλεξε ένα λευκό κουστούμι της Stella McCartney, αλλά και μια μπλούζα που δημιούργησε μία φαν του, όλοι έμειναν σε αυτό το κάτι σαν μουστάκι που άφησε στο πρόσωπό του.

Ο Chalamet ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις ανδρών που δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά με τα γένια. Ναι, η κατηγορία αυτή που ζει με πέντε τρίχες στο πρόσωπο, οι οποίες δεν αυξάνονται με τίποτα.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε στο baby face του να αφήσει λίγο ανεξέλεγκτο το μουστάκι του που φύτρωνε και εμφανίστηκε κάπως έτσι στο Gala.

Αμέσως ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα στο twitter με τους χρήστες, αλλά και φανς του 24χρονου ηθοποιού να τα βάζουν με την επιλογή του.

Αντίθετα, ο ίδιος φαίνεται πως ήταν εξαιρετικά κουλ, το υποστήριξε όπως έπρεπε και δεν έδειξε να επηρεάζεται καθόλου από τις κριτικές. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε φαν του συγκεκριμένου μουστακίου. Ωστόσο εφόσον μπορεί να το υποστηρίξει, ποιοι είμαστε εμείς που θα του φέρουμε αντίρρηση;

(Φωτογραφίες: AP Images)