Ξέρουμε τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου φέτος τα Χριστούγεννα

Ένα άρωμα δεν είναι ποτέ κακή ιδέα για δώρο. Το νέο Peau de Nuit Infinie της συλλογής αρωμάτων Starck είναι η καλύτερη. Και είναι για σένα.
SHARES

Λένε πως ένα άρωμα είναι ένα βαρετό δώρο. Εδώ θα διαφωνήσουμε. Το άρωμα είναι πάντα μια πολύ... σοφιστικέ επιλογή δώρου, είτε ο παραλήπτης είναι το κορίτσι σου, είτε η μαμά σου, είτε η αδερφή σου, είτε έχεις αποφασίσει να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

Κι αυτό γιατί ανάμεσα σε τόσες μυρωδιές, καλείσαι να επιλέξεις αυτή τη μία και μοναδική, η οποία θα ταιριάζει στο αρωματικό προφίλ του παραλήπτη. Φέτος τα Χριστούγεννα, ανακαλύψαμε το άρωμα που θα σε "κερδίσει" και θα το θες μόνο για σένα.

Το νέο Peau de Nuit Infinie από τη συλλογή αρωμάτων Starck είναι μοναδικό, όπως μοναδικός είναι και κάθε άνδρας. Το περγαμόντο σε συνδυασμό με το ξύλο και το λεμόνι, δημιουργούν ένα έντονο και αναζωογονητικό άρωμα, που αποτίει φόρο τιμής στην αιώνια ομορφιά. Όπως λέει ο δημιουργός του, Philippe Starck αυτό το άρωμα αντιπροσωπεύει νύχτα. “Το νέο άρωμα Peau de Nuit Infinie αποτελεί ένα ταξίδι σε ένα άγνωστο, ατέρμονο σύμπαν, που σας οδηγεί σε νέα μέρη που ποτέ πριν δεν έχετε επισκεφτεί. Από τα άδυτα του σκοταδιού, μέχρι τη δύση.”

Πέρα από το τι λέει ο Starck, εμείς έχουμε να πούμε ότι αυτό το άρωμα θα σε “συνοδεύσει” παντού και θα γίνει το νέο αγαπημένο σου. Στο event για τη δουλειά, στη βραδινή σου έξοδο, στο οικογενειακό τραπέζι, στο πάρτι. Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, θα το βρεις στο atticabeauty.gr εύκολα και γρήγορα.

Κι επειδή κάθε ηλικιακή δεκαετία έχει τη δική της αρωματική ταυτότητα και ο χρόνος αλλάζει και τις προτιμήσεις σου στον τρόπο που μιλάς, στον τρόπο που φέρεσαι, στο ντύσιμό σου, ακόμα και στο άρωμα, το Peau de Nuit Infinie δεν θα σε προβληματίσει καθόλου. Το φοράς και στα είκοσι και στα τριάντα και στα σαράντα γιατί συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που αλλάζουν όσο μεγαλώνεις.

Τι περιμένεις; Καλές γιορτές και με γεια το νέο σου άρωμα!

Share
 

24Media Network

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Social Man
PROMO