GROOMING

Τα πιο χαρακτηριστικά hair looks του Κριστιάνο Ρονάλντο: Ψήφισε το καλύτερο

Θυμηθήκαμε έξι hair looks του Πορτογάλου που έχουν γράψει ιστορία και σε καλούμε να ψηφίσεις το αγαπημένο σου.

Όπως και να ‘χει πάντως, είτε τον αγαπάς είτε τον μισείς, δεν γίνεται να μην παραδεχτείς την ποδοσφαιρική του αξία, χωρίς απαραίτητα να προχωρήσεις σε συγκρίσεις. Άλλωστε, κάθε παίκτης έχει το δικό του, μοναδικό ποδοσφαιρικό στυλ. Και ο Πορτογάλος με το στυλ και την ποδοσφαιρική προσωπικότητά του έχει καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Δεν επαναπαύεται, δουλεύει σκληρά, περνά ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και δοκιμάζει διαρκώς νέες προκλήσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη μετακίνησή του από την Ρεάλ, στην οποία έμεινε για εννέα ολόκληρα χρόνια, στη Γιουβέντους.

Εκτός όμως από τα κατορθώματά του εντός αγωνιστικού χώρου, ο CR7 ξεχωρίζει και για κάτι ακόμα: για την εμφάνισή του. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους. Από το σώμα του, μέχρι τα ρούχα και τα μαλλιά του. Αυτό το τελευταίο, τα μαλλιά του, είναι κάτι που σχολιάζεται διαρκώς, αφού κατά καιρούς, ο Πορτογάλος μας έχει προσφέρει μερικά πολύ χαρακτηριστικά hair looks, τα οποία θυμόμαστε μέχρι και σήμερα.

Για όλα αυτά και για κάθε πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποιεί Ultrex Men. Και για να λέμε την αλήθεια, το τριχωτό της κεφαλής ενός άνδρα αντιμετωπίζει περισσότερες προκλήσεις. Περισσότερο ιδρώτα, περισσότερη λιπαρότητα, εμφανέστερη πιτυρίδα.

Για τις προκλήσεις που δεν σταματούν ποτέ, λοιπόν, και για την πιτυρίδα που επιμένει, το Ultrex Men εχει τη λύση. Με νέα ισχυρή σύνθεση με τεχνολογία Bio-Booster, εμποδίζει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας μια και καλή. Για να μιλήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους, τη “σουτάρει”.

 

Το μυστικό του Ρονάλντο για μαλλιά χωρίς πιτυρίδα το μάθαμε. Ώρα να θυμηθούμε και μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά hair looks του. Σίγουρα τα θυμάσαι όλα. Ποιο είναι όμως – κατά τη γνώμη σου – το καλύτερο που ενδεχομένως θα δοκίμαζες κι εσύ;

Δες τα και ψήφισε στο τέλος του κειμένου.

#1 Το “μακαρόνι”

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωτοπήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πριν πειραματιστεί με διάφορα χτενίσματα, είχε αυτό το look. Οι ξανθιές ανταύγειες και τα “μακαρόνια” που υπήρχαν σε κάποια σημεία στο τριχωτό της κεφαλής του ήταν το χαρακτηριστικό του Πορτογάλου τότε, είχαν σχολιαστεί ιδιαίτερα στο Νησί και το συγκεκριμένο look εχει μείνει ανεξήτιλο στη μνήμη μας μέχρι και σήμερα.

 

#2 Το γλυμμένο

Ακόμη ένα look επί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη διαφορά ότι εδώ λείπουν οι ξανθές ανταύγειες. Αυτό το look ο Πορτογάλος το είχε υιοθετήσει το 2005, λίγο πριν κάνει την εμφάνισή της η “ουρά”. Αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε στο παρακάτω look.

 

#3 Η “ουρά”

Μία από τις “μαύρες” σελίδες στην ιστορία των looks του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για κάποιον – ανεξήγητο αν θες τη γνώμη μας – λόγο, ο Πορτογάλος αποφάσισε να αφήσει “ουρά”. Για να πούμε την αλήθεια, μαζί με το “μακαρόνι”, ίσως πρόκειται για τα δύο χειρότερα looks που έχει επιχειρήσει. Θα τον δικαιολογήσουμε διότι αφενός ήταν μικρός και αφετέρου ήταν η μόδα της εποχής. Μεγάλωσε, ωρίμασε, έφτιαξε και το μαλλί.

 

#4 Το μυστήριο

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει την εμφάνισή του στα γήπεδα της Βραζιλίας με ένα ιδιαίτερο σχέδιο στα μαλλιά του, δημιουργώντας ένα “μυστήριο” σχετικά με το τι απεικόνιζε. Τελικά, η “χαρακιά” στο τριχωτό της κεφαλής του Πορτογάλου ήταν ένα είδος συμπαράστασης σε ένα μωρό 10 μηνών, το οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο.

Ο CR7 είχε αναλάβει όλα τα έξοδα του χειρουργείου και έκανε το συγκεκριμένο σχέδιο στα μαλλιά του για να μοιάζει με την τομή που είχε το κεφάλι του μωρού μετά την επέμβαση. Γι’ αυτό το look του άξιζε ένα μεγάλο μπράβο.

 

#5 Το κοντοκουρεμένο

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2017 ήταν να ξυρίσει το κεφάλι του. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν μέσω Instagram και όλοι αναρωτιόντουσαν τι συνέβη και ο Πορτογάλος άλλαξε look. Την εξήγηση την έδωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λίγες μέρες μετά.

“Έδωσε μια υπόσχεση, πως αν κερδίσουμε το Champions League και καταφέρω να σκοράρω έστω κι ένα γκολ θα κόψω τα μαλλιά μου. Οπότε έπρεπε να το κάνω”, είχε δηλώσει στη Marca.

 

#6 Το ξανθό

Tη σεζόν 2016-2017 ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αλλάξει τελείως look, να γυρίσει τον χρόνο αρκετά χρόνια πίσω και να επιστρέψει στο ξανθό. Ξυρισμένα στα πλάγια και πιο πλούσια στο κέντρο με ξανθές ανταύγεις, από τα look που έχουν μείνει. Και αυτή η μόδα με το ξανθό όμως πέρασε και ο Πορτογάλος επέστρεψε στο φυσικό του.

Ποιο από τα looks είναι – κατά τη γνώμη σου – το πιο πετυχημένο;