GROOMING

Δείξε μου τα μούσια σου να σου πω τι θα κάνεις

Γιατί δεν κάνει το μούσι τη μηχανή αλλά η μηχανή το μούσι

Αν νομίζεις ότι όλα τα μούσια είναι ίδια τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά. Όπως όλα τα αμάξια δεν είναι ίδια, όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες έτσι και τα μούσια δεν όλα τα ίδια. Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να ακολουθείς αδιάκριτα και χωρίς να σκεφτείς ότι διαβάζεις. Η περιποίηση που θέλει το πρόσωπό σου έχει πολλές παραμέτρους αλλά μόνο ένα κοινό παρανομαστή. Τις μηχανές κουρέματος Ducati by Imetec οποίες είναι φτιαγμένες ώστε να ανταπεξέρχονται σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

Κάπου εδώ πρέπει να πάρεις μια απόφαση όπως έλεγε και ο Bob Ross -θυμάσαι τι ωραίο μούσι που είχε ο Bob ε;-. Η απόφαση έχει να κάνει πρώτον με το τι θες να κάνεις στα γένια σου και δεύτερον τι τύπο γενιών έχεις. Αυτά τα δύο συνδέονται άμεσα αλλά ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

Αραιά γένια – Goatee

Αν έχεις αραιά γένια τότε οι επιλογές που έχεις δεν είναι πάρα πολλές. Ένα ψιλό τριμάρισμα είναι μία ασφαλής επιλογή ενώ αν ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου μια άλλη επιλογή είναι το classic goatee μουσάκι. Για να στο εξηγήσω είναι το μουσάκι που πιάνει μουστάκι και πηγούνι αλλά και αυτό έχει τις δικές του παραλλαγές. Σκέψου από την μία τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και από την άλλη τον Τζόνι Ντεπ. Στον πρώτο ενώνεται μουστάκι και μούσι ενώ στον δεύτερο όχι. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι χτένες αποστάτες για να τριμάρεις κατάλληλα το μουστάκι και το μούσι ενώ πρέπει να ξυρίσεις τελείως και το υπόλοιπο πρόσωπο. Η Ducati by Imetec θα σου λύσει τα χέρια αφού διαθέτει 33 ρυθμίσεις κοπής από 0,6 έως 12 mm, με ακρίβεια μέχρι 0,3 mm έτσι ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Ομοιόμορφα και πυκνά – Stubble Beard

Ένα στυλ που επιλέγουν αρκετοί είναι το μούσι τριών ημερών. Ταιριάζει περισσότερο σε άνδρες που διαθέτουν πλούσιο και πυκνό γένι το οποίο δεν έχει σημεία τα οποία δεν βγαίνει. Εδώ έχεις πάλι δύο παραλλαγές, το ελαφρύ και το πυκνό. Από το τι θα διαλέξεις, εξαρτάται και ποια σκάλα στην μηχανή Ducati by Imetec θα χρησιμοποιήσεις αλλά και κάθε πόσες μέρες θα τριμάρεις τα γένια σου. Μία συνηθισμένη επιλογή είναι η σκάλα των 7mm με τριμάρισμα ανά τέσσερις ή πέντε μέρες.

Πυκνά και μακριά – Bandholz / Garibaldi

Φυσικά αν διαθέτεις πυκνό και πλούσιο μούσι μπορείς το αφήσεις μακρύ αλλά μην ξεχνάς ότι και πάλι θέλει ιδιαίτερη περιποίηση. Βέβαια μάκρος από μάκρος διαφέρει. Μπορεί να καλύπτει τον λαιμό σου (Bandholz) ή μπορεί να φτάνει στο στήθος σου (Garibaldi). Ένα τέτοιο μούσι για να δείχνει όμορφο και περιποιημένο πρέπει να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες. Καλό σχήμα και καθαρές γωνίες στο πρόσωπο. Η Ducati by Imetec εδώ θα σου λύσει τα χέρια αφού διαθέτει κάθετη κεφαλή φινιρίσματος και λάμες με επικάλυψη τιτανίου για μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης την ίδια κεφαλή με την εργονομική λάμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις τον λαιμό, τα φρύδια, τα αυτιά και τα μάγουλα, σημεία τα οποία ότι στυλ κι αν διαλέξεις επιβάλλεται να προσέχεις.

Ducati by Imetec ομως δεν σταματάει εδώ. Έχει ένα σετ περιποίησης το οποίο αποτελείται από μια μηχανή αποτρίχωσης σώματος για ένα πολύ άνετο ξύρισμα σε κάθε σημείο του κορμιού σου. επίσης Επίσης έχει αυτονομία 60 λεπτών ώστε να την χρησιμοποιείς χωρίς διακοπές, ενώ αν ξεχάσεις να την φορτίσεις τότε λειτουργεί και με σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Οι κεφαλές της πλένονται πανεύκολα και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς πολλή ώρα ενώ είναι και εύκολα αφαιρούμενες αν είσαι σχολαστικός με το καθάρισμα της μηχανής σου.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ανάγκη ή το στυλ που θες και μπορείς να φτιάξεις στα γένια σου, η μηχανή κουρέματος γενιών Ducati by Imetec θα σου λύσει τα χέρια και θα σου προσφέρει πολύ γρήγορα και με απόλυτη ευκολία το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Άλλωστε δεν έχεις συνηθίσει να κρατάς μια Ducati στα χέρια σου και μόνο από αυτό μπορείς να καταλάβεις ότι αυτή η μηχανή ήρθε για να πρωταγωνιστεί και έχει απίστευτη ποιότητα και δυναμική.