FOOD & DRINK

Cheers για τα after office drinks

Αυτή η μαγική στιγμή που μόλις έχεις τελειώσει τη δουλειά και θες να βγεις για ένα ποτό.

Τα after office ποτά είναι μια συνήθεια των τελευταίων ετών. Πιο παλιά θυμάμαι μετά το γραφείο όλοι πήγαιναν σπίτι για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν δυνάμεις, ώστε να έχουν αντοχές το βράδυ. Πάντα ζήλευα τους ευρωπαίους οι οποίοι μετά την δουλειά είχαν τα early drinks και γέμιζαν τα bar με ένα ποτήρι στο χέρι. Ευτυχώς αυτή η συνήθεια έχει έρθει κι εδώ και τώρα βλέπεις μαγαζιά να γεμίζουν μετά τις έξι και τις εφτά με κουστουμάτους και περιποιημένες γυναίκες που μόλις σχόλασαν από την δουλειά τους.

Ειδικά το καλοκαίρι που η μέρα έχει μεγαλώσει και την ώρα που σχολάς έχει ακόμα άπλετο ήλιο δεν μπορείς να γυρίσεις σπίτι. Δεν μπορείς να κλειστείς μέσα. Άλλωστε είναι η κατάλληλη αφορμή για να απολαύσεις την golden hour όπως λέμε και στο χωριό μου. Είναι αυτή η μαγική στιγμή της ημέρας όπου ο ήλιος γλυκαίνει τις ακτίνες του και τα χρώματά του γίνονται πιο θερμά. Είναι εκεί την στιγμή που με ένα μηλίτη Strongbow στο χέρι μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα και χωρίς να λες κουβέντα να γεμίζεις με την εικόνα που έχεις μπροστά σου.

 

Ένας παγωμένος μηλίτης αποτελεί ιδανική επιλογή ποτού για αυτή την μαγική στιγμή της ημέρας. Θα σε συνοδεύσει στις στιγμές χαλάρωσης με την παρέα, θα σε παρασύρει με τη γεύση του και όλα αυτά με έναν μηλίτη, ένα ποτό πέρα από τα συνηθισμένα. Ο μηλίτης είναι ένα αλκοολούχο, ανθρακούχο ποτό το οποίο παράγεται από την ζύμωση χυμού μήλων. Έχει μια γλυκιά και δροσιστική γεύση, που δεν θυμίζει εύκολα κάτι άλλο. Η σπιρτάδα που σου αφήνει στο στόμα σε κάθε γουλιά είναι μοναδική. Και όλα αυτά που το κάνουν ξεχωριστό, είναι και αυτά τα οποία σε βάζουν στο κατάλληλο mood για αυτή την στιγμή της ημέρας και αυτά που θα σε κρατήσουν μέχρι να πέσει το βράδυ.

Ο μηλίτης Strongbow, o νούμερο ένα μηλίτης στον κόσμο, έρχεται σε δύο μοναδικές γεύσεις. Strongbow Gold Apple, για την απόλυτη γεύση μήλου, και Strongbow Red Berries, για το πιο απολαυστικό «πάντρεμα» μήλου και red berries. Και τα δύο είναι ιδανικά για σένα που θες να πιείς κάτι ξεχωριστό με υπέροχη γεύση και σπιρτάδα και μόλις 4,5% αλκοόλ.

Είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τις στιγμές που έχεις αυτό το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο όταν έχεις τελειώσει την δουλειά και συναναστρέφεσαι με φίλους και γνωστούς. Είναι ιδανικό γιατί το χρώμα του ταιριάζει τέλεια με εκείνο του ουρανού όταν πέφτει ο ήλιος και η μέρα αφήνει την θέση της στην νύχτα. Αυτό το golden hour που πραγματικά λατρεύεις για το ποτό σου μετά το γραφείο. Το Strongbow είναι η ιδανική σου επιλογή.

 

#StrongbowYourDay