FOOD & DRINK

Πέντε τρόποι να απολαύσεις το ρούμι σου αυτό το χειμώνα

Το ρούμι είναι το spirit που θα σε συνοδεύει σε κάθε σου στιγμή και θα την κάνει ξεχωριστή

Χειμώνας σημαίνει κρύο, Χριστούγεννα, δώρα, τζάκι και μοναδικής ποιότητας spirits. Σκέψου λίγο πόσο εύκολα συνδυάζεται με την κάθε σου στιγμή ένα ποτήρι καλό ρούμι το οποίο με την μεστή του γεύση και τα ζεστά αρώματα του κάνει την κάθε μνήμη σου ξεχωριστή. Αυτόν τον χειμώνα το Diplomatico θα κάνει τα βιώματά σου, αξέχαστα, μοναδικά και ξεχωριστά, ακριβώς όπως και η γεύση του.

Χριστούγεννα με την οικογένεια

Δεν είναι εύκολο να κάνεις το οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων ξεχωριστό. Το βιώνεις από μικρός και έχεις φτάσει σε σημείο να προβλέπεις πια τα θέματα συζητήσεων λίγο πριν αυτά ξεκινήσουν. Όμως αν αμέσως μετά το φαγητό βάλεις ένα Diplomatico Reserva Exclusiva στο τραπέζι τότε όλα θα αλλάξουν. Το Diplomatico δεν το πίνεις επειδή απλά σου αρέσει το ρούμι. Το Reserva Exclusiva το διαλέγεις επειδή είναι ξεχωριστό, επειδή είναι μοναδικό και σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση. Άσε που οι επιγεύσεις του ταιριάζουν τέλεια με τα γλυκά των εορτών. Οπότε βάζεις σε ένα ποτήρι λίγο Diplomatico και όλα ξαφνικά αλλάζουν προς το καλύτερο.

Στο στέκι σου με τους κολλητούς

Μόλις έχεις τελειώσει την δουλειά και αν και έχει κρύο εσύ δεν θες να πας σπίτι. Μιλάς με τους κολλητούς και το ραντεβού κλείστηκε σε δευτερόλεπτα. Προορισμός το στέκι σας το οποίο πάντα έχει χώρο στην μπάρα να σας περιμένει. Μετά από μια δύσκολη μέρα για όλους αυτές οι μικρές στιγμές είναι που σε ανακουφίζουν και σου προκαλούν χαμόγελο. Εκείνη την στιγμή δεν θες να πιεις κάτι τετριμμένο, κάτι συνηθισμένο. Κοιτάς την κάβα και ζητάς από τον μπάρμαν “Ένα Diplomatico Reserva Exclusiva”. Μόλις φτάνει και πλησιάζει στην μύτη σου τα αρώματά του σε γοητεύουν και στην πρώτη γουλιά ξέρεις ότι έκανες την σωστή επιλογή. Άλλωστε για αυτόν ακριβώς τον λόγο το διάλεξες, γιατί ξεχωρίζει από μακριά.

Στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού, όπως πολλά πράγματα σε μία σχέση έχει έντονο ρίσκο. Μπορεί να πάει καλά και να μην καταλαβαίνεις πως πέρασε η ώρα, μπορεί όμως και να βαρεθείς, να μην βρίσκεις θέμα συζήτησης και να θες να φύγεις. Όπως και να έχει όμως αυτή την στιγμή πάντα θες να την θυμάσαι. Θες με κάποιο τρόπο να σου μείνει χαραγμένη στην μνήμη και την περιγράφεις όποια κι αν είναι η έκβασή της. Για τον λόγο αυτό, φέτος τον χειμώνα στο πρώτο ραντεβού με το κορίτσι διαλέγεις να πιείς Diplomatico γιατί είναι από μόνο του ένα θέμα συζήτησης. Γιατί όχι μόνο ξεχωρίζει από μόνο του αλλά θα σε κάνει και εσένα να ξεχωρίζεις.

Σε μία εκδρομή στα χιόνια

Χειμώνας σημαίνει εκδρομές. Χειμώνας σημαίνει χιόνια και αν δεν έρθουν αυτά να μας βρουν τότε επιβάλλεται να πάμε εμείς. Αυτή η στιγμή επαφής με τον λευκό αφρό είναι που σε κάνει πάλι παιδί. Σου δημιουργεί τόσο αβίαστα ένα χαμόγελο το οποίο δεν ξεκολλάει από το πρόσωπό σου με τίποτα. Αν λατρεύεις και τα χειμερινά sports τότε αυτή η χαρά πολλαπλασιάζεται. Όμως η στιγμή που θα μπεις μέσα στο ζεστό και ξύλινο σπιτάκι και κάθεσαι δίπλα από το τζάκι είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Για να ολοκληρωθεί το σκηνικό χρειάζεται κάτι ακόμα και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ποτήρι Diplomatico Reserva Exclusiva . Η ζεστασιά του σε γεύση και αρώματα ταιριάζει τόσο με την στιγμή που θα την κάνει ανεξίτηλη στο μυαλό σου. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που το πήρες στην βαλίτσα μαζί σου, αυτός είναι και ο λόγος που το διάλεξες.

Γενέθλια με τους δικούς σου ανθρώπους

Όσοι έχουν γενέθλια τον χειμώνα έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν ξέρουν πως να τα γιορτάσουν. Οι ρυθμοί είναι πολύ πιο έντονοι σε σχέση με το καλοκαίρι, το κρύο δεν σου δίνει πολλές επιλογές και αν είσαι μέσα στις γιορτές τότε όλο και κάτι έχουν κανονίσει όλοι. Όμως τα πράγματα είναι απλά. Για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου δεν χρειάζεσαι πολλά. Ένα ζεστό μπαρ με καλή μουσική, ανθρώπους που αγαπάς και ένα μπουκάλι Diplomatico. Η ξεχωριστή του ποιότητα είναι που μπορεί να αναδειξει κάθε σου στιγμή και πόσο μάλλον αυτή των γενεθλίων σου. Το Diplomatico Reserva Exclusiva είναι πάντα μια επιλογή επιβράβευση όσων κατάφερες την χρονιά που πέρασε και όσων έφτασες κοντά αλλά ανέβαλες για την επόμενη. Είναι η επιλογή που θα κάνει χαρακτηριστική την κάθε στιγμή με τον δυνατό του χαρακτήρα.

Αυτό τον χειμώνα πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από την ποιότητα. Σε κάθε σου στιγμή, σε κάθε σου επιλογή, θες να υπάρχει ουσία και νόημα. Θες να πηγαίνεις σε ποιοτικά μέρη, να κάνεις ποιοτικές συζητήσεις και να έχεις τριγύρω σου ποιοτικούς ανθρώπους. Όλα αυτά πίνοντας το γεμάτο ποιότητα και χαρακτήρα Diplomatico, γιατί πολύ απλά δεν έτυχε να το πιείς και να το δοκιμάσεις. Το διάλεξες για να σου κάνει την κάθε σου στιγμή ξεχωριστή με τον δικό του ποιοτικό τρόπο.