WORLD CLASS

Το ταξίδι του παγκόσμιου διαγωνισμού World Class 2019 ξεκινά

Αφετηρία είναι το Schiedam της Ολλανδίας.

Από το Schiedam της Ολλανδίας ξεκινά το φετινό ταξίδι του παγκόσμιου διαγωνισμού World Class 2019 και συγκεκριμένα από το παραδοσιακό αποστακτήριο της Ketel One, τη βότκα που παράγεται εδώ και έντεκα γενεές από την οικογένεια Nolet, με πίστη στη βιωσιμότητα και την ανάδειξη της κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Η Cantina La Primavera γέμισε την πόλη μας τεκίλα και αγαύη

Το truck της Don Julio ολοκλήρωσε το tour του στην πόλη κι εμείς νοσταλγούμε ήδη τις στιγμές αγαύης και αγάπης που ζήσαμε κοντά του.

Πώς είναι ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό που έχεις πάει; Που κοιτάς φωτογραφίες και αναπολείς; Που βλέπεις βιντεάκια και σκέφτεσαι τι ωραία πέρασες; Κάπως έτσι νιώθουμε και για όσα ζήσαμε παρέα με την Cantina La Primavera στα bar της Αθήνας, των προαστίων και του Πειραιά που έκανε τη βόλτα της, τις περασμένες τρεις εβδομάδες. Μαζέψαμε εμπειρίες, εικόνες και υπέροχες αναμνήσεις που θα έρχονται στο μυαλό σε κάθε γουλιά που θα απολαμβάνουμε από την αγαπημένη τεκίλα Don Julio.

Διαβάστε περισσότερα

Την άνοιξη στην πόλη θα την φέρει η τεκίλα

Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε σε 14 bar την “La Cantina Primavera”, το truck της τεκίλα Don Julio που θα μυήσει λάτρεις και μη στο υπέροχο ποτό που γεννιέται στα βάθη του Μεξικό. Πρώτα όμως, κάνουμε οι ίδιοι μια βουτιά στην ιστορία και την μυσταγωγία αυτού του μοναδικού αποστάγματος.

Η Kaitlyn Stewart ανακυρήχθηκε η καλύτερη bartender του κόσμου για το 2017

Η Kaitlyn Stewart κέρδισε τον τίτλο του WORLD CLASS Bartender of the Year 2017 στον παγκόσμιο τελικό που διεξήχθη στην πόλη του Μεξικό.

Ο Πάνος Κανατσούλης ταξιδεύει στην πόλη του Μεξικό για να διεκδικήσει τον τίτλο του World Class Bartender Of The Year

O ταλαντούχος bartender από το The Clumsies επικράτησε στον ελληνικό τελικό
του World Class και αναδείχθηκε επάξια ως ο Έλληνας Bartender of the Year 2017.

Γεύση καλοκαιριού από το Kentucky στο ποτήρι σου

Το Bulleit Bourbon Lemon & Tonic θα γίνει ο αγαπημένος σύντροφός σου για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Είναι νομίζω ελάχιστοι οι Έλληνες οι οποίοι έχουν πράγματι εικόνα για το τι συμβαίνει στα βαθη της Αμερική. Στιην επαρχία του Kentucky, στην πόλη Louisville που είναι η πατρίδα του Bulleit Bourbon αλλά και πιο έξω από την πόλη. Στους αγρούς και τα bar που αγαπήθηκε το bourbon και το rye whiskey. Για κάποιο λόγο θέλω να φαντάζομαι ανθρώπους σε σκιές κάτι ζεστά απογεύματα του Ιούνη, να βάζουν πάγο σε ένα ποτήρι και να φτιάχνουν το δικό τους πανεύκολο long drink με το δικό τους αγαπημένο bourbon. Το Bulleit.

Διαβάστε περισσότερα

Η Θεσσαλονίκη έχει τον τρόπο να τα κάνει όλα να μοιάζουν μοναδικά

Μερικές ημέρες απόλαυσης και μερικές δεκάδες bartender ήταν αρκετά για να πιστέψουμε ότι η συμπρωτεύουσα είχε μέσα της το Fine Drinking πολύ πριν γίνει κουλ.

Συνηθίζω να αποφεύγω τις συζητήσεις εκείνων που συγκρίνουν τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μας. Ξέρεις, εκείνες τις ατέρμονες κουβέντες για το πώς λέγεται το κάθε τι, πού θα φας καλύτερα και ποια ομάδα έκανε το μπάσκετ το εθνικό μας σπορ. Και τις αποφεύγω όχι γιατί βαριέμαι να αντιδικώ αλλά γιατί κάθε πράγμα σε αυτή τη ζωή, κάθε τι που απολαμβάνεις, κάθε τι που ζεις, κρίνεται από τις συνισταμένες που το καθορίζουν. Εκείνα τα στοιχεία γύρω του που μπορεί να μην αλλάζουν τη μορφή ή την οντότητά του αλλά το κάνουν να μοιάζει διαφορετικό.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO