WORLD CLASS

Τέσσερις World Class bartenders, ένα εισιτήριο για Miami

Λίγες ώρες πριν την ανάδειξη του Έλληνα World Class Bartender of the year 2016, σας μεταδίδουμε τι συνέβη στην πρώτη ημέρα του διήμερου ελληνικού τελικού.

Η εικόνα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και κερδίζει σίγουρα το πρώτο βλέμμα. Το παλαιό Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών στην οδό Σοφοκλέους έχει μετατραπεί στο πιο όμορφο pop up bar που έχει δει ποτέ η πόλη, για να φιλοξενήσει όχι μόνο τον ελληνικό τελικό του World Class Bartender of the Year 2016 αλλά και το τετραήμερο του Athens Fine Drinking που ξεκινά την Τετάρτη.

Διαβάστε περισσότερα

Η Stephanie Jordan είναι στην κορυφή του κόσμου και δεν το ξέρει

Μία συζήτηση με την Global Ambassador του τζιν Tanqueray στο σύντομο πέρασμά της από την Ελλάδα.

Την τρίτη από τις πέντε ημέρες που πέρασα παρέα με τους κριτές της δεύτερης φάσης του World Class Bartender of the Year 2016 για την Ελλάδα, η Stephanie με ρώτησε αν γνωρίζω τον όρο “third culture kid”. Αφορά παιδιά τα οποία μεγάλωσαν σε μία κουλτούρα διαφορετική από εκείνη των γονιών τους. Η Stephanie Jordan γεννήθηκε στην Κολομβία από Κολομβιανό πατέρα και Αγγλίδα μητέρα, μεγάλωσε στη Νότια Γαλλία και έκτοτε έχει ζήσει στην Αγγλία, στον Μαυρίκιο, στις Σεϋχέλλες και στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα

Αν το στιλ, το πάθος και το World Class ήταν άνθρωπος θα ήταν ο Ago Perrone

Μία κουβέντα με τον head bartender του Connaught bar στο Λονδίνο και κριτή στη δεύτερη φάση του World Class Bartender of the Year 2016.

Το να περνάς επτά ημέρες παρέα με τον Agostino (Ago) Perrone είναι μία μικρή πρόκληση αλλά και μία τεράστια ευκαιρία. Πρόκληση γιατί έχεις δίπλα σου έναν απίστευτα κοψό και καλοντυμένο Ιταλό, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τον Ευρωπαϊκό κινηματογράφο με τις μούτες, τις κινήσεις και το στιλ του. Και ευκαιρία γιατί μιλάμε για έναν από τα σημαντικότερα ονόματα στην παγκόσμια bartending σκηνή, head bartender του Connaught bar στο Λονδίνο. Αυτές οι επτά ημέρες ήταν γεμάτες από μικρά και μεγάλα μαθήματα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοινώθηκαν οι νέοι έξι φιναλίστ του World Class

Η δωδεκάδα του ελληνικού τελικού συμπληρώθηκε. Μάθετε ποιοι είναι εκείνοι που κέρδισαν το εισιτήριο και μαζί την ελπίδα να βρεθούν τον Σεπτέμβρη στο Miami για τον παγκόσμιο τελικό του World Class Bartender of the Year 2016.

Την τελευταία εβδομάδα, το Oneman ακολούθησε το judging της δεύτερης φάσης του World Class Bartender of the Year 2016. Μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα που αφιερώσαμε στο World Class μπορείς να διαβάσεις όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του judging. Οι κριτές αυτής της δεύτερης φάσης, Stephanie Jordan και Ago Perrone, είχαν αναμφίβολα ένα πολύ δύσκολο έργο. Καθότι ήταν σίγουρα περισσότεροι από έξι εκείνοι οι συμμετέχοντες που θα άξιζαν μια θέση στον ελληνικό τελικό αλλά μόλις έξι οι θέσεις που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα του τελικού. Θυμίζουμε ότι από την πρώτη φάση είχαν ήδη προκριθεί άλλοι έξι bartenders.

Διαβάστε περισσότερα

Πικ νικ, δεύτερες ευκαιρίες και το ελληνικό αρχιπέλαγος στην τελευταία ημέρα judging

Πέφτει η αυλαία του judging για τη δεύτερη φάση του World Class bartender of the year 2016 και όλοι ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα.

Η Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα ενός πολύ όμορφου ταξιδιού σε γεύσεις, αρώματα, ελληνικά προϊόντα και φυσικά “Fruits and Plants” που ήταν και η θεματική της δεύτερης φάσης. Οι κριτές μας, Stephanie Jordan και Ago Perrone, είναι πλέον επιφορτισμένοι μα το δύσκολο έργο του να καταλήξουν στο ποιοι είναι οι έξι που θα πλαισιώσουν τους έξι φιναλίστ του ελληνικού τελικού τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα

Χαρούπι, οργανικά προϊόντα και μικρές εκπλήξεις για την συνέχεια του World Class

Δεύτερη ημέρα judging για την Αθήνα και τέταρτη συνολικά. Η δεύτερη φάση του World Class ρίχνει αύριο αυλαία.

Φωτογραφίες με την Ακρόπολη, οι μυρωδιές της κεντρικής αγοράς, ακόμα και στάση σε μικρά ανθοπωλεία. Το ιδανικό πρωινό για την Stephanie Jordan και τον Ago Perrone στην πόλη της Αθήνας, πριν ξεκινήσουν την βόλτα τους στα bar (και όχι μόνο) της πόλης. Η δεύτερη φάση του World Class Bartender of the Year 2016 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με πολύ δημιουργικά cocktails.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αθήνα υποδέχτηκε το World Class judging με ήλιο, φρούτα και δημιουργικότητα

Μακρά σε διάρκεια η ημέρα αλλά αποζημίωσε στο έπακρο τους κριτές μας με μερικά υπέροχα cocktail. Το judging της δεύτερης φάσης του World Class Bartender of the Year 2016 συνεχίζεται.

Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι πάντα ένα μέρος στο οποίο οι κριτές νιώθουν ότι γνωρίζουν την Ελλάδα λίγο καλύτερα. Και κάθε μικρή βόλτα σε αυτό είναι και μια νέα μικρή εμπειρία για εκείνους. Η Stephanie Jordan και ο Ago Perrone είχαν να γνωρίσουν εννέα bartender για την σημερινή τρίτη ημέρα του judging για τη δεύτερη φάση του World Class bartender of the year 2016.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO