ΤΑΞΙΔΙ

Τέλος τα πάρτι στην Ίμπιζα, το νησί δεν θα είναι πια ίδιο

Οι νέοι σκληροί νόμοι για το αλκοόλ, μάλλον θα στείλουν όλα τα party animals στη Μύκονο φέτος.

Μεγάλες αλλαγές έφερε η νέα χρονιά στην Ίμπιζα και τη Μαγιόρκα. Κι αυτό γιατί οι αρχές αποφάσισαν να περάσουν μερικούς νέους σκληρούς νόμους προκειμένου να αλλάξουν εικόνα στα δύο νησιά. Ειδικά στην Ίμπιζα που τα πράγματα τα τελευταία χρόνια είχαν ξεφύγει όσον αφορά τα τρελά πάρτι και τα μεθύσια που λάμβαναν χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το απόλυτο travel hack: Πώς θα έχεις δωρεάν διαμονή οπουδήποτε στον κόσμο

Μια νέα πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να μείνεις δωρεάν σε διάφορα σπίτια, αρκεί να προσέχεις το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη.

Αλήθεια πόσο μας αρέσει να χαζεύουμε λογαριασμούς διάφορων travel bloggers στο Instagram που ταξιδεύουν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο; Να βλέπουμε τι τρώνε, τι πίνουν, πού μένουν, αλλά και όλα αυτά τα φανταστικά μέρη που επισκέπτονται;

Διαβάστε περισσότερα

Ο βαρύς ρωσικός χειμώνας μέσα από 13 φωτογραφίες

Αν γκρινιάζεις για τον φετινό χειμώνα, σκέψου το λίγο καλύτερα.

Ναι, οκ, ο φετινός χειμώνας στην Αθήνα είναι κρύος. Για καμιά 10αρία μέρες ζήσαμε με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν και ακόμα είμαστε στην αρχή. Καταλαβαίνω, λοιπόν, την γκρίνια σας, καταλαβαίνω και ότι οι καπνιστές περνάτε άσχημα αλλά πραγματικά όλα αυτά τα παράπονα ας τα κρατήσουμε μεταξύ μας.

Διαβάστε περισσότερα

25 ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2020 (και για τη ζωή σου ολόκληρη)

Το National Geographic σού έχει βγάλει πρόγραμμα για φέτος και για το υπόλοιπο της ζωής σου.

To National Geographic δημοσίευσε τη λίστα του με τους 25 must προορισμούς που πρέπει να επισκεφθούμε το 2020 και συμπεριέλαβε τοποθεσίες από ολόκληρο τον πλανήτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα οι επιλογές δεν είναι καθόλου αναμενόμενες, ενώ βασικός στόχος είναι να στηριχθεί ο βιώσιμος τουρισμός.

Διαβάστε περισσότερα

H ασφυκτική ζωή στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του πλανήτη

Η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων συνδυάζει ένα εντυπωσιακό nightlife με πάρα πολλά προβλήματα ως προς το κλίμα και τις μετακινήσεις.

Έχουμε γράψει για τη ζωή στη βορειότερη πόλη του πλανήτη και τον τρόπο που οι λιγοστοί κάτοικοί της προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους ενάντια στη φύση. Έλα όμως που σε ένα τελείως διαφορετικό γεωγραφικό μήκος ή πλάτος υπάρχει μια άλλη πόλη που αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά προβλήματα. Πρόκειται για την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, τη Μανίλα.

Διαβάστε περισσότερα

Το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης

Tο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία του Βίλνιους έχει διχάσει το κοινό.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός κάθε ευρωπαϊκής πόλης αποτελεί κάθε χρόνο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων της. Άλλοι έχουν να πουν καλά λόγια, άλλοι πάλι θα κράξουν ή θα κοροϊδέψουν. Δεν γίνεται να αρέσουν όλα σε όλους κι αυτό είναι κάτι απολύτα λογικό.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η πιο φθηνή ευρωπαϊκή πόλη για τα φετινά Χριστούγεννα

Αν ψάχνεις τον ιδανικό προορισμό των γιορτών σε έχουμε καλυμμένο.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους για το γιορτινό τριήμερο. Αν είσαι όμως σε αυτούς που ακόμη δεν έχουν κανονίσει κάτι, μήπως να τσεκάρεις την πιο φθηνή και άκρως χριστουγεννιάτικη ευρωπαϊκή πόλη;

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO