ΤΑΞΙΔΙ

Στο Airbnb των γυμνιστών πρέπει να κοιτάς μόνο στα μάτια

Μιλήσαμε με τους δημιουργούς του NaturistBnB, της πλατφόρμας που πηγαίνει την ενοικίαση καταλύματος σε άλλο επίπεδο.

Αν υπάρχει κάτι που θέλουμε περισσότερο απ' οτιδήποτε στις διακοπές μας, αυτό είναι να νιώθουμε απόλυτα ελεύθεροι. Χωρίς άγχη, χωρίς έγνοιες, ακόμη και χωρίς ρούχα σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν ο Πετρί και η Μίνα Καργιαλάινεν και δημιούργησαν μια πλατφόρμα για όλους όσους νιώθουν την ανάγκη να κάνουν διακοπές γυμνοί.

Διαβάστε περισσότερα

Ράφτινγκ στον Λούσιο: Η περιπέτεια που δικαιούσαι την άνοιξη

Μια πολύ δυνατή εμπειρία σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα (κι ένα βίντεο που θα σε κάνει να τραβήξεις κουπί).

Από την Αθήνα, το πήγαινε - έλα στον Μαραθά είναι περίπου 400 χιλιόμετρα. Mε συνετή οδήγηση, κοντά στις τρεις ώρες δρόμος. Διόλου μακριά αν θέλεις να βιώσεις μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας ράφτινγκ στον Λούσιο.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς πρέπει να περάσεις ένα 24ωρο σου στη Βιέννη

Βρέθηκα στη Βιέννη για τα νέα κινητά Nokia και γράφω όλα όσα είναι απαραίτητο να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου μέσα σε μία μέρα.

Πέρυσι η Nokia επέστρεψε και μας προκάλεσε αισθήματα ενθουσιασμού με το reboot του 3310. Φέτος προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο ντόρο, όταν ανακοίνωσε τo reboot του 8110, του κινητού από το Matrix.

Διαβάστε περισσότερα

Μόσχα: Η Επανάσταση στη διασκέδαση

To 18-24 Travel προσθέτει τον δημοφιλή προορισμό στην γκάμα του και σου δίνει ιδανικές λύσεις για να βρεθείς στην Κόκκινη πόλη.

Η μεγαλύτερη χώρα στο κόσμο, η Ρωσία, είναι λογικό να προσφέρει τα πάντα. Από ιστορικές πόλεις-μνημεία μέχρι ειδυλλιακά τοπία. Και όλα αυτά φυσικά εμποτισμένα με λίγη βότκα. Καλά ίσως και όχι τόσο λίγη. Νούμερο ένα προορισμός σε αυτό το αχανές υπερπέραν αποτελεί φυσικά η πρωτεύουσα της χώρας, η μεγαλοπρεπής Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η Ιρλανδία είναι το επόμενό σου ταξίδι

Τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στη χώρα των Κελτών.

Η Ιρλανδία θα μπορούσε ν' αποτελεί έναν κόσμο βγαλμένο από τη λογοτεχνία του φανταστικού. Η ιστορία της περιλαμβάνει βίκινγκς, βασιλιάδες και μια κόντρα με τον Άγγλο κατακτητή που κρατά αιώνες.

Διαβάστε περισσότερα

Ζεσταθήκαμε στο παγωμένο Παρίσι χάρη στο Far Cry 5

To Oneman ήταν προσκεκλημένο της Ubisoft στο Παρίσι για να γνωρίσει από κοντά την πέμπτη βασική έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού.

To Oneman ήταν προσκεκλημένο της Ubisoft στο Παρίσι για να γνωρίσει από κοντά την πέμπτη βασική έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα

Ίμπιζα ή Μάλτα; Τα νησιά που θα σου μείνουν αξέχαστα

Δύο πανέμορφα νησιά που όμως διαφέρουν στα σημεία.

Η Ίμπιζα δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Θα μπορούσε να είναι συνώνυμη της λέξης πάρτι, μιας και όταν μιλάς για εκείνη αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι ξέφρενη διασκέδαση. Από την άλλη, η Μάλτα αποτελεί έναν κρυμμένο ‘θησαυρό’ της Μεσογείου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man