ΤΑΞΙΔΙ

Στο Älmhult σχεδιάζονται τα περισσότερα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι σου

Περάσαμε 48 ώρες στα άδυτα της ΙΚΕΑ.

''Δεν έχω μπει σε σπίτι ανθρώπου κάτω των σαράντα και να μην έχω δει έστω ένα αντικείμενο της ΙΚΕΑ'', ήταν η απάντησή μου στον Yuki, έναν Ιάπωνα web desinger, όταν με ρώτησε πώς τα πάει η εταιρεία στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Το ένα και μοναδικό πράγμα που θα χρειαστείς σε κάθε ταξίδι

Εκλεκτό απόσταγμα σοφίας από τον Jeff Probst, παρουσιαστή του Αμερικανικού Survivor.

Ο Jeff Probst είναι σήμερα 56 ετών κι έχει περάσει τα τελευταία 21 χρόνια της ζωής του ταξιδεύοντας σε απίθανα σημεία του κόσμου.  Και είναι, ίσως, ο πιο κατάλληλος για να απαντήσει στο ερώτημα 'Ποιο είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου σε κάθε ταξίδι'.

Διαβάστε περισσότερα

Μια αξέχαστη βόλτα στη Ρώμη

Όσες φορές κι αν έχεις πάει στη Ρώμη, κάτι από την 'Αιώνια πόλη' θα έχει μείνει για να δεις την επόμενη.

Με βροχή και λίγο κρύο, όπως τώρα που πήγα ή με ήλιο και ζέστη, μια βόλτα στη Ρώμη σε αποζημιώνει σε μέγιστο βαθμό. Έμεινα κοντά στο Βατικανό, το οποίο έχω επισκεφθεί κι άλλες φορές και σας προτείνω αν πάτε, να ανεβείτε ψηλά και να σταθείτε πίσω από τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους για να θαυμάσετε την πόλη στα πόδια σας.

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ: Άλλο ένα ταξίδι ή εμπειρία ζωής;

Στον πηγαιμό για τη πόλη της αμαρτίας, μην ξεχάσεις να μυρίσεις τις τουλίπες.

Η ιστορία λέει ότι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ, ιδρύθηκε το 1275 από δύο ψαράδες και το σκύλο τους. Σήμερα το Άμστερνταμ, γνωστό για τη σκοτεινή του πλευρά και όχι μόνο, αποτελεί must προορισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα 24ωρο στη Ζυρίχη γεμάτο (κρύο) τσάι και συμπάθεια

Ένα ταξίδι αστραπή στην Ελβετία για να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο που ήρθε σε όλη την Ευρώπη.

Τα press trips είναι ένα από τα πολύ ωραία κομμάτια της δουλειάς του δημοσιογράφου, απλά - δυστυχώς - κρατάει λίγο. Έτσι η επίσκεψή μου στη Ζυρίχη θα είχε διάρκεια ακριβώς 24 ώρες. Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί βρέθηκα στο αεροδρόμιο του οικονομικού και πολιτιστικού κέντρου της Ελβετίας, εκεί απ' όπου θα αναχωρούσα στις 11 ακριβώς της επομένης για να επιστρέψω στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

Το νησί που δεν θα καταφέρεις να πας ποτέ

Ένα μέρος με ανθρώπους που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη φωτιά.

Δεν θα καταφέρεις να πας ποτέ στο συγκεκριμένοι νησί όχι γιατί δεν είναι προσβάσιμο, αλλά γιατί δεν θα σε αφήσει η κυβέρνηση της χώρας στην οποία ανήκει να το επισκεφτείς. Βέβαια, αν διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί δεν θα θες να πας από μόνος σου.

Διαβάστε περισσότερα

Στα Τρίκαλα Κορινθίας δεν θα βαρεθείς δευτερόλεπτο!

Δραστηριότητες για όλους, πανέμορφα τοπία, φιλόξενοι κάτοικοι. Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι το μέρος που θες να αποδράσεις.

Δραστηριότητες για όλους, πανέμορφα τοπία, φιλόξενοι κάτοικοι. Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι το μέρος που θες να αποδράσεις!

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man