ΤΑΞΙΔΙ

Τώρα μπορείς να μείνεις στο σπίτι του Harry Potter, accio Χριστούγεννα

Potterheads, ενωθείτε. Μας καλούν οι ρίζες μας.

Λένε ότι η αποδοχή είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή, αλλά ποιος θέλει να παραδεχτεί ότι είναι Muggle; Ποιος είναι Muggle; Σίγουρα όχι εγώ *σφυρίζει το Hedwig’s Theme*.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι θα κάνεις τα ωραιότερα ταξίδια και θα βγεις κερδισμένος

Έξι top influencers παραδίδουν μαθήματα ταξιδιωτικής διάνοιας.

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κερδίζεις χρήματα αντί να χάνεις, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου, σού έχουμε τη λύση. H Έλενα Γαλίφα, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Μαρία Κόφου, η Ελένη Στασινοπούλου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, και ταξιδεύουν σε αγαπημένους προορισμούς με το Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank και τη Eurobank Mastercard κάρτα τους.

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως οι influencers κατέστρεψαν τον τρόπο που ταξιδεύουμε;

Από τα σκαλοπάτια του Joker στο Τσέρνομπιλ, το ταξίδι έγινε απλά μια αφορμή για ποστάρισμα.

Λίγο μετά την πρώτη προβολή του ‘Joker’ της ταινίας της χρονίας (είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να το παραδεχτούμε), χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μπροστά από τα σκαλοπάτια του Bronx στη Νέα Υόρκη. Ξέρετε εκεί που ο Phoenix (aka Joker) χόρεψε τον ας πούμε επινίκειο χωρό του, που τελετουργικά σηματοδότησε τη στροφή στον Joker.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να την παλέψεις σε μια πολύωρη πτήση

Σκευάσματα, αξεσουάρ και πάσης φύσεως συμβουλές για να αντέξεις σε συνθήκες εγκλεισμού.

Έχεις πάρει την απόφαση να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι. Σε άλλη ήπειρο. Να ζήσεις μια εμπειρία μοναδική. Όπως ξέρεις, κάθε απόφαση έχει και τις συνέπειες της. Αναφέρομαι στις ώρες που θα χρειαστεί να περάσεις σε -τουλάχιστον- μια πτήση. Θα συμφωνείς πως αυτές που ξεπερνούν τις 5 ώρες δεν είναι και το πιο απλό πράγμα, για να διαχειριστεί ο ανθρώπινος οργανισμός. Πολλώ δε το ανθρώπινο μυαλό. Όσο αυξάνονται οι ώρες του εγκλεισμού, αυξάνονται και οι πιθανότητες να σου συμβούν τα πάντα. Μέχρι και κρίση πανικού -χωρίς να 'χεις προηγούμενο. Έλα να δούμε πώς μπορεί να γίνει η ιστορία πιο απλή.

Διαβάστε περισσότερα

9 στοιχειωμένα σπίτια που μπορείς να νοικιάσεις (αν το λέει η καρδιά σου)

Από το πνεύμα του Καρόλου Α΄ ως το κοριτσάκι με τα κίτρινα στη Νέα Ορλέανη, αυτά τα σπίτια δεν φιλοξενούν μόνο επισκέπτες σαν κι εσένα.

Η Ελλάδα δεν έχει παράδοση στον spooky τουρισμό, αλλά χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία έχουν αγκαλιάσει το γκόθικ σκηνικό που συντηρούν ιστορικές περιοχές τους και φιλοξενούν θαρραλέους και περίεργους επισκέπτες που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους απέναντι στα φαντάσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο συναρπαστικό bucket list για τη Σερβία

10 πράγματα που πρέπει να σημειώσεις, πριν ταξιδέψεις στην πιο ιδιαίτερη χώρα των Βαλκανίων.

Η Σερβία δεν αποτελεί την κλασσική περίπτωση χώρας, την οποία έχεις πάντα ψηλά στη λίστα με τα μέρη που θες να ταξιδέψεις κάποια στιγμή στη ζωή σου. Είναι παρεξηγημένη, έχει περάσει πολλά, αλλά βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξαναγεννιέται και φυσικά κρύβει μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες τουριστικούς θησαυρούς.

Διαβάστε περισσότερα

Όσες φορές και να επισκεφτείς το Βατικανό, τελικά δεν θα δεις τίποτα

Το ανθρώπινο μυαλό είναι προορισμένο να αντέχει συγκεκριμένο αριθμό ερεθισμάτων. Το Βατικανό δεν είναι φτιαγμένο για το ανθρώπινο μυαλό.

Στην εποχή που ζούμε, την εποχή της απομάγευσης και της πραγματικής κυριαρχίας του ορθολογισμού πάνω στα πάντα, ο άνθρωπος έρχεται πολύ σπάνια αντιμέτωπος με το συναίσθημα του δέους. Το συναίσθημα εκείνο που συνδέει τον σεβασμό με τον φόβο μπροστά στην όψη ενός ερεθίσματος που από τη στιγμή που το βλέπουμε αναγκαζόμαστε να αναγνωρίσουμε ότι μπροστά του είμαστε ένα τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO