Ξενοδοχείο στην Ιαπωνία κοστίζει 1 δολάριο αλλά έχει και ένα βαρύ τίμημα

Πολύ φτηνό μεν, μεγάλο το τίμημα δε.
SHARES

Αν έχετε ένα όνειρο να πάτε στην Ιαπωνία, αλλά φοβάστε για το κόστος που ενδεχομένως έχει το ταξίδι αυτό, τότε ανήκουμε στην ίδια μπάντα. Πράγματι, η Ιαπωνία είναι ένα όνειρο ζωής και για μένα αλλά η αλήθεια είναι ότι, επειδή δεν είναι και το πιο φτηνό ταξίδι εκεί έξω, πάντα περιμένεις μια κατάλληλη αφορμή ή μια προσφορά ή μια καλή παρέα.

Ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία σου δίνει το δεύτερο, καθώς χρεώνει τη διανομή με $1 ανά βράδυ. Πρόκειται για το Asahi Ryokan που βρίσκεται στην πόλη Fukuoka, μια ομολογουμένως πανέμορφη πόλη. Το αντίτιμο όμως που πρέπει να πληρώσεις είναι ίσως ακόμα πιο βαρύ. Τουλάχιστον για μένα.

Βλέπετε, για να χρεωθείς με $1 πρέπει να δεχτείς πρώτα ότι στο Δωμάτιο 8 θα είσαι αντιμέτωπος με κάμερες που θα έχουν σε livestream video στο youtube όλη την παραμονή σου. Τουλάχιστον, οι κάμερες δεν βλέπουν προς το μπάνιο και αυτό είναι κάτι, όπως θυμόμαστε από το 'Κωνσταντίνου & Ελένης' σημαντικό.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ξενοδοχείο χάνει αρκετά χρήματα με αυτή την επιλογή αλλά ο ιδιοκτήτης τους πιστεύει ότι τα έξοδα θα ισοσκελιστούν μέσω διαφημίσεων όταν το κανάλι φτάσει τα 4.000 views ανά ώρα.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πλήρη αποτυχία στο εγχείρημα αυτό. Το σπάσιμο της διάκρισης ιδιωτικής και δημόσιας σφαίρας είναι κάτι πολύ σημαντικό και μια φτηνή διαμονή δεν αρκεί. Ακόμα και αν είναι $1 φτηνή.

(Κεντρική Φωτογραφία: AP Photos)

Share
 

24Media Network

Ψηλώνει και σκοτώνει

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την ομάδα που "χτίζει" ο Ρικ Πιτίνο, η οποία μοιάζει να έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες.

 
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO