ΤΑΞΙΔΙ

H SEAT και το φυσικό αέριο σε πάνε παντού

Φθινοπωρινή εξόρμηση εκτός Αττικής με 10€; Κι όμως γίνεται.

Μπορείς να κινείσαι εναλλακτικά, οικονομικά και υπεύθυνα; Κι όμως μπορείς. Διότι εναλλακτικά, σημαίνει να μπορείς να οδηγείς ένα αυτοκίνητο που να κινείται με φυσικό αέριο, για παράδειγμα. Οικονομικά, διότι με το φυσικό αέριο πληρώνεις πολύ λιγότερο σε σχέση με τη βενζίνη ή το πετρέλαιο. Κι υπεύθυνα, διότι και μειωμένους ρύπους έχεις με το φυσικό αέριο.

 

Αυτό το τρίπτυχο: εναλλακτικά, οικονομικά και υπεύθυνα, συνοψίζεται και στα τρία μοντέλα TGI της SEAT, Ibiza, Arona, Leon, που κινούνται με φυσικό αέριο, ως βασικό καύσιμο και δευτερευόντως με βενζίνη, χαρίζοντας τεράστια αυτονομία κίνησης.

 

Μάλιστα, αυτό το πλεονέκτημα το έχουν διαπιστώσει πολλοί, οι οποίοι ήδη έχουν αγοράσει SEAT με φυσικό αέριο, καθιστώντας την SEAT στην Ελλάδα την μάρκα με την πληρέστερη γκάμα μοντέλων φυσικού αερίου, έχοντας διαθέσει ήδη φέτος περισσότερα από 500 αυτοκίνητα TGI στο 10μηνο και έχοντας κατακτήσει μερίδιο 40% στην αγορά φυσικού αερίου. Μάλιστα, το Arona TGI, είναι το μοναδικό Crossover της αγοράς, με φυσικό αέριο.

 

Οδηγήσαμε λοιπόν, το νέο SEAT Arona TGI μέχρι τη Χαλκίδα και διαπιστώσαμε στην πράξη τις αρετές που διαθέτει κι επιβεβαιώνουμε ότι φθινοπωρινή εξόρμηση εκτός Αττικής με 10€, πράγματι γίνεται.