Αυτή είναι η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads μέσα στο 2019

Και όχι δεν είναι το Facebook.
SHARES

Μπορεί το Facebook να μην αποτελεί το app με τα περισσότερα downloads για το τρέχον έτος, ωστόσο η εφαρμογή που βρέθηκε στην κορυφή ανήκει στον ίδιο όμιλο. Για την ακρίβεια, οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες σε downloads εφαρμογές ανήκουν στον όμιλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του 'Sensortower', λοιπόν, για τα apps με τα περισσότερα κατεβάσματα από το Playstore και το Appstore παγκοσμίως, το WhatsApp βρίσκεται στην κορυφή με 223 εκατομμύρια downloads μέσα στο 2019. Κι αυτό έχει λογική, καθώς στο εξωτερικό χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των χρηστών για την online επικοινωνία τους. Ασχέτως αν στη χώρα μας δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Messenger με περίπου 209 εκατομμύρια downloads, ενώ στις υπόλοιπες τρεις θέσεις της πεντάδας βρίσκονται το Tik Tok, το Facebook και το Instagram.

Το Tik Tok έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετό κοινό τους τελευταίους μήνες, με πολλούς να μιλάνε για το Next Big Thing, κάτι που ανάγκασε τον Ζούκερμπεργκ να βγάλει το Lasso, μια εφαρμογή αντίστοιχη με το Tik Tok για Video sharing, η οποία είναι πολύ πρόσφατη και δεν έχει ακόμη ακουστεί πολύ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της 20άδας με τα περισσότερα downloads του έτους που διανύουμε, το Biungo φαίνεται πως είναι το πιο επιτυχημένο video editing app, ενώ το PicsArt ηγείται των εφαρμογών για επεξεργασία φωτογραφιών.

Φυσικά, άλλες πασίγνωστες εφαρμογές όπως το Youtube, το Netflix, το Snapchat και το Spotify βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, ενώ αντίθετα αρκετά χαμηλά βρίσκεται το Twitter.

 

(Φωτογραφίες: 123rf.com)

Share
 

24Media Network

Ντεμπούτο Πιτίνο με Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναμονή της εποχής του Ρικ Πιτίνο, με τον Αμερικανό τεχνικό να φτάνει στην χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Μπασκόνια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού νιώθει προδομένος

Οι αντιδράσεις είναι πολλές γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης "χτύπησε" εκεί που ζητούσε να μην… αγγίζουν. Η διαφορά στη δήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πιθανότητα "εμφυλίου". Γράφει ο Διονύσης Βερβελές.

 

Photos

Η αληθινή τραγωδία του Aberfan σε 10 φωτογραφίες

Η 3η σεζόν της σειράς καλύπτει την κατολίσθηση μιας χωματερής ανθρακωρυχείου το 1966, στο χωριό Aberfan της Ουαλίας. Στις φωτογραφίες, οι ανθρακωρύχοι σκάβουν για να βρουν τα παιδιά τους στα συντρίμμια του σχολείου. Τα θύματα ήταν 144, εκ των οποίων 116 ήταν παιδιά. Λέγεται ότι Βασίλισσα Ελισάβετ μετανιώνει την απόφασή της να επισκεφθεί την περιοχή 8 μέρες μετά αντί απευθείας, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στη ζωή της ως ηγεμόνας.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO