Κάνε το Silly Walk των Monty Python στο κινητό σου

O βηματισμός του John Cleese που μιμήθηκαν τα κορίτσια στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας τώρα και σε mobile game.
SHARES

Η παρέλαση "αλά Monty Python" που επέλεξαν να κάνουν ως μορφή διαμαρτυρίας τα δέκα κορίτσια στη Νέα Φιλαδέλφεια την 28η Οκτωβρίου δίχασε και ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα σε social media, παρέες, τηλεοπτικά πάνελ. Σε αυτό το κείμενο δε θα ασχοληθούμε πάντως με αυτό. Θα μιλήσουμε για το app της εβδομάδας, το οποίο φυσικά επιλέξαμε επηρεασμένοι από την επικαιρότητα.

Το 'Ministry of Silly Walks' των  Monty Python το έμαθαν αυτές τις ημέρες και σχεδόν όλοι. Ακόμα και όσοι δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξή του. Τώρα είναι καιρός να μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν πως υπάρχει και σε mobile game για smartphones.

Ουσιαστικά παίρνεις τον έλεγχο του John Cleese και τον βοηθάς να κάνει το Silly Walk του, αποφεύγοντας διάφορα εμπόδια στους δρόμους του Λονδίνου, μαζεύοντας παράλληλα χρυσά νομίσματα. Τα τελευταία τα χρειάζεσαι για να αγοράσεις διάφορα αξεσουάρ, τα οποία θα κάνουν ακόμα πιο αστείο τον χαρακτήρα και τον βηματισμό του.

 

Το παιχνίδι βρίσκεται αρκετό καιρό στο AppStore και το PlayStore και κοστίζει 1.99 ευρώ για να το κατεβάσεις. Πάντως η βαθμολογία του είναι αρκετά καλή (4.5/5) με τους χρήστες να γράφουν θετικά σχόλια. Να σημειωθεί ότι η δημοτικότητά του αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της όλης συζήτησης για το Silly Walk των Monty Python.

Share
 

24Media Network

Ντεμπούτο Πιτίνο με Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναμονή της εποχής του Ρικ Πιτίνο, με τον Αμερικανό τεχνικό να φτάνει στην χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Μπασκόνια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού νιώθει προδομένος

Οι αντιδράσεις είναι πολλές γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης "χτύπησε" εκεί που ζητούσε να μην… αγγίζουν. Η διαφορά στη δήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πιθανότητα "εμφυλίου". Γράφει ο Διονύσης Βερβελές.

 

Photos

Η αληθινή τραγωδία του Aberfan σε 10 φωτογραφίες

Η 3η σεζόν της σειράς καλύπτει την κατολίσθηση μιας χωματερής ανθρακωρυχείου το 1966, στο χωριό Aberfan της Ουαλίας. Στις φωτογραφίες, οι ανθρακωρύχοι σκάβουν για να βρουν τα παιδιά τους στα συντρίμμια του σχολείου. Τα θύματα ήταν 144, εκ των οποίων 116 ήταν παιδιά. Λέγεται ότι Βασίλισσα Ελισάβετ μετανιώνει την απόφασή της να επισκεφθεί την περιοχή 8 μέρες μετά αντί απευθείας, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στη ζωή της ως ηγεμόνας.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO