Πώς να παγώσεις ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί σε λιγότερο από 5 λεπτά

Δες το gadget που χρειάζεσαι και πού θα το βρεις.
SHARES

Τρελό gadget αν είσαι άνθρωπος του κρασιού και δεν ανέχεσαι να το πίνεις στη λάθος θερμοκρασία (ηρέμησε λίγο) ή έστω δροσερό.

Αυτό το μηχάνημα σε απαλλάσσει από το βαρύ καθήκον να θυμάσαι ότι το έβαλες την τελευταία στιγμή στην κατάψυξη για να κρυώσει. Πόσες και πόσες φορές δεν το έχεις ξεχάσει και έχει γίνει πάγος; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.

Φτάνει πια και με μένα.

Τεσπά, το Juno είναι ένα μηχάνημα (;) αποκλειστικά για αυτό, για να βάζεις το κρασί μέσα στην υποδοχή του και να στο "κρυώνει" σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Οι αλήθεια είναι ότι υπήρχαν από πριν αυτοί οι "chillers", αλλά τους έπαιρνε σχεδόν μισή ώρα γι' αυτήν τη δουλειά με αποτέλεσμα το το Juno που παρουσιάστηκε στην τεχνολογική έκθεση CES 2020 της Νέας Υόρκης να γίνει αποδεκτό με ανακούφιση. First World problems...

Η Matrix Industries που το δημιούργησε είναι μία start-up που ιδρύθηκε από δύο χημικούς και οι οποίοι προσπαθούν να χρηματοδοτηθούν μέσα απ' το Indiegogo. Ακόμα το Juno δεν έχει βγει σε μαζική παραγωγή, ωστόσο μπορείς να το αποκτήσεις για 300 δολάρια από τώρα ή από 200 αν κάνεις δωρεά στην εταιρεία. Ωστόσο, το προϊόν που θα φτάσει σπίτι σου μπορεί αν διαφέρει αρκετά απ' αυτό γιατί ακόμα έχουμε δει μόνο την demo εκδοχή του.

Δες το επί τω έργω σε ένα βιντεάκι που ανέβηκε στο Twitter:

 

Share
 

24Media Network

Τρελά λεφτά για Ινσούα

Ομάδα από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ινσούα και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ικανοποιητικό ποσό για την αγορά του.

Η βαθμολογία της Super League χωρίς το VAR

Ποια θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την παρουσία του VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών; Το Sport24.gr μέτρησε όλες τις αποφάσεις, έκανε τους υπολογισμούς και σας παρουσιάζει τη βαθμολογία της Super League χωρίς τη χρήση του VAR.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO