ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια δεκαετία μετά, η σελίδα που λατρέψαμε έγινε εφαρμογή για κινητά

Τα dod Games έχουν πλέον τη δική τους εφαρμογή. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Πριν μερικά χρόνια η σελίδα των dod Games στο Facebook αποτελούσε κάτι σαν μέρος συνάντησης. “Πάμε για ένα γρήγορο ταβλάκι ή μια παρτίδα αγωνία;”, θυμάμαι να λέμε με τους φίλους μου στο λύκειο και μετέπειτα στο πανεπιστήμιο. Τότε, το να βγει αυτή η σελίδα σε εφαρμογή για κινητά, αποτελούσε άπιαστο όνειρο.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, κάνοντας μια αναζήτηση στο play store την πέτυχα, μαζί και με κάμποσα αποθεωτικά σχόλια από χρήστες που την περίμεναν καιρό. H αλήθεια είναι πως το πρώτο που μου δημιούργησε είναι μια γλυκιά νοσταλγία για μια εποχή πιο ξέγνοιαστη πριν από μια δεκαετία. Τότε που δεν με ένοιαζε να λιώσω όλο το βράδυ παίζοντας παιχνίδι ή μιλώντας στο Dod.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, αρχικά τα dod games ήταν ξεχωριστή σελίδα με παιχνίδια και chat, αλλά στη συνέχεια ενσωματώθηκαν στο facebook και μπορούσε ο καθένας να παίξει δωρεάν. Η απήχησή της τα πρώτα χρόνια ήταν μεγάλη, όμως, σταδιακά έχανε κοινό. Ίσως γιατί δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα και δεν έβγαλε εφαρμογή για κινητά.

Οι δημιουργοί του αποφάσισαν, λοιπόν, τώρα αρκετά χρόνια αργότερα να βγάλουν την εφαρμογή του dod Games στο Play store για κινητά Android και tables και φαίνεται πως η αγορά το δέχθηκε θετικά (4.2./5 η βαθμολογία της).

Tichu, Τάβλι, Σκάκι, Μπιρίμπα, Αγωνία, Δηλωτή, Ξερή, Λεξομάνια, Κυβόλεξο, Αναγραμματισμό, Φιδόλεξο, Κουίζ, Ζωγράφισε Το, Στούκι, Πόκα, Τέξας και άλλα παιχνίδια σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, καθώς επίσης και η δυνατότητα να κάνεις chat με άλλους Έλληνες παίκτες. Μένει να δούμε αν θα έχει την ίδια ανταπόκριση, όπως και η σελίδα.