AP IMAGES
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

O σχεδιασμός του νέου iPhone ξύπνησε το χειρότερό μας φόβο

Τι σου θυμίζουν οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του iPhone 11 Pro;

H Apple παρουσίασε τα τρία νέα μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσουν άμεσα στην παγκόσμια αγορά, ωστόσο πέρα από τα άψογα χαρακτηριστικά τους, κάποιοι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν κάτι στο σχεδιασμό των υπερσύγχρονων κινητών τηλεφώνων της εταιρείας, που ήρθε να στοιχειώσει τα όνειρά τους (μαζί και τα δικά μας).

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, αυτό που κάνει τα νέα μοντέλα της Apple να ξεχωρίζουν είναι η τιμή και η ασύγκριτη κάμερά τους. Αυτή δεν είναι μία, αλλά στην περίπτωση των μοντέλων Pro και Max είναι τρεις και βρίσκονται στο πίσω μέρος του κινητού, η μία δίπλα στην άλλη.

Σου θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα;

Ap Images

Σε πολλούς έφερε αμέσως στο μυαλό μια πολύ άσχημη φοβία για τις τρύπες, τη λεγόμενη ‘τρυποφοβία’. Ο όρος έχει εμφανιστεί πρόσφατα, αλλά φαίνεται ότι αρκετοί είναι αυτοί που τις φοβούνται.

Προέρχεται από το αρχαίο ένστικτο του ανθρώπου, το οποίο τον έσπρωχνε μακριά από ότι είχε τρύπες, γιατί θεωρούνταν επικίνδυνες και δηλητηριώδεις. Μεταξύ μας, καλύτερα να μην γκουγκλάρεις ποτέ τη λέξη ‘τρυποφοβία‘, για το δικό σου καλό.

AP IMAGES

Οι τρεις κάμερες, λοιπόν, στο πίσω μέρος των νέων iPhones προκάλεσαν αρκετά σχόλια από ‘φοβισμένους’ χρήστες του twitter.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)