Unsplash
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα 10 πιο δημοφιλή iPhone apps για το 2019 έκρυβαν εκπλήξεις

Ποιες εφαρμογές κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες του App Store μέσα στη χρονιά που μας πέρασε;

Φτάνει πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που αρχίζουν να δημοσιεύονται οι λίστες με τα δέκα καλύτερα πράγματα που έγιναν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε. Από τις ταινίες και τις σειρές, μέχρι τα αυτοκίνητα, τα τραγούδια και φυσικά τα προϊόντα τεχνολογίας. Εμείς σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με την τελευταία κατηγορία και πιο συγκεκριμένα με τις εφαρμογές που έγιναν περισσότερες φορές download στα iPhones.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της Apple όσον αφορά τις εφαρμογές που κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες από το App Store στο 2019, στην πρώτη θέση βρέθηκε το Youtube, το Instagram ακολούθησε και την τριάδα έκλεισε το Snapchat.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο, ήταν η πολύ υψηλή θέση στην οποία βρέθηκε το Tik Tok. H εφαρμογή που τρέλανε τον πλανήτη τους προηγούμενους μήνες βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας, πιο ψηλά από Messenger, Gmail, Netflix, Facebook, Google Maps και Amazon.

Αναλυτικά η λίστα με το top-10 των εφαρμογών του App Store:

1. YouTube

2. Instagram

3. Snapchat

4. TikTok

5. Messenger

6. Gmail

7. Netflix

8. Facebook

9. Google Maps

10. Amazon

Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε και τη λίστα με τα δέκα παιχνίδια που κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες στα κινητά τους, με το Mario Kart Tour, τον τίτλο που έκανε χαμό πριν λίγο καιρό στο App Store, να κερδίζει επάξια την πρώτη θέση στην κούρσα. Την πρώτη τριάδα κλείνουν τα Color Bump 3D και aquapark.io.

Αναλυτικά:

1. Mario Kart Tour

2. Color Bump 3D

3. aquapark.io

4. Call of Duty: Mobile

5. BitLife – Life Simulator

6. Polysphere – art of puzzle

7. Wordscapes

8. Fortnite

9. Roller Splat!

10. AMAZE!!

 

(Κεντρική φωτογραφία: Unsplash)