AP Images
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα δώρα του Bill Gates ως Secret Santa τερμάτισαν το παιχνίδι

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έστειλε ένα κουτί 40 κιλών με φοβερά δώρα στην πιο τυχερή χρήστη του Reddit.

To παιχνίδι με τον κρυφό Άγιο Βασίλη, βλέπε Secret Santa, ολοένα και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Είτε στα γραφεία, είτε στις παρέες, ακόμη και στο διαδίκτυο. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα RedditGifts’ Secret Santa, όπου τυχαία χρήστες από όλο τον κόσμο κληρώνονται να κάνουν δώρο σε κάποιον άλλο χρήστη, ακόμη και στην άλλη άκρη της Γης.

Μόνο που η Shelby, μια νεαρή κοπέλα από το Michigan φέτος στάθηκε η πιο τυχερή από όλους, αφού ο δικός της Secret Santa δεν ήταν άλλος από τον Bill Gates. Ναι, τον κανονικό. Και γι’ αυτό το λόγο άνοιξε την κάμερά της και παρουσίασε όλα τα δώρα της στους followers της, εμφανώς εκστασιασμένη.

Ο Tech-Santa της, λοιπόν, της έστειλε ένα κουτί που ζύγισε περίπου 40 κιλά έξω από την πόρτα της. “Όταν το είδα σκέφτηκα, λες να είναι από τον Bill Gates; Μπα αποκλείεται”, είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο USA Today. Ανοίγοντας, όμως, το κουτί της και βγάζοντας έξω όλα τα δώρα της, ο Secret Santa αποκαλύφθηκε.

Ο Bill Gates συμμετέχει σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι από το 2013, αλλά φαίνεται πως φέτος το είδε πάρα πολύ σοβαρά. Τι της πήρε;

Ένα χειρόγραφο σενάριο του ‘Great Gatsby’, αρκετά βιβλία (μεταξύ άλλων και δικά του), Lego Sets από Star Wars και Harry Potter, συλλεκτικά δώρα από το Twin Peaks, γλυκά και αρκετά ακόμα μικρό δωράκια.

Όμως, το μεγαλύτερο και πιο συναισθηματικό δώρο ήταν η γενναία χρηματική προσφορά του Gates στην Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας, μιας και διάβασε στο Reddit πως η Shelby έχασε πρόσφατα την μητέρα από ένα σοβαρό θέμα καρδιάς.

Bill, κέρδισες τον τίτλο του Secret Santa της χρονιάς.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)