ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το gadget που θα μετατρέψει το δωμάτιό σου σε σινεμά

Ο NeatProjector συνδέεται με κινητό και λάπτοπ για να απολαμβάνεις σειρές στο Netflix σε γιγάντιες διαστάσεις.

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί τι ωραία θα ήταν αν είχες μια μεγαλύτερη οθόνη στο laptop, στον υπολογιστή ή στην τηλεόρασή σου, προκειμένου να απολαύσεις σε ακόμη περισσότερες ίντσες την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix; Ε, λοιπόν, αν ανήκεις κι εσύ στην ίδια κατηγορία με εμένα, μόλις βρέθηκε η λύση στο πρόβλημά μας και ακούει στο όνομα NeatProjector.

Είναι από τα gadgets που τα βλέπεις και σκέφτεσαι αμέσως, ‘εγώ γιατί δεν το έχω;’. Ένας τόσο δα μικρός προτζέκτορας, ο οποίος χωράει στην τσάντα σου, ίσως και στην τσέπη του παντελονιού σου, αλλά οι δυνατότητές του είναι αντιστρόφως ανάλογες με το μέγεθός του. Με άλλα λόγια, τεράστιες.

123rf.com

 

Μπορεί να συνδεθεί με smartphone κινητά, tablets, laptops, desktop computers, κάμερες, usb και γενικά σχεδόν με τα πάντα, ενώ η ‘οθόνη’ που δημιουργεί φτάνει ακόμα και τις 60 ίντσες σε ανάλυση 1080p. Αρκεί φυσικά να έχεις χώρο στον τοίχο σου ή στο ταβάνι για τέτοιο μέγεθος.

Μπορείς να ξαπλώσεις το βράδυ στο κρεβάτι σου, να βάλεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix να παίζει από το κινητό σου, να συνδέσεις τον NeatProjector και να την απολαύσεις στο ταβάνι σου, σε ένα δικό σου home cinema. Επίσης, μπορείς να πάρεις μαζί σου τον προτζέκτορα και την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι με φίλους, να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Όσον αφορά την τιμή του, στα περισσότερα online καταστήματα είναι στα 90 δολάρια (περίπου 80 ευρώ), ενώ υπάρχουν και κάποια στα οποία μπορείς να το βρεις ακόμα και με 50 δολάρια (45 ευρώ) και δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Γιορτές έρχονται, νομίζω βρήκα το δώρο που θέλω να πάρω στον εαυτό μου. Shut up and take my money.