123rf
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το ιδανικό gadget για κάθε άνδρα φέτος τα Χριστούγεννα

Σε βγάζουμε από τον κόπο να ψάχνεις τι δώρο θα πάρεις στον πατέρα, τον θείο, τον αδερφό και τον κολλητό σου.

Οι περισσότεροι είμαστε της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα δώρα των Χριστουγέννων. Λίγο οι δουλειές, λίγο οι αυξημένες υποχρεώσεις των ημερών πριν τις γιορτές που μας πηγαίνουν πίσω, μας αναγκάζουν να τρέχουμε και να μη φτάνουμε, προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

‘Τι δώρο θα πάρω στον αδερφό, στον κολλητό, στον πατέρα ή στον θείο μου;’ Ερωτήσεις που στριφογυρνούν στο μυαλό των περισσότερων αυτές τις ημέρες. Και εντάξει πες τα δώρα στις γυναίκες τις ζωής μας είναι κάπως πιο εύκολα. Όταν έχεις να κάνεις με άνδρες, όμως, τι τους αγοράζεις; Εκεί, λοιπόν, η σίγουρη λύση (που πιάνει στο 100% των περιπτώσεων) είναι ένα gadget. Και δεν υπάρχει καταλληλότερος προορισμός για να βρεις αυτό που ψάχνεις από τα Public.

Και φέτος τα Χριστούγεννα το Public φόρεσε τα γιορτινά του και μεταμορφώθηκε σε έναν μοναδικό one stop shop προορισμό για να ξεμπερδέψουμε εύκολα με τη λίστα των χριστουγεννιάτικων αγορών μας. Με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος (σίγουρα θα έχεις το έχεις δει να λάμπει ως φωτιζόμενο  δώρο), μας καλεί να επισκεφτούμε ένα από τα καταστήματα και το public.gr και να ανακαλύψουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία από gadgets στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών κάνοντας τα πιο απίθανα δώρα στους άνδρες που αγαπάμε.

Στον πατέρα σου που ασχολείται με τα social media

Κάθε χρόνο το δώρο που κάνεις στον πατέρα σου είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τι λες τα φετινά Χριστούγεννα να το πας ένα βήμα παραπάνω και να τον εντυπωσιάσεις; Αν τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να ασχολείται με τα social media, έχει δημιουργήσει λογαριασμούς σε Facebook και Instagram, τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα smartphone με καλή κάμερα για να βγάζεις τις πιο φανταστικές φωτογραφίες.

Το Nokia 7.2 κατασκευασμένο με διαχρονικό design όχι μόνο για να φαίνεται ωραίο, αλλά και για να διαρκεί, διαθέτει κάμερα τριπλού αισθητήρα 48MP με ZEISS Optics & 5MP (αισθητήρα βάθους) και 8MP(εξαιρετικά ευρύ φακό) με υποστήριξη βίντεο 4K στα 30fps, ενώ διαθέτει και αισθητήρα 20MP Selfie με τεχνολογία Quad Pixel που θα κάνει τις φωτογραφίες και τα βίντεό του να ξεχωρίζουν. Είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσει και δε θα το αφήνει στιγμή από τα χέρια του.

Στον αδερφό σου που θέλει να λιώνει στην κονσόλα

Αν έχεις μικρότερο αδερφό, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην περιμένει μια κονσόλα ως δώρο για τις γιορτές. Το περάσαμε όλοι μας αυτό το στάδιο και πίστεψέ με, το συναίσθημα του να σκίζεις το περιτύλιγμα του δώρου και από μέσα να ξεπροβάλει το PS4 δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο εκεί έξω.

Για τον αδερφό σου, λοιπόν, μια ξεχωριστή επιλογή δώρου είναι το Playstation 4 Slim, το οποίο περιλαμβάνει και το Fortnite Neo Versa bundle, το παιχνίδι που έχει κάνει εκατομμύρια gamers σε όλο τον πλανήτη να κολλήσουν μπροστά από την οθόνη τους. Μακάρι όλοι μας να είχαμε έναν μεγάλο αδερφό που θα μας έκανε αυτό το δώρο τα Χριστούγεννα.

Στον θείο σου που θέλει να αξιοποιήσει τα βινύλιά του

 

Ο θείος σου είναι retro τύπος. Χρειάζεται, λοιπόν, ένα δώρο το οποίο να του προσφέρει μια γλυκιά νοσταλγία κάθε φορά που γυρνάει σπίτι και χαλαρώνει μετά τη δουλειά. Με το πικάπ Lenco LS-300 θα μπορεί αν απολαύσει την αναπαραγωγή των αγαπημένων βινυλίων που έχει στη δισκοθήκη του, δίνοντάς τους και πάλι ζωή.

Το Lenco LS-300 παρέχει το πλήρες πακέτο ευελιξίας και μεταφοράς. Περιλαμβάνει ηχεία για να μην χρειάζεται σύνδεση εξωτερικών ηχείων, ενώ περιέχει και ενσωματωμένο ενισχυτή. Η καλύτερη λύση για ανθρώπους που αγαπούν την καλή μουσική και έχουν γεμίσει τα ράφια της βιβλιοθήκης με συλλεκτικά βινύλια.

Στον κολλητό σου που είναι συνεχώς μπροστά από μια οθόνη

Η κατηγορία του δώρου στον κολλητό είναι κάπως ιδιαίτερη. Δε θες να αγοράσεις κάτι υπερβολικά ακριβό, αλλά θες να τον ικανοποιήσεις και να τον ευχαριστήσεις, γιατί είναι ο άνθρωπος που όλη τη χρονιά σε στήριξε σε δουλειές, χωρισμούς, επιτυχίες, σε ακολούθησε σε άγριες, αλλά και ποιοτικές νύχτες και γενικά ήταν εκεί όποτε τον χρειαζόσουν.

Αν, λοιπόν, είναι και λίγο gadgetάκιας και θέλει να βρίσκεται συνεχώς μπροστά από μια οθόνη, ένα οικονομικό αλλά καλό Huawei MediaPad T5 10, θα το λατρέψει. Με octa-core  επεξεργαστή με κύρια συχνότητα 2.36 GHz, 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου θα μπορεί να βλέπει σειρές ή ταινίες όση ώρα βρίσκεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ θα μπορεί άνετα να το έχει μαζί του και στα επαγγελματικά του ταξίδια. Τι καλύτερο;

Αν κι εσύ, λοιπόν, ανυπομονείς για τα πιο απίθανα γιορτινά δώρα, δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από τα Public και να χαρίσεις μερικά χαμόγελα στους αγαπημένους σου ανθρώπους φέτος τις γιορτές.

 

(Κεντρική φωτογραφία: 123rf.com)