Το νέο Samsung S20 είναι το smartphone που όλοι περιμέναμε

Οι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου της εταιρίας ήρθαν και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές.
SHARES

Οι συζητήσεις σχετικά με το νέο μοντέλο της Samsung είχαν αρχίσει να φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες. Η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Samsung που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της για το 2020 σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 11 του Φλεβάρη, όμως οι πρώτες φωτογραφίες του νέου smartphone άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

H Samsung, λοιπόν, αποφάσισε μετά το S10 να μην προχωρήσει στο 11, αλλά να πάει απευθείας στο 20. Έτσι, το νέο μοντέλο της θα είναι το Samsung Galaxy S20 και έρχεται με φανταστικές προδιαγραφές για φωτογραφίες, αφού στο πίσω μέρος του υπάρχει φακός regular wide, ultra wide, πορτραίτου, καθώς επίσης και μια τέταρτη επιλογή ενός macro lens.

Φαίνεται πως η εταιρία έριξε το μεγαλύτερο βάρος της στις κάμερες του νέου smartphone, έτσι ώστε να καταφέρει να χτυπήσει την Apple και το iPhone.

Επίσης, ο σχεδιασμός του είναι αρκετά κομψός, χωρίς γωνίες και έρχεται με δυνατότητα σύνδεσης 5G. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου για περισσότερες λεπτομέρειες (όπως η τιμή του), ωστόσο φαίνεται πως το νέο Samsung Galaxy S20 θα είναι το κινητό που θα μας απασχολήσει αρκετά φέτος.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)

Share
 

24Media Network

Τρελά λεφτά για Ινσούα

Ομάδα από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ινσούα και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ικανοποιητικό ποσό για την αγορά του.

Η βαθμολογία της Super League χωρίς το VAR

Ποια θα ήταν η βαθμολογία χωρίς την παρουσία του VAR να αλλάζει τις αρχικές υποδείξεις των διαιτητών; Το Sport24.gr μέτρησε όλες τις αποφάσεις, έκανε τους υπολογισμούς και σας παρουσιάζει τη βαθμολογία της Super League χωρίς τη χρήση του VAR.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO