ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα από τη Vodafone και τη Samsung Electronics Hellas

Υποδεχόμαστε ένα VR κατάστημα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Καθημερινά βλέπουμε πολύ ωραία πράγματα να συμβαίνουν στη χώρα μας και ανυπομονούμε για περισσότερα, έτσι δεν θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη διαδικασία των αγορών. Η Vodafone Ελλάδας και η Samsung Electronics Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους και δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός καταστήματος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Όπως ανέφερε και ο κ. Άρης Γεωργόπουλος, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας: “Η Vodafone αναπτύσσει δίκτυα για ένα καλύτερο μέλλον. Οδηγούμε την αγορά μπροστά με επενδύσεις και καινοτομία και θέλουμε να οδηγήσουμε τους πελάτες μας στο μέλλον μέσα από συναρπαστικές νέες τεχνολογίες, όπου η ζωή τους θα γίνεται καλύτερη. Έναν κόσμο με μεγαλύτερη ταχύτητα πρόσβασης στην πληροφορία, περισσότερες ανέσεις στην καθημερινή ζωή, απεριόριστες επιλογές επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στη Ελλάδα, μία ολοκληρωμένη εμπειρία Virtual Reality που απογειώνει το ψηφιακό ταξίδι του πελάτη και φέρνει ένα στιγμιότυπο από το μέλλον, καθώς η επιλογή και η παραγγελία των προϊόντων γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω εικονικής πραγματικότητας.

Η Samsung έχει μακρά ιστορία ως πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και μεταφέρουν τους πελάτες της σε μια εκπληκτική νέα πραγματικότητα. Με το πρώτο κατάστημα Virtual Reality στην Ελλάδα, στόχος μας ήταν να επανασχεδιάσουμε την εμπειρία αγορών. Με το πρώτο Virtual Reality κατάστημα δεν συνδυάζουμε μόνο την τεχνογνωσία μας σε hardware και software, αλλά και την πρωτοπορία μας στη δημιουργία ευκαιριών και εμπειριών, που λίγο καιρό πριν φάνταζαν αδύνατες“, δήλωσε ο κ. Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas.

Με μια επίσκεψη στο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung, ο καταναλωτής μπορεί να δει μια ευρεία γκάμα συσκευών Samsung σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα και να επιλέξει αυτό που θέλει, μέσω του Samsung Gear VR σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών. Μπορεί επίσης να εφαρμόσει στα smartphone, θήκες και να επιλέξει τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του, ενώ ένας φηφιακός βοηθός είναι δίπλα του για να του λύνει κάθε απορία και να τον βοηθάει να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Αν έχετε απορίες γύρω από την ολοκλήρωση της συναλλαγής, διαβεβαιώνουμε ότι γίνεται πολύ απλά και άμεσα, στο φυσικό κατάστημα Vodafone, όπου ο καταναλωτής παραλαμβάνει και το προϊόν του. Μάλιστα για όσες αγορές γίνουν εντός του VR store, η Vodafone προσφέρει έκπτωση 40%!

Το πρώτο Virtual Reality κατάστημα σε συνεργασία της Vodafone Ελλάδας και της Samsung Electronics Hellas, βρέθηκε για πρώτη φορά στο Golden Hall, ενώ θα μπορεί κανείς να απολαύσει και πάλι την εμπειρία στην πόλη μας, στο The Mall Athens από τις 15 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/