Βραχιόλι σε ηλεκτρίζει όποτε τρως πολύ junk food, το αντιπαθούμε ήδη

Ένα δώρο που κάθε μητέρα θα ήθελε να κάνει στο παιδί της.
SHARES

Όλοι μας (ή για να μην είμαστε άδικοι, οι περισσότεροι από εμάς), έχουμε μια τάση να δυσκολευόμαστε να τηρήσουμε τους στόχους που θέτουμε για τον εαυτό μας, είτε αυτό αφορά τη δίαιτα, είτε το να μην ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε βλακείες, είτε το να μην τρώμε τα νύχια μας και να μην περνάμε πολλή ώρα μπροστά στην οθόνη μας.

Έχουμε όλη την καλή θέληση, αλλά την κρίσιμη στιγμή λιγοψυχάμε και παρασυρόμαστε. Αντικειμενικά, όση καλή διάθεση κι αν έχουν οι δικοί μας άνθρωποι, δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας για να μας επιτηρούν και να μας επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο και να φροντίσει να μην ξανά ξεφύγεις πότε από τα όριά σου.

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε το βραχιόλι Pavlok, το οποίο φροντίζει κάθε φορά που ξεφεύγεις να σε βάζει στη θέση σου, χτυπώντας σε με 350 βολτ ρεύματος. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις στο λογισμικό του τις κακές σου συνήθειες και κάθε φορά που εσύ χάνεις την αυτοπειθαρχία σου, το βραχιόλι θα σε επαναφέρει στην τάξη χτυπώντας σε με ακίνδυνη τάση ρεύματος, ικανή να σε κάνει να συνδέσεις την συνήθειά σου με κάτι δυσάρεστο.

Μάλιστα, θα υπάρχει app το οποίο μπορούν να κατεβάσουν οι φίλοι σου και να το χρησιμοποιούν για να σε τιμωρούν όποτε σε βλέπουν να τρως ή να ψωνίζεις κάτι παραπάνω. Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο στην Amazon στα 199 ευρώ και κάθε φόρτιση περιλαμβάνει 150 σοκ ρεύματος, με τις πρώτες κριτικές να είναι ανάμικτες.

Χίλιες φορές να σε βρίζει η μητέρα σου παρά να σε χτυπάει το ρεύμα, αν θέλεις τη γνώμη μας.

Share
 

24Media Network

Μαρτίνς: "Επιθετικοί για τη νίκη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η νίκη και μόνο επί της Τότεναμ ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα της αντιπάλου ενώ τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες του να είναι επιθετικοί στην πρεμιέρα του Champions League.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO