Βραχιόλι σε ηλεκτρίζει όποτε τρως πολύ junk food, το αντιπαθούμε ήδη

Ένα δώρο που κάθε μητέρα θα ήθελε να κάνει στο παιδί της.
SHARES

Όλοι μας (ή για να μην είμαστε άδικοι, οι περισσότεροι από εμάς), έχουμε μια τάση να δυσκολευόμαστε να τηρήσουμε τους στόχους που θέτουμε για τον εαυτό μας, είτε αυτό αφορά τη δίαιτα, είτε το να μην ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε βλακείες, είτε το να μην τρώμε τα νύχια μας και να μην περνάμε πολλή ώρα μπροστά στην οθόνη μας.

Έχουμε όλη την καλή θέληση, αλλά την κρίσιμη στιγμή λιγοψυχάμε και παρασυρόμαστε. Αντικειμενικά, όση καλή διάθεση κι αν έχουν οι δικοί μας άνθρωποι, δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας για να μας επιτηρούν και να μας επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο και να φροντίσει να μην ξανά ξεφύγεις πότε από τα όριά σου.

Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε το βραχιόλι Pavlok, το οποίο φροντίζει κάθε φορά που ξεφεύγεις να σε βάζει στη θέση σου, χτυπώντας σε με 350 βολτ ρεύματος. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις στο λογισμικό του τις κακές σου συνήθειες και κάθε φορά που εσύ χάνεις την αυτοπειθαρχία σου, το βραχιόλι θα σε επαναφέρει στην τάξη χτυπώντας σε με ακίνδυνη τάση ρεύματος, ικανή να σε κάνει να συνδέσεις την συνήθειά σου με κάτι δυσάρεστο.

Μάλιστα, θα υπάρχει app το οποίο μπορούν να κατεβάσουν οι φίλοι σου και να το χρησιμοποιούν για να σε τιμωρούν όποτε σε βλέπουν να τρως ή να ψωνίζεις κάτι παραπάνω. Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο στην Amazon στα 199 ευρώ και κάθε φόρτιση περιλαμβάνει 150 σοκ ρεύματος, με τις πρώτες κριτικές να είναι ανάμικτες.

Χίλιες φορές να σε βρίζει η μητέρα σου παρά να σε χτυπάει το ρεύμα, αν θέλεις τη γνώμη μας.

Share
 

24Media Network

Διδακτικό και ύπουλο

Ο Ολυμπιακός πήρε θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία, επιβάλλεται να γίνει καλύτερος και ο Παντελής Διαμαντόπουλος περιμένει δυο πάσες της προκοπής και μαζί την πρόκριση.

Το πάρε - δώσε

Το Sport24.gr παρουσιάζει το πάρε - δώσε των 14 ομάδων της Super League. Τα ψώνια που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι ή πωλήθηκαν.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Η Αναγέννηση της Disney

Το Pop για τις Δύσκολες Ώρες κάνει μια εξονυχιστική αναδρομή στην Αναγέννηση της Disney και στα κλασικά μιούζικαλ που άλλαξαν τη ροή του χολιγουντιανού animation.

Ο Κώστας Τουρνάς αφηγείται τη ζωή του

Από τις πρόβες σε πλυσταριό της Κυψέλης και τους Poll ως τον Αχιλλέα απ' το Κάιρο και τη φιλία με τον Μπονάτσο.

Social Man
PROMO