ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σύντομα θα μπορείς να παίξεις Xbox One από το κινητό σου

Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να αποκτήσεις ζωή.

Αν είχες Xbox One και ζήλευες τους φίλους σου που είχαν PS4 και μπορούσαν να παίξουν τα παιχνίδια του από το κινητό τους, καταρχάς τι είδους άνθρωπος είσαι που έχεις τέτοια προβλήματα και πόσο τυχερός; Έχεις ιδέα; Και κατά δεύτερον δεν χρειάζεται ποια να τους ζηλεύεις γιατί σύντομα θα μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο. Να λιώνεις στα games σου μέσα στο μετρό, στο αυτοκίνητο (εφόσον οδηγεί άλλος) ή ακόμα και στο κρεβάτι σου, αν βαριέσαι να πας μέχρι το σαλόνι σου και να παίξεις Xbox στην τηλεόρασή σου.

Σύντομα η Microsoft θα βάλει τέλος σ’ αυτό το ανυπόφορο μαρτύριο, λανσάροντας στην αγορά μία νέα κονσόλα που θα σου επιτρέπει να παίζεις στο κινητό σου τα παιχνίδια που έχεις ήδη περασμένα στο Xbox σου.

Προφανώς και στην πρώτη της φάση αυτή η “καινοτομία” θα είναι σε περιορισμένη έκδοση. Προς το παρόν, η κονσόλα λειτουργεί μόνο για Android smartphones, εφόσον έχουν Bluetooth, και θα πρέπει να ζεις στις ΗΠΑ ή στη Μεγάλη Βρετανία για να μπορείς να τη χαρείς. Διαφορετικά θα πρέπει να έχεις την τεράστια τύχη να είσαι ένας από τους testers της.

Κάνε λίγη υπομονή και περίμενε μέχρι να εξαπλωθεί αυτή η μαγεία και έχε αυτό στον νου σου: θα είναι φτιαγμένο για να παίξεις τα games του Xbox One αποκλειστικά, όχι του ‘σκέτου’ Xbox ή του Xbox 360. Μην περιμένεις να ξαναζήσεις τα νιάτα σου.