ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

10 απαραίτητα gadget για τη νέα σεζόν

Οπως αντιλαμβάνεται τη λέξη "απαραίτητα" ο καθένας. Μέχρι και Xbox βάλαμε

Τα απολύτως απαραίτητα συν μια εσπρεσιέρα, ένα Xbox και ένα σκουπάκι Black & Decker. Δηλάδή όχι απολύτως. Απλά απαραίτητα με την εννοιά ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται τη λέξη διαφορετικά.

Nikon J3 Black

Είναι πολύ δελεαστικό να έχεις τη δυνατόητα αλλαγής φακών πάνω σε μια compact Nikon. Γιατί χωρίς να ανεβάσεις το κόστος πάς σε ένα διαφορετικό επίπεδο φωτογραφίας και αφήνεις την κάμερα να αποφασίσει για τις τέλειες ρυθμίσεις από μόνη της.

Tags που να κουβαλάς τη dslr / φανταστικά χρώματα / μόνο μαύρη

Τιμή 199

Black & Decker PV9625N-QW

Ναι, ναι, μην το γελάς. Τώρα που θα μαζεύεστε τις Τετάρτες για Τσου Λου ποιος θα μαζεύει τα ψίχουλα και τις στάχτες; Η καθαρίστρια που δεν έχεις ή η μαμά σου που έχει πρωινή δουλειά, άντρα και τα αδέρφια σου;

Tags το βλέπω και θέλω να σκουπίσω/ στιλ ούμπερ άλες

Τιμή 82

Philips HD 8323/31

Κάψουλες και αηδίες. Δώσε τριάντα ευρώ παραπάνω και πάρε μια κανονική μηχανή espresso. Ακόμα και στη αρχή ο καφές που θα φτιάχνεις θα είναι πολύ καλύτερος από οποιαδήποτε κονσέρβα.

Tags ποιότητα ζωής / χαλαρά

Τιμή 116

Singer Grill 3 in 1

Να σου πω τι θα έκανα αν έμενα μόνος μου: Ενα καλό γκαζάκι θα είχα και μία τοστέρια. Με το γκαζάκι θα έφτιαχνα τα βραστά και με την τοστιέρα τα ψητά. Μέχρι και μπριζόλες, μπιφτέκια και λουκάνικα φτιάχνεις.

Tags εργένης / φοιτητής / νιόπαντρος / χωρισμένος / εντάξει το πιάσαμε

Τιμή 37

Samsung HW-H355

Την πρώτη φορά που πήγα και άκουσα ήχο από soundbar έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Περίμενα νιαουρίσματα και ήταν τα πάντα εκτός από αυτό. Από τα 120 W και μετά κάνεις πάρτι. Δεν πιστεύω να μένεις Παγκράτι;

Tags κατεβαίνω κάτω να σας τα κάνω λίμπα

Τιμή 149

Asus FonePad 7 3G

Το οικονομικό, ανθεκτικό και αποτελεσματικό tablet δεν μπορεί να είναι παρά κάποιος συνδυασμός Asus με Android.

Tags σκυλί / στιλ / κάνει τα πάντα

Τιμή 159

iPad mini

Πες το κόλλημα, πες το περιέργεια, θεωρώ ότι ένα iPad mini είναι το καλύτερο tablet που μπορείς να έχεις. Αν είναι να κουβαλάς iPad κουβαλάς και MacBook Air. Αν θες να διαβάζεις δε χρειάζεται τίποτα μεγαλύτερο από αυτό. Και έχεις όλον τον κόσμο των εφαρμογών iOS στα πόδια σου.

Tags άνεση / αποτέλεσμα

Τιμή 319

Trust Radio-Tv

Ένα tv-tuner είναι χρήσιμο. Εκεί που έχεις βαρεθεί το λάπτοπ ή που δεν έχεις τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο ή λεφτά να αγοράσεις κανονική τηλεόραση, δίνεις τριάντα ευρώ και ξενοιάζεις. Ανάγκη.

Tags έχει ματσάκι σήμερα

Τιμή 30 ευρώ

Xbox One

Οι συστάσεις και οι αναλύσεις είναι περιττές. Το νέο Xbox. Η πολυτέλεια που επιτρέπεις στον εαυτό σου.

Tags Θα λιώσω στο Fifa

Τιμή 399

Logitech Z523 White

Logitech, Design, 40 watt και όλα καλά. Ετσι απλά.

Tags Για να μη σου κατέβουν και τα κάνουν όλα λίμπα

Τιμή 56,90