Shutterstock
SEX

10 ντροπιαστικές ιστορίες ανθρώπων που τους έπιασαν να βλέπουν πορνό

Αν σου έχει συμβεί κάποια από αυτές, λίγο προσοχή την επόμενη φορά.

Ο αυνανισμός δεν είναι ντροπή. Ίσα ίσα είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το κάνουμε όλοι. Άσε που υπάρχουν έρευνες που υποστηρίζουν πως όσοι αυνανίζονται μπορούν να γίνουν managers.

Αυτό που όμως είναι εξαιρετικά άβολο και ντροπιαστικό είναι να σε κάνουν ‘τσακωτό’ αδιάκριτα μάτια την ώρα που αυνανίζεσαι. Όπως έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν λόγοι που δεν πρέπει να βλέπεις πορνό από το κινητό σου, αλλά ακόμα και από τον υπολογιστή σου όταν το κάνεις, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός.

Οκ, δέχομαι ότι μπορεί να συμβεί σε όλους μας μία φορά. Όμως, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα ξανακάνουμε. Όπως έκαναν και μερικοί χρήστες του Reddit, οι οποίοι άνοιξαν συζήτηση σχετικά με την πιο άβολη στιγμή που τους έπιασαν να αυνανίζονται. Μαζέψαμε τις δέκα καλύτερες ιστορίες τους και ΙΣΩΣ, λέω ΙΣΩΣ με κάποια ή κάποιες να ταυτιζόμαστε.

Το λάθος του ηχείου

“Ένας φίλος μου είχε επισκέψεις στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο. Βρήκε ευκαιρία κάποια στιγμή να αυνανιστεί στο μπάνιο βλέποντας πορνό από το κινητό του. Για κακή του τύχη, όμως, το κινητό συνδέθηκε με bluetooth με το ηχείο που ήταν στο σαλόνι και όλοι άκουσαν στερεοφωνικά αυτό που έβλεπε”.

Το ψέμα του 11χρονου

“Ο πατέρας μου με ρώτησε όταν ήμουν 11 ετών, γιατί είχα γράψει στο ιστορικό του browser ‘μεγάλα βυζιά‘. Του είπα πως διάβασα αυτές τις λέξεις σε ένα βιβλίο και ήθελα απλά να δω τι σημαίνουν”.

Αλλά κι αυτό της φοιτήτριας

“Το αγόρι της συγκατοίκου μου μπήκε στο δωμάτιό μου, ενώ αυνανιζόμουν. Πανικοβλήθηκα τόσο πολύ και είπα ψέματα πως έκανα ασκήσεις για τη σχολή, όταν μου χτύπησε την πόρτα και μπήκε μέσα. Ευτυχώς το έσωσα στο τσακ”.

Αυνανισμός Shutterstock

Την ‘πλήρωσε’ ο αδερφός

“Έβλεπα λεσβιακό πορνό στον οικογενειακό υπολογιστή όταν ήμουν στην εφηβεία. Οι γονείς μου είδαν το ιστορικό των αναζητήσεων και μας φώναξαν μαζί με τον αδερφό μου στο σαλόνι για να μας ρωτήσουν. Ξεκάθαρα πίστεψαν ότι το έκανε εκείνος”.

Το ‘έκαψε’

“Έλιωσα τα οικογενειακά δεδομένα που έχουμε κάθε μήνα στο κινητό. Τους χρέωσα έξτρα 100 δολάρια στον λογαριασμό, γιατί είχα χαλάσει 19 GB βλέποντας video στο PornHub. Το κατάλαβαν”.

Καταστροφή στο νοσοκομείο

“Ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο μια μέρα και καθώς όλη μου η οικογένεια περίμενε έξω από το δωμάτιό του, ο παππούς μου και ο αδερφός μου πήραν το tablet μου να δουν κάτι. Είδαν δυστυχώς την τελευταία μου αναζήτηση, ‘dad f*cking son'”.

Τις καρτέλες παιδιά

“Η μητέρα μου μπήκε στο δωμάτιο όταν ήμουν 13, την ώρα που έβλεπα πορνό. Άλλαξα γρήγορα καρτέλα για να κρύψω αυτό που έβλεπα, αλλά όχι όσο γρήγορα έπρεπε. Πάτησε το back button και είδε ότι είχα περισσότερες από μία καρτέλες ανοιχτές με ερωτικά video”.

Το ‘πάγωμα’ του laptop

“Έβλεπα πορνό στο δωμάτιό μου το βράδυ με τα φώτα κλειστά. Η οθόνη του laptop ήταν στραμμένη προς την πόρτα και η μεγαλύτερη αδερφή μου για κάποιο λόγο ήρθε προς το δωμάτιο. Την κατάλαβα, αγχώθηκα και πάνω που πήγα να αλλάξω καρτέλα στον υπολογιστή, εκείνος κόλλησε”.

Ο επαγγελματίας

“Έκανα skype call με ένα συνάδελφο στο γραφείο και ξαφνικά έπαιξε από πίσω ο ήχος από ένα βίντεο πορνό στον υπολογιστή μου”.

Αυτά κάνει η τεχνολογία

“Όταν ήμουν 17 έβαλα ένα βράδυ να δω μια ερωτική ταινία στην τηλεόραση. Το κακό ήταν πως όταν την έβαλα, ‘έπαιξε’ ταυτόχρονα και στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης του δωματίου του πατέρα μου”.