SEX

10 σημάδια ότι δεν της αρέσει το σεξ μαζί σου

Κύριοι συγγνώμη, αλλά πρέπει να φωτίσουμε την πικρή αλήθεια. Μπορείτε να το θεωρήσετε και καμπανάκι κινδύνου.

Δεν θέλω επ’ ουδενί να χαλάσουμε τις καρδιές μας μες στο κατακαλόκαιρο. Πες ότι είμαστε κολλητοί και ότι πίνουμε καφέ στην άδεια Αθήνα. Δεν θέλω να σε επιπλήξω, θέλω να σε βοηθήσω! Το να μπορείς να εντοπίσεις τα σημάδια που δείχνουν ότι κάνεις κάτι λάθος είναι το πρώτο βήμα για να το διορθώσεις.

Κανείς δεν είναι καλός στο σεξ, μέχρι να γίνει πραγματικά καλός. Πριν γράψουμε την ανάλυση του πώς θα γίνεις καλύτερος λοιπόν, θα κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Επειδή το κορίτσι σου μπορεί να είναι κάπως διακριτικό ή επειδή απλά βαριέται να συγκρουστείτε, ξεχωρίσαμε τα δέκα σημάδια που φωνάζουν ότι μπορείς και καλύτερα.

Σου τα λέμε εμείς, οι φίλοι σου.

1. Πιάνει το κινητό της με το που τελειώσετε

Αυτό δεν είναι καλό. Για κανέναν. Ο χρόνος αμέσως μετά το σεξ είναι όλες οι ενδείξεις που χρειάζεται να έχεις για το πού βαδίζει αυτή η σχέση. Είτε κάνατε το καλύτερο, είτε το χειρότερο σεξ στον κόσμο. Οτιδήποτε πέρα από συντροφικό τσιγάρο ή χαζολόγημα στο κρεβάτι ή κουβέντες/αγκαλιές/γελάκια ή κάτι ρε παιδί μου που να δείχνει ότι επικοινωνείτε, είναι θέμα. Ειδικά το να πιάνει το κινητό και να χάνεται για μισή ώρα στο Messenger.

2. Σου λέει ότι δεν έχει όρεξη

Και ξαφνικά, το να πιάνει το κινητό της αμέσως μετά το σεξ είναι ένα σενάριο που φαίνεται λίγο πιο ελκυστικό μπροστά στο να μην κάνετε σεξ καθόλου. Και όχι, δεν σου λέει ότι δεν έχει όρεξη για να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη. Απλά δεν έχει όρεξη.

3. Δεν προτείνει ποτέ κάτι καινούργιο

Αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Πρώτη και θετική για σένα ανάγνωση: της αρέσουν τόσο πολύ αυτά που κάνετε συνέχεια που δεν καίγεται να εμπλουτίσει το μενού. Δεύτερη και αρνητική για σένα ανάγνωση: δεν της αρέσουν πια αυτά που κάνετε. Πρόβλημα.

4. Χρησιμοποιεί την ίδια φωνή σε όλα τα στάδια του σεξ

Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση που κάνεις κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο όοοολη αυτήν την ώρα, οποιοδήποτε άλλο σενάριο δεν είναι ευνοϊκό.

5. Δεν μιλάει κατά τη διάρκεια

Είσαι σίγουρος ότι δεν την πήρε ο ύπνος;

6. Κάνει αυτό που χαρακτηρίζουν στην Αμερική ως ‘overacting’

Φωνές και στριγγλιές και νυχιές και τα πάντα, εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είναι δύσκολο να εντοπίσεις έναν κακό ηθοποιό. Θυμίσουν απλά τις φορές που τον έχεις κάνει εσύ. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε το σενάριο ότι είσαι τόσο ικανός στο σεξ, αλλά αλήθεια, την έχεις ξανακούσει να φωνάζει έτσι;

7. Δεν ξεκολλάει από το καναπέ

Το binge watching είναι το φαινόμενο του 21ου αιώνα, όλοι έχουμε πέσει θύματά του και καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανημπόρια να το σταματήσεις, άπαξ και σε ρίξει στον καναπέ ή στο κρεβάτι με το λάπτοπ αγκαλιά. Το πρόβλημα είναι όταν τα βράδια που δεν λέει να σηκωθεί από τον καναπέ επειδή ξαναβλέπει το Grey’s Anatomy από την αρχή, γίνονται όλο και περισσότερα.

8. Σε ρωτάει ‘τι συμβαίνει;’ περίπου ένα λεπτό μετά

Λογικά πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη σαφής ένδειξη ότι δεν πέρασε καλά. Και ότι θέλει να μάθει το γιατί. Χρωστάς απαντήσεις. Ή τέλος πάντων, καθίστε λίγο να το συζητήσετε.

9. Της φταίνε τα πάντα στο δωμάτιό σου

Και όχι, για τα περισσότερα δεν έχει καθόλου άδικο. Αλλά μιας και το σεξ είναι κακό, η ευκαιρία να στην πει για τα σεντόνια, τη διακόσμηση και τον πόλεμο από πεταμένες μπλούζες και κάλτσες στο δωμάτιο, είναι χρυσή και αποκλείεται να την αφήσει να πάει χαμένη.

10. Πόσο μακριά από το καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ είναι ο μέσος όρος τελευταία;

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να πει ή να υπονοήσει τίποτα. Μπορείς μόνος σου να βρεις την απάντηση που ψάχνεις κοιτώντας πίσω στις φορές που αναμφίβολα της άρεσε το σεξ μαζί σου.