© iStock
SEX

10 σημάδια ότι δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου

Συγγνώμη αλλά πρέπει να φωτίσουμε την πικρή αλήθεια. Αυτό είναι ένα καμπανάκι κινδύνου.

Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να σε αγχώσουμε ή να σε στεναχωρήσουμε – να σε βοηθήσουμε θέλουμε. Το να μπορείς να εντοπίσεις τα σημάδια που δείχνουν ότι κάνεις κάτι λάθος στο σεξ είναι το πρώτο βήμα για να το διορθώσεις. Κανείς δεν είναι καλός στο κρεβάτι, μέχρι να γίνει πραγματικά καλός. Πριν γράψουμε την ανάλυση του πώς θα γίνεις καλύτερος λοιπόν, θα κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου.

Επειδή η σύντροφός σου μπορεί να είναι κάπως διακριτική ή επειδή απλά βαριέται να συγκρουστείτε, ξεχωρίσαμε τα 10 σημάδια που φωνάζουν ότι μπορείς και καλύτερα.

Πιάνει το κινητό της με το που τελειώσετε. Αυτό δεν είναι καλό. Για κανέναν. Ο χρόνος αμέσως μετά το σεξ είναι όλες οι ενδείξεις που χρειάζεται να έχεις για το πού βαδίζει αυτή η σχέση. Είτε κάνατε το καλύτερο, είτε το χειρότερο σεξ στον κόσμο.

Σου λέει ότι δεν έχει όρεξη. Και ξαφνικά, το να πιάνει το κινητό της αμέσως μετά το σεξ είναι ένα σενάριο που φαίνεται λίγο πιο ελκυστικό μπροστά στο να μην κάνετε σεξ καθόλου. Και όχι, δε σου λέει ότι δεν έχει όρεξη για να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη. Απλά δεν έχει όρεξη.

Δεν προτείνει ποτέ κάτι καινούργιο. Αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Πρώτη και θετική για σένα ανάγνωση: της αρέσουν τόσο πολύ αυτά που κάνετε συνέχεια που δεν καίγεται να εμπλουτίσει το μενού. Δεύτερη και αρνητική για σένα ανάγνωση: δεν της αρέσουν πια αυτά που κάνετε. Πρόβλημα.

Χρησιμοποιεί την ίδια φωνή σε όλα τα στάδια του σεξ. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση που κάνεις κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο όλη αυτήν την ώρα, οποιοδήποτε άλλο σενάριο δεν είναι ευνοϊκό.

Δε μιλάει κατά τη διάρκεια. Είσαι σίγουρος ότι δεν την πήρε ο ύπνος;

Κάνει αυτό που χαρακτηρίζουν στην Αμερική ως ‘overacting’. Φωνές και στριγγλιές και νυχιές και τα πάντα, εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είναι δύσκολο να εντοπίσεις έναν κακό ηθοποιό. Θυμίσουν απλά τις φορές που τον έχεις κάνει εσύ. Δε θέλουμε να υποτιμήσουμε το σενάριο ότι είσαι τόσο ικανός στο σεξ, αλλά αλήθεια, την έχεις ξανακούσει να φωνάζει έτσι;

Δεν ξεκολλάει από το καναπέ. Το binge watching είναι το φαινόμενο του 21ου αιώνα, όλοι έχουμε πέσει θύματά του και καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανημπόρια να το σταματήσεις, άπαξ και σε ρίξει στον καναπέ ή στο κρεβάτι με το λάπτοπ αγκαλιά. Το πρόβλημα είναι όταν τα βράδια που δε λέει να σηκωθεί από τον καναπέ επειδή ξαναβλέπει το Grey’s Anatomy από την αρχή, γίνονται όλο και περισσότερα.

Σε ρωτάει «τι συμβαίνει;» περίπου ένα λεπτό μετά. Λογικά πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη σαφής ένδειξη ότι δεν πέρασε καλά. Και ότι θέλει να μάθει το γιατί. Χρωστάς απαντήσεις. Ή τέλος πάντων, καθίστε λίγο να το συζητήσετε.

Της φταίνε τα πάντα στο δωμάτιό σου. Και όχι, για τα περισσότερα δεν έχει καθόλου άδικο. Αλλά μιας και το σεξ είναι κακό, η ευκαιρία να στην πει για τα σεντόνια, τη διακόσμηση και τον πόλεμο από πεταμένες μπλούζες και κάλτσες στο δωμάτιο, είναι χρυσή και αποκλείεται να την αφήσει να πάει χαμένη.

Πόσο μακριά από το καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ είναι ο μέσος όρος τελευταία; Καμιά φορά δε χρειάζεται να πει ή να υπονοήσει τίποτα. Μπορείς μόνος σου να βρεις την απάντηση που ψάχνεις κοιτώντας πίσω στις φορές που αναμφίβολα της άρεσε το σεξ μαζί σου.