© ARMEE DE L'AIR ET DE L'ESPACE
ΒUZZ

10 tweets αγνής απορίας για τη μασκότ-τίγρη του ΝΑΤΟ

Μετά από αυτό, μάλλον κάποιος πρέπει να πατήσει το κουμπί.

Στο αεροδρόμιο του Άραξου, κοντά στην Πάτρα, αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθεί αεροπορική άσκηση στα πλαίσια της διατλαντικής συμμαχίας με την κωδική ονομασία NATO Tiger Meet 2022. Σε αυτήν συμμετέχουν αρκετές χώρες με πιλότους και αεροσκάφη (Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία) και άλλες με προσωπικού εδάφους και παρατηρητές (Γερμανία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Πορτογαλία, Πολωνία).

Όσον αφορά τη χώρα μας, δίνει το παρών με τα F-16 Block 52+ Advnaced της 335 Μοίρας, η οποία είναι μέλος της Tiger Association. Τι είναι τώρα αυτή; Μία ένωση που ιδρύθηκε το 1961 και έχει σκοπό να ενισχύσει τους δεσμούς ανάμεσα στους αεροπόρους του ΝΑΤΟ. Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Απλά, μετά έσκασε μύτη μία μασκότ-τίγρη και το μυαλό μας πήρε φωτιά. Μάλιστα, όπως καταλάβαμε η τίγρη δεν ήταν μία αλλά δύο.

Δε γνωρίζουμε αν κάποιος ανώτερος ανάγκασε κάποιον φτωχό σμηνίτη να ντυθεί άγριο αιλουροειδές ή αν ο φτωχός σμηνίτης πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι το ίδιο.

Ναι, το Twitter ξεσάλωσε δίκαια. Άλλωστε, πόσες φορές βλέπεις έναν τύπο ντυμένο τίγρη σε άσκηση του ΝΑΤΟ; Δυστυχώς, μάλλον συχνά. Κιμ πάτα το.

Η μασκότ-τίγρη έκαψε το μυαλό του Twitter