ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

10 ξεκαρδιστικά video games για να παίξεις με την παρέα σου

Η καραντίνα θέλει καλοπέραση και σου έχουμε δέκα επιλογές για να ρίξετε πολύ γέλιο με τους φίλους σου online.

Οι ημέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και χρειάζεται να κάνουμε πράγματα, είτε μόνοι μας, είτε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους (ακόμα κι από απόσταση), τα οποία θα μας κάνουν να ξεχαστούμε και να διασκεδάσουμε.

Μία από τις καλύτερες επιλογές αυτό τον καιρό που μένουμε όλοι σπίτι είναι τα video games. Και τι καλύτερο από μερικά παιχνίδια, στα οποία μπορείς να παίξεις online ταυτόχρονα με τους φίλους σου.

Μαζέψαμε, λοιπόν, δέκα ξεκαρδιστικά video games για να σου φτιάξουμε την καραντίνα.

Heave Ho!

Στην εποχή του social distancing έχουμε ένα παιχνίδι που για να κερδίσεις πρέπει να πιάσεις το χέρι του άλλου. Τουλάχιστον εικονικά. Ένα χιουμοριστικό game που μπορείτε να παίξετε ταυτόχρονα μέχρι τέσσερα άτομα και ο σκοπός είναι να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια, δίνοντας ο ένας το χέρι στον άλλο. Πολύ καλό για οικογένειες με παιδιά.

Πού το βρίσκεις: Στο PC και στο Nintendo Switch.

Bee Simulator

Ένα παιχνίδι που συνδυάζει την ψυχαγωγία, αλλά και τη γνώση. Ο παίκτης έχει στον έλεγχό του μια μέλισσα και μπαίνει στον μικρόκοσμό της. Συλλέγει γύρη, μιλάει με τη βασίλισσα της κυψέλης, πηγαίνει σε αποστολές στον έξω κόσμο. Α και μπορεί να τσιμπήσει ελεύθερα όποιον θέλει. Γιατί έτσι. Είναι γεμάτο με πληροφορίες για τον κόσμο των μελισσών και αρκετά διασκεδαστικό, ενώ μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα μέχρι τέσσερις παίκτες.

Πού το βρίσκεις: Στο PC, στο PlayStation 4, στο Xbox One και στο Nintendo Switch.

Kirby Star Allies

Ακολουθείς τον Kirby και τους φίλους του σε μια περιπέτεια στην οποία μάχονται, ξεπερνούν εμπόδια, δυσκολίες και διάφορα ευτράπελα. Εσύ έχεις τον Kirby και άλλοι τρεις φίλοι σου τους υπόλοιπους συμμάχους. Πολύ γέλιο.

Πού το βρίσκεις: Στο Nintendo Switch.

BoxBoy! + BoxGirl! 

Δύο κουτιά, το ένα αγόρι και το άλλο κορίτσι, προσπαθούν να περάσουν διάφορα εμπόδια λύνοντας γρίφους. Μπορούν να παίξουν δύο παίκτες ταυτόχρονα.

Πού το βρίσκεις: Στο Nintendo Switch.

Snipperclips

Αυτό το παιχνίδι θέλει να βάλει το μυαλό σου να σκεφτεί. Μαζί με τρεις φίλους σου, μπαίνετε στον κόσμο των Snipperlips και προσπαθείτε να κόψετε ο ένας τον άλλο, έτσι ώστε να περάσετε από διάφορα εμπόδια.

Πού το βρίσκεις: Στο Nintendo Switch.

Wattam

Στον κόσμο του Wattam όλα ζωντανεύουν. Φαγητά, κούπες, πέτρες, λουλούδια, μαγειρικά σκεύη. Προσπαθείς να λύσεις γρίφους, αλλά και παράλληλα ρίχνεις και πολύ γέλιο.

Πού το βρίσκεις: Στο PC και στο PlayStation 4.

Stardew Valley

Ψάρεψε, πάλεψε, σκάψε και επικοινώνησε με τους φίλους σου. Όλα αυτά στον κόσμο του Stardew Valley.

Πού το βρίσκεις: Στο PC, στο PlayStation 4, στο Xbox One, στο Nintendo Switch, στο iOS και στο Android.

Luigi’s Mansion 3 

Το παιχνίδι φυσικά και αφορά τον Luigi, που μας σύστησε ο κόσμος του Super Mario. Εδώ μπορείς να παίξεις είτε μόνος, είτε με φίλους.

Πού το βρίσκεις: Στο Nintendo Switch.

Untitled Goose Game

Από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είσαι μια χήνα, η οποία έχει σκοπό της, να κάνει τη ζωή των γύρω της σκέτη κόλαση, καταστρέφοντας τα πάντα.

Πού το βρίσκεις: Στο PC, στο PlayStation 4, στο Xbox One και στο Nintendo Switch.

Overcooked! and Overcooked! 2

Όλοι μας λατρεύουμε τα παιχνίδια μαγειρικής. Ειδικά τώρα που το Master Chef και η καραντίνα μας έκαναν όλους σεφ. Σε αυτό το game εσύ και οι φίλοι σου μπαίνετε στην κουζίνα και όπου βγει.

Πού το βρίσκεις: Στο PC, στο PlayStation 4,στο Xbox One και στο Nintendo Switch.