© ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / Eurokinissi
BUZZ

11 tweets ωμού σαρκασμού για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Τρεις μήνες κράτησε η σύμπλευση ανάμεσα στα τρία στελέχη του κόμματος Εθνική Δημιουργία, μέχρι να εκδηλώσουν τον θερμόαιμο ταπεραμέντο τους με εκατέρωθεν επιθέσεις. Έλληνας να τουφεκάει Έλληνα, μωρέ;

Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την απόλυτη ανατροπή της ρήσης «ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις». Διότι ενώ η σκανδαλοθηρική εξέλιξη των γεγονότων με τις αποκαλύψεις για τις κυβερνητικές υποκλοπές συνεχίζει να πριονίζει τα ποδάρια της πολιτικής τραπέζης, με κλιμάκιο διεθνών ρεπόρτερ να καταφθάνει από τους New York Times για τη διερεύνηση της υπόθεσης, όπως ανακοινώθηκε στις πρωινές ειδήσεις, ο πυρετός των αλλαγών φτάνει μέχρι το τέλος της εκλογικής πυραμίδας.

Εκεί έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα Εθνική Δημιουργία (λίγο πάνω από το 1%), μόνο που το μεσογειακό ταπεραμέντο των τριών πολιτικών στελεχών του δεν επέτρεψε τη σύμπλευση μέχρι τις κάλπες: σε λιγότερο από τρεις μήνες που είχε ανακοινωθεί η σύσταση του κόμματος, με πρόεδρο τον Θάνο Τζήμερο και αντιπροέδρους τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο τελευταίος εξ αυτών διαγράφηκε.

«Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Εκείνος δεν πτοήθηκε: τσίτωσε με πείσμα το σακάκι του και απάντησε με το γνωστό καταγγελτικό, γλωσοποιητικό του στιλ, δηλώνοντας «καμία στήριξη στην πασοκοποταμίσια ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Είχε ήδη ανακοινώσει ότι πρόκειται να συνεχίσει με τον δικό του σχηματισμό (Εθνική Συμφωνία) «χωρίς ενοχές για τη συντηρητική και χριστιανική» του ταυτότητα, έχοντας μάλιστα από δίπλα την Αφροδίτη Λατινοπούλου – τη «πέτρα του σκανδάλου».

Μια μέρα πριν την είχε ορίσει αντιπρόεδρο και φεύγοντας την πήρε μαζί του. Μία τους και μία του. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να κατατεθεί επίσημα ο σχηματισμός του κόμματος.

Μέσα σε αυτό το μπάχαλο μεταγραφών και διαγραφών, το Twitter δεν έμεινε σιωπηλό. Ο Μπογδάνος είναι κατεξοχήν γεύμα για τα σαρκαστικά  σαγόνια του ίντερνετ, κάτι που είναι πολλές φορές πρόδηλος ότι επιδιώκει και ο ίδιος: μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί τις κλασικές αρχές του alt right, σε ρητορική και ιδέες.

Ακολουθούν 10 tweets ωμού σαρκασμού για τη διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία.