Shutterstock
SEX

14 πράγματα που μας έμαθε το πορνό για το σεξ και τελικά ήταν 100% ψέματα

Από το απαραίτητο στοματικό πριν το σεξ μέχρι το ότι «οι γυναίκες αναστενάζουν σαν ζώα που πεθαίνουν».

Οι χρήστες του Reddit έβαλαν κάτω τη βιομηχανία του πορνό και την κατηγόρησαν για όλα τα μη ρεαλιστικά πρότυπα για το σεξ που τους πέρασε στα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής τους, τότε που οι ροζ ταινίες ήταν και τα μόνα σεξουαλικά μαθήματα που θα μπορούσαν να πάρουν. Άρχισαν, λοιπόν, να γράφουν ο ένας μετά τον άλλον όλα όσα πίστευαν για το σεξ και που πολύ αργότερα, στην πράξη, συνειδητοποίησαν ότι ήταν 100% λανθασμένα.

Διάβασε μερικά και ποιος ξέρει: ίσως βρεις και τον εαυτό σου κάπου εκεί ανάμεσα:

1. «Νόμιζα ότι γυναικείος οργασμός ίσον squirt. Ήμουν 21 χρονών όταν έμαθα ότι αυτό δεν ισχύει».

2. «Νόμιζα ότι όλες οι στάσεις είναι το ίδιο ωραίες. Στην πραγματικότητα, δεν ταιριάζουν όλες ούτε με το σωματότυπό μου ούτε με το μέγεθος του μορίου μου ούτε με την ευλυγισία που έχω».

 

3. «Ότι πάντα το σεξ ξεκινάει με στοματικό της γυναίκας στον άντρα. Όταν ήμουν νεότερος, πραγματικά το πίστευα αυτό εξαιτίας του πορνό. Έτσι, τη βραδιά που έχασα την παρθενιά μου, τη ρώτησα «δεν θα μου πάρεις ένα τσ@#% πρώτα;». Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν μου είπε «δεν το κάνω εγώ αυτό».

 

4. «Ότι το αυθόρμητο πρωκτικό σεξ έχει πάντα πλάκα και ότι είναι καθαρό. Στην πραγματική ζωή όμως, χρειάζεσαι οπωσδήποτε αρκετή προετοιμασία πριν πέσεις στο κρεβάτι για να είναι ευχάριστο και καθαρό. Και επίσης χρειάζεσαι πολύ λιπαντικό».

5. «Ότι όλοι οι άντρες έχουν πέη από 20 εκατοστά και πάνω. Με έκαναν μονίμως να πιστεύω ότι το δικό μου είναι μικρό».

6. «Ότι είναι ok να πηγαίνει κανείς από πρωκτική διείσδυση καπάκι σε κολπική, χωρίς να καθαρίζει πριν το πέος του ή τα δάχτυλά του. Μία φορά κάποιος έβαλε τα δάχτυλά του στον πρωκτό μου, και αμέσως μετά στον κόλπο μου. Λίγες μέρες αργότερα, είχα μύκητες. Κι όμως στο πορνό αυτό το δείχνουν να συμβαίνει όλη την ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα».

7. «Ότι το σάλιο είναι αρκετό από μόνο του ως λιπαντικό για το πρωκτικό σεξ».

8. «Ότι το «ψαλίδι» είναι κάτι που οι λεσβίες το κάνουν συχνά στην πραγματική ζωή».

9. «Ότι το σεξ στο ντουζ είναι πρακτικό. Στην πραγματικότητα, οι στάσεις δεν «πολυδουλεύουν» καλά, το νερό στεγνώνει το λιπαντικό, άσε που πιθανότατα θα γλιστρήσεις και θα πέσεις πολλές φορές.

10. «Ότι οι γυναίκες λατρεύουν να αλλάζεις στάση κάθε 30 δευτερόλεπτα».

11. «Ότι οι γυναίκες αναστενάζουν σαν ζώα που πεθαίνουν».

12. «Ότι η διείσδυση είναι ό, τι χρειάζεται ο σύντροφός σου προκειμένου να νιώσει ευχαρίστηση. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν ισχύει καθόλου, οι περισσότεροι από τους άνδρες και τις γυναίκες φίλες μου σύντομα μου εξήγησαν ότι τα προκαταρκτικά και ο ερεθισμός είναι απαραίτητοι ώστε το σεξ να γίνει πιο απολαυστικό στη συνέχεια».

13. «Ότι να τρίβεις την κλειτορίδα σου πάρα πολύ γρήγορα είναι απαραίτητο για να έρθεις σε οργασμό. Συνειδητοποίησα ότι εμένα μου αρέσει να το κάνω αργά»

14. «Συνειδητοποίησα πολύ αργότερα ότι το σεξ που κρατάει μία ώρα, είναι σχεδόν αδιανόητο. Συνήθως μετά από 20 λεπτά, εγώ και η γυναίκα μου θέλουμε απλά να ξαπλώσουμε εξουθενωμένοι».