SEX

20 γυναίκες στη ζωή σου που μισεί η κοπέλα σου

Όχι, οι γυναίκες δεν μισούν γενικώς και αδιακρίτως τις υπόλοιπες γυναίκες. Έχουν πολύ συγκεκριμένες αντιπάθειες γένους θηλυκού, 20 εκ των οποίων βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου.

Ας ξεκαθαριστεί μια και καλή αυτό το ζήτημα: δεν είμαστε γεννημένες haters άλλων γυναικών, δεν βλέπουμε όλες τις εκπροσώπους του φύλου μας ανταγωνιστικά και δεν ζηλεύουμε οποιοδήποτε πλάσμα φοράει ψηλά τακούνια. Ναι, υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες, αλλά εδώ δεν θα ασχοληθούμε με αυτή την κακιασμένη, ανασφαλή μειοψηφία. Εδώ θα μιλήσουμε για το ποιες γυναίκες τη δίνουν αιτιολογημένα στα νεύρα του κοριτσιού σου, η οποία με τη σειρά της γίνεται αντιπαθητική απέναντί τους και ο κύκλος του γυναικείου μίσους δεν κλείνει ποτέ. Δες ποιες είναι και κράτησέ τες σε απόσταση ασφαλείας.    

 

1. Την πρώην που σου έσπασε την καρδιά. Όχι τίποτα άλλο, είμαστε καταδικασμένες να μαζεύουμε θρύψαλα στο διηνεκές.

2. Την πρώην σου που αρνείσαι να “κόψεις” μαζί της γιατί “έχετε μια πολύ ξεχωριστή σχέση οι δυο σας”.

3. Την φίλη σου που σου κάνει κήρυγμα πως δεν πρέπει να παρατάς τους φίλους σου για χάρη της σχέσης. 

4. Την φίλη σου που έχει πάντα κανονίσει κάτι άλλο όταν της λες να βγούμε όλοι μαζί, αλλά κατά κάποιο παράξενο τρόπο είναι πάντα διαθέσιμη όταν είναι να βρεθείτε οι δυο σας.

5. Την κολλητή σου που σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως “άκου με που σου λέω, τον Γιάννη τον ξέρω καλύτερα από σένα”.

6. Την κολλητή σου που ήταν φίλη με την πρώην σου, και με την πρώην πριν από την πρώην σου και τώρα προσπαθεί να γίνει και με εμάς. Και σίγουρα περιμένει πως και πως να γίνει φίλη και με την επόμενη.

7. Την φίλη  – αγοροκόριτσο που κάνει παρέα μόνο με αγόρια, πίνει μπύρες, κάθεται με ανοιχτά τα πόδια, βρίζει σαν φορτηγατζής που τον προσπέρασαν από δεξιά στην Εθνική και μας θεωρεί όλες τις υπόλοιπες χαζογκόμενες.

8. Την χαζογκόμενα του κολλητού σου, που αφενός πρέπει να υποστούμε για φίλη μας, αφετέρου μας κάνει να φαινόμαστε όλες ανεγκέφαλες, αργόσχολες, με μοναδικά ενδιαφέροντα τα ψώνια και τα νύχια και σκοπό ζωής τον γάμο.

9. Την αδερφή σου που πάντα έχει προτεραιότητα. Τι σημασία έχει που είμαστε έξω για ρομαντικό gourmet δείπνο; Αν τηλεφωνήσει να την μαζέψεις από τα Village, θα πάρουμε το κονφί πάπιας με κρούστα μυρωδικών πακέτο για το σπίτι.

10. Οποιαδήποτε μας πει “πάχυνες”. Ειδικά μπροστά σου.

11. Την κοινή γνωστή που όταν μας συναντάει και τους δύο έξω, για έναν μυστήριο λόγο ενδιαφέρεται να μάθει μόνο τα δικά σου νέα.

12. Την σέξι συνάδελφό σου που μας διαβεβαιώνει πως θα σου πει ότι τηλεφωνήσαμε, αλλά μετά “είχε πολλή δουλειά” και το ξέχασε.

13. Την MILF αφεντικίνα σου που την ακούμε να σου λέει στο κινητό “τι κάνει το κοριτσάκι;”.

14. Την σέξι γειτόνισσα που όλως τυχαίως μόνο εσύ συναντάς στις σκάλες – εμείς δεν την βλέπουμε σχεδόν ποτέ. 

15. Την facebook friend σου που έχει λυσσάξει να ανεβάζει φωτογραφίες με σουφρωμένα χειλάκια και αβυσσαλέα ντεκολτέ. 

16. Το άγνωστο 19χρονο τσουλάκι που σου έκανε friend request από το πουθενά.

17. Οποιαδήποτε σου στέλνει μηνύματα μετά τα μεσάνυχτα. 

18. Τη φίλη μας που είναι οφθαλμοφανές πως σου τρίβεται (και σύντομα θα σταματήσει να είναι φίλη μας).

19. Την μαμά σου που μας μισεί πρώτη και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Apparently ο λεβέντης της είναι για κάτι καλύτερο.

20. Την επόμενη σου, που μάθαμε πως είναι όμορφη, έξυπνη, κοινωνική και γλυκιά. Και πως είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της.