SEX

20 σημάδια που ‘φωνάζουν’ πως έχεις καιρό να κάνεις σεξ

Μήπως έχεις παρατηρήσει κάποιο ή κάποια από τα παρακάτω σημάδια το τελευταίο διάστημα; Μήπως αυτό σημαίνει κάτι;

Το 2017 οι New York Times έγραψαν ότι οι Millennials και η Gen Z κάνουν το λιγότερο σεξ από οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη γενιά. Έχουμε δει, επίσης, τον τελευταίο καιρό αρκετές έρευνες σχετικά με την κρίση του σεξ σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί νέοι δεν έχουν κάνει σεξ μέχρι την ηλικία των 24 ετών.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και η πανδημία του κορονοϊού, καθώς και το lockdown, το οποίο ανάγκασε πολλούς single ανθρώπους (όχι μόνο στην Ελλάδα), να μείνουν μακριά από το σεξ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακόμη και στη χώρα μας, όμως, οι περίπου δύο μήνες που κράτησε το lockdown, αλλά και η ανησυχία που το συνόδευσε (και συνεχίζει) σχετικά με τον κορονοϊό, έχουν κάνει πλέον το σεξ να αποτελεί είδος προς εξαφάνιση.

Σε προηγούμενο κείμενο είχαμε μιλήσει για το τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου αν δεν κάνεις σεξ. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με αυτά τα σημάδια που σου ‘φωνάζουν’ πως πρέπει να κάνεις σεξ το συντομότερο, γιατί το έχεις αργήσει πολύ.

Μήπως πρατήρησες τελευταία κάποιο ή κάποια από τα παρακάτω;

Χρησιμοποιείς όλο και περισσότερο την ‘ανώνυμη περιήγηση’ στον Chrome, ενώ επισκέπτεσαι τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου περισσότερο κι από το Oneman.

Έχεις τουλάχιστον τρεις διαφορετικές dating εφαρμογές κατεβασμένες στο κινητό σου.

Τα προφυλακτικά που είχες πάρει κάποτε, λήγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσα που τα προλαβαίνεις.

Δεν μπορείς να θυμηθείς ποια ήταν η τελευταία φορά που ξυρίστηκες. Εχμ, δεν μιλάω για το μούσι σου.

Όταν βλέπεις μια γυναίκα στο δρόμο, το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς θα ήταν γυμνή.

Όταν σε αγγίζει ή σε αγκαλιάζει μια γυναίκα, χωρίς απαραίτητα να τρέχει κάτι ερωτικό, για κάποιο περίεργο λόγο νιώθεις ‘κάπως’ εκεί χαμηλά.

Αρχίζεις και παρατηρείς όλο και περισσότερες λεπτομέρειες στα σώματα γυναικών γύρω σου. “Κοίτα πόσο ωραία χέρια έχει η τάδε” ή “για δες η σερβιτόρα τι υπέροχα πόδια έχει”.

Έχεις συχνά κακή διάθεση στο γραφείο και πειράζεσαι με το παραμικρό. Νιώθεις ό,τι όλα πάνε λάθος όσο βρίσκεσαι στη δουλειά και έχεις κακή διάθεση.

Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό σου να στείλεις μήνυμα σε κάποια πρώην σου ή κάποια κοπέλα που σου άρεσε στο γυμνάσιο. Μπορεί να το έχεις κάνει κιόλας ήδη.

Ακούς τραπ και σκέφτεσαι κότερα, όπλα, χρήματα και καλλίγραμμα μοντέλα. Sorry, φίλε μου.

Οι ατάκες που λες σε κορίτσια που γνωρίζεις είναι από κρύες έως παγερές.

Είδες πρόσφατα το ‘365 dni’ στο Netflix και δεν προσπέρασες απλά μερικές σκηνές. Σου άρεσε κιόλας.

Έχει τύχει να πεις ψέμματα ακόμα και στους ίδιους σου τους φίλους σχετικά με την τελευταία φορά που έκανες σεξ.

Έχεις ξεχάσει πώς είναι η αίσθηση άλλου δέρματος πάνω στο δικό σου.

Γνωρίζεις πλέον αρκετές διάσημες πορνοστάρ ακόμη και με τα μικρά τους ονόματα.

Έχεις αγαπήσει τόσο πολύ το χέρι σου, που πιστεύεις ότι καμία γυναίκα δεν μπορεί να σε φτάσει σε αυτό το ‘άθλημα’.

Λες στους φίλους σου ότι σου αρέσει περισσότερο που είσαι ελεύθερος και χωρίς σχέση, αλλά κατά βάθος θα ήθελες να ήσουν με κάποια εκείνη τη στιγμή.

Μπερδεύεις εύκολα τις γυναικείες αντιδράσεις, νομίζοντας πως κάθε γυναίκα που σου μιλάει ή σε αγγίζει, σε γουστάρει κιόλας.

Βλέπεις όλο και πιο συχνά περίεργα ερωτικά όνειρα με πρωταγωνίστριες συναδέλφους από το γραφείο ή γυναίκες που γνώρισες πρόσφατα.

Σκέφτεσαι τις διακοπές του καλοκαιριού ως τον απόλυτο παράδεισο για να ‘γνωρίσεις γυναίκες’.