ΜΑΛΛΙΑ
SPONSORED

4 ερωτήσεις για την τριχόπτωση βρίσκουν τις απαντήσεις τους

Επισκεφθήκαμε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Seneca Medical Group για να βρούμε λύσεις στα θέματα που απασχολούν τόσο και τόσο κόσμο.

Πάντα κοίταζα με ιδιαίτερο σκεπτικισμό τα κείμενα, τα βίντεο, τις συνεντεύξεις με θέμα την τριχόπτωση και τις διάφορες θεραπείες που έχουμε αντικρίσει κατά καιρούς. Όπως σε παραστάσεις του Κόπερφιλντ και άλλων μάγων, έψαχνα να βρω το τρικ, το λάθος, αυτό που δεν ισχύει. Ασχολούμενος όμως λίγο περισσότερο με το θέμα τα τελευταία χρόνια και μιλώντας με ανθρώπους που έδωσαν ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημά τους, άρχισα να αναθεωρώ.

Κι αυτό γιατί με την πρόοδο της επιστήμης στα συγκεκριμένα ζητήματα και με τις νέες μεθόδους που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο, σαν κάτι να άλλαξε. Και δεν το διάβασα απλά σε μελέτες ή σε συνεντεύξεις. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Μίλησα με πρώην ασθενείς της Seneca, τον Αλέξη, την Έφη, τον Μιχάλη, είδα το αποτέλεσμα στα μαλλιά τους αλλά ακόμα κυριότερα την ψυχολογία τους.

Πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπους που είτε έβαλαν μαλλιά με τη μέθοδο της εμφύτευσης είτε επέλεξαν πιο ήπιες μεθόδους ενίσχυσης τους τριχωτού της κεφαλής, για να αντιληφθείς το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή τους, απλά με μία απόφαση. Να περάσουν την πόρτα μιας κλινικής σαν αυτή που περάσαμε εμείς.

Όπως θα είδες στο βίντεο, εμείς μιλήσαμε με τους ειδικούς. Για να καταλάβουμε μερικά πράγματα παραπάνω, για να αισθανθούμε και εμείς την ίδια σιγουριά και εμπιστοσύνη που αισθάνονται τόσοι και τόσοι άνθρωποι που κάνουν τη διάγνωση του προβλήματος και θέλουν να το αντιμετωπίσουν.

Τι νέες θεραπείες υπάρχουν; Τι είναι το PRP και πώς μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά μου; Υπάρχουν συμπληρώματα που βοηθούν; Ένα σαμπουάν και μια λοσιόν θα κάνουν δουλειά; Πόσο χρόνο θα σπαταλήσω από τη ζωή μου; Τι αποτέλεσμα θα δω; 

Τα ερωτήματα είναι πολλά και ναι κάποια από αυτά τα κάναμε εμείς για εσάς. Αλλά οι πραγματικές απαντήσεις θα δοθούν όταν κάνεις εσύ το βήμα και κλείσεις ένα ραντεβού με τους ειδικούς της Seneca. Όταν μπεις σε αυτά τα γραφεία τα οποία σου μεταδίδουν μία απόκοσμη γαλήνη και μιλήσεις με ανθρώπους που θα νιώσεις ότι είναι εκεί πραγματικά για εσένα.

Έχω πολλούς φίλους που τους τρώει αυτό το θέμα. Ακόμα κι εγώ που ήμουν πάντα ο “μαλλιαρός” της παρέας έχω αρχίσει να βλέπω σημάδια τριχόπτωσης και κάτι από το μπιφτεκάκι του πατέρα μου. Και σε όλους, ακόμα και στον εαυτό μου, λέω το ίδιο πράγμα. Δεν είναι ανάγκη να χάσεις όλα σου τα μαλλιά για να το πάρεις απόφαση ότι έχει θέμα και να κάνεις το πρώτο βήμα, το πρώτο ραντεβού.

Μιλούσα με τους ανθρώπους της Seneca και μου έλεγαν ότι το ποσοστό των ανθρώπων που έρχονται στις κλινικές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από το εξωτερικό, είναι 40%. Τόσοι και τόσοι άνθρωποι ταξιδεύουν από κάθε γωνιά του πλανήτη για να έρθουν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Seneca Medical Group. Γιατί;

Γιατί εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Γιατί ο εξοπλισμός τους είναι εκείνος που τους φέρνει μπροστά στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά. Γιατί η υπηρεσία ξεκινά από τον άνθρωπο και τη φροντίδα του πριν φτάσει στην λύση.

Κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα για να δώσεις λύση στο πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί.

Αθήνα

Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών, Κτίριο Β, Αμπελόκηποι, 115 27, +30 210 61 08022

Θεσσαλονίκη

Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 546 23, +30 2311 320 024