LIFE

5 καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις κάτι νέο σήμερα

Πολλές φορές ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε αλλά υπάρχει κάτι που μας εμποδίζει. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να χτίσουμε νέες εμπειρίες.

Η αλλαγή είναι συνώνυμη της ίδιας της φύσης μας. Φαίνεται πολύ συχνά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αλλά κυρίως από αυτό το μείγμα πληρότητας και ενθουσιασμού που νιώθουμε όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, κάτι που βρίσκεται έξω από το μέχρι εκείνη τη στιγμή comfort zone μας. Δυστυχώς, το τελευταίο πολλές φορές μπορεί να μας εμποδίζει και να μας κρατήσει πίσω ίσως και χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Καμιά φορά όμως είναι ζήτημα ενός κλικ, τότε που κάτι αλλάζει μέσα σου και αποφασίζεις να κάνεις επιτέλους τα πράγματα που αγαπάς ή που ονειρευόσουν από μικρό παιδί. Κάποιος μπορεί να έχει στο μυαλό του ένα καλό roadtrip, κάποιος άλλος να ξεκινήσει καταδύσεις και ένας τρίτος απλά να αλλάξει τον τρόπο που περνάει τα Σαββατοκύριακά του. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του θέλω. Το κοινό όλων μας είναι ότι συνήθως γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι αλλά συχνά διστάζουμε να τα διεκδικήσουμε.

Αν δεν έχεις φτάσει ακόμα σε τέτοια φάση, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις και αμέσως παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε 5 λόγους γι’αυτό.

Σύμμαχός σου σε αυτή τη νέα αρχή είναι η Goodyear και τα ελαστικά EfficientGrip Perfomance 2 που προσφέρουν 50% περισσότερα χιλιόμετρα και είναι η ιδανική λύση πριν κάθε εκδρομή. Ας τα δούμε όμως ένα προς ένα.

Nούμερο 1: Επειδή περάσαμε όλοι δύσκολα

Ο τελευταίος καιρός ήταν πολύ δύσκολος και ψυχολογικά επίπονος για όλους μας. Περιορίσαμε πράγματα που αγαπούσαμε, χάσαμε την εκ του σύνεγγυς επαφή με φίλους μας, αγχωθήκαμε, σταματήσαμε να ταξιδεύουμε. Τα πράγματα γίνονται σταδιακά καλύτερα και πραγματικά δεν βρίσκω καμία περίοδο καλύτερη για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο από αυτή που ζούμε τώρα.

Νούμερο 2: Επειδή είναι καλοκαίρι

Θυμάσαι που το σκεφτόσουν σε εκείνη τη δύσκολη φάση λίγο μετά τα Χριστούγεννα και το αναπολούσες σαν κάτι πολύ μακρινό; Τελικά, οι μήνες πέρασαν και το καλοκαίρι έφτασε. Μαζί του και όλες οι δυνατότητες που προσφέρει για όλες τις outdoor activities κάτω από τον ήλιο ή στο πανέμορφο καλοκαιρινό σούρουπο. Οι επιλογές είναι άπειρες.

Μπορείς να σηκωθείς να πας για μπάνιο σε όποια κρυφή παραλία θες. Μπορείς να κάνεις ακόμα και το water sport που πάντα ονειρευόσουν αλλά ποτέ δεν τόλμησες. Γιατί όχι; Αν από την άλλη προτιμάς το βουνό μπορείς να πας μία κοντινή εκδρομή και να κάνεις πεζοπορία ή mountain bike. Κοντά ή μακριά, όπου εσύ θέλεις. 

Νούμερο 3: Επειδή τελικά ποτέ δεν είναι αργά

Καμιά φορά το υπερτονίζουμε και γινόμαστε αναβλητικοί χάνοντας τόσες και τόσες στιγμές. Πράγματι όμως ποτέ δεν είναι αργά. Από το να κλείσεις ένα ταξίδι από το προηγούμενο απόγευμα για το επόμενο πρωί, στο να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που από μικρός ήθελες και σου έχει μείνει απωθημένο. Γιατί να «παντρεύεσαι» τα απωθημένα σου και να μην προσπαθείς να τα πραγματοποιήσεις;

Νούμερο 4: Επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό ταξίδι

Κοντά ή μακριά. Σε βουνό ή θάλασσα. Σε μία μεγάλη πόλη ή ένα απομονωμένο χωριό. Με όσα ζήσαμε όλον αυτόν τον καιρό καταλάβαμε ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα ταξίδι και τις εμπειρίες που μπορεί αυτό να σου προσφέρει ένα ξεχωριστό τοπικό πιάτο, μία υπέροχη παραλία, μία δραστηριότητα που έκανες για πρώτη φορά στη ζωή σου μακριά από το σπίτι. Υπάρχει κανένας καλύτερος λόγος;

Νούμερο 5: Επειδή έχεις την Goodyear, έναν πολύ καλό σύμμαχο

H Goodyear με το moto της Start Something Great Today έρχεται να αποδείξει ότι είναι δίπλα σου στην επιθυμία σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Τα θερινά ελαστικά Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι εδώ για να σε φέρουν πιο κοντά στους προορισμούς και τις δραστηριότητες που ονειρεύεσαι, καθώς σου προσφέρουν +50% περισσότερα χιλιόμετρα με την τεχνολογία Mileage Plus, ώστε να μπορεί να πας οπουδήποτε θέλεις αυτό το καλοκαίρι φροντίζοντας την ασφάλειά σου χάρη στη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Και ένα υστερόγραφo: Αν θες να κερδίσεις ένα σετ ελαστικών EfficientGrip Performance 2 πάτησε εδώ και θα βρεις τον μεγάλο διαγωνισμό της Goodyear.