istock
SEX

5 στάσεις για να μηδενίσετε τη διαφορά ύψους στο κρεβάτι

Δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά, ούτε και εκείνη φυσικά, για να απολαύσετε το σεξ πέρα από τις κλασικές αξίες του ιεραποστολικού και του cowgirl. 

Όταν ο Hafthor Bjornsson, το Βουνό του Game of Thrones, μας είχε συστήσει τη σύντροφό του, όλοι -ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- είχαμε αναρωτηθεί πώς αυτό το ζευγάρι απολαμβάνει το σεξ. Εκείνος είναι ένας θηριώδης τύπος, ύψους μερικά εκατοστά πάνω από τα δύο μέτρα και εκείνη, μία μικροκαμωμένη γυναίκα.

Θα μου πεις μωρέ, αυτό το παράδειγμα είναι κάπως ακραίο.

Δίκιο έχεις, θα σου απαντήσω, αλλά κάπως κι εγώ έπρεπε να ξεκινήσω το συγκεκριμένο κείμενο, που θέτει επί τάπητος τη διαφορά ύψους στο κρεβάτι (και εκτός αυτού) με τις στάσεις που τη μηδενίζουν.

Μαζί της λοιπόν ταιριάζεις σε όλα τα επίπεδα, πλην ενός: είσαι αισθητά ψηλότερος και μερικές φορές αυτό σας εμποδίζει με το να πειραματιστείτε σεξουαλικά. Να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, πέρα από τις κλασικές στάσεις του ιεραποστολικού, του cowgirl (καουμπόισσα) και του doggy (στα τέσσερα). 

Σίγουρα, το να κάνετε σεξ στα όρθια με αυτή τη διαφορά ύψους είναι απαγορευτικό. Πολύ απλά γιατί δεν θα το ευχαριστηθείτε, άσε που ενέχει πάντα και ο κίνδυνος μικροτραυματισμού σου/της. Αυτά συμβαίνουν με επιτυχία και βογκητά απόλαυσης μόνο στο σινεμά.

Τι επιλογές έχετε; 

Επειδή δεν χρειάζεται να κάνετε ακροβατικά για να μην κάνετε τα ίδια και τα ίδια στο σεξ, ακολουθούν πέντε στάσεις που η διαφορά ύψους δεν αποτελεί κανένα απολύτως πρόβλημα. 

O λωτός

Εσύ κάθεσαι στο κρεβάτι οκλαδόν ή όπως βολεύεσαι τέλος πάντων -και όπου βολεύεσαι στον καναπέ/στην καρέκλα- και εκείνη κάθεται πάνω σου. Αγκαλιάζεστε σφιχτά και βρίσκετε τον ρυθμό σας.

Το κουτάλι

Εκείνη είναι ξαπλωμένη στο πλάι και εσύ έρχεσαι από πίσω της, βάζοντας και τα δάχτυλα σου στο παιχνίδι. Ο πιο αναζωογονητικός τρόπος για να ξυπνήσετε το πρωί ή ο πιο απολαυστικός για να κοιμηθείτε στη συνέχεια σαν πουλάκια. 

Η στάση Γ

Το Γ υποδηλώνει τη δική της στάση του σώματος. Ο κορμός της είναι ξαπλωμένος σε μία επιφάνεια, από τον πάγκο της κουζίνας μέχρι ένα τραπέζι και τα πόδια της όρθια ψηλά και κλειστά, για να γίνει η διείσδυση ακόμα πιο έντονη.

Η σανίδα

Είστε και οι δύο μπρούμυτα, εκείνη από κάτω με ανασηκωμένους τους γλουτούς της και εσύ πάνω της, στηριζόμενος στους αγκώνες σου. 

Το “notebook”

Η συγκεκριμένη στάση (η ονομασία της οποίας αντλεί έμπνευση από την ταινία The Notebook με τον Ryan Gosling) παραλλαγή εκείνης που θέλει και τους δυο σας σε όρθια θέση. Εδώ, όρθιος είσαι μόνο εσύ. Εκείνη βρίσκεται στην αγκαλιά σου και με την πλάτη της κολλημένη στον τοίχο για να υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη. Κρατάς το σώμα της ψηλά και τυλίγεις τα πόδια της γύρω από τη μέση σου. 

Σίγουρα, δεν είναι μία στάση με την οποία μπορείτε να αντέξετε πολύ. Τη δοκιμάζετε ή σαν προκαταρκτικό ή σαν το κερασάκι στην τούρτα, λίγο πριν τη στιγμή της κορύφωσης.