SHOPPING

6 επιτραπέζια για να μη βαρεθείς ποτέ στο σπίτι

Τα παιχνίδια που θα κάνουν upgrade ένα απλό καραντινάτο βράδυ στο σπίτι.

Είναι ιδέα μας ή έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να ξεχνάμε πώς ήταν εκείνες οι εποχές που βγαίναμε έξω και διασκεδάζαμε μέχρι το πρωί; Η καραντίνα καλά κρατεί κι έτσι είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε τρόπους να περάσουμε όσο γίνεται πιο δημιουργικά τον χρόνο μας στο σπίτι.

Η επιλογή του να πιάσεις την οικογένεια, το έτερον ήμισυ ή τους συγκατοίκους και να παίξετε ένα επιτραπέζιο είναι ίσως η καλύτερη λύση γι’ αυτή την εποχή. Γιατί, όμως, να παίζετε τα ίδια και τα ίδια που έχεις στο σπίτι σου από τότε που ήσουν έφηβος και να μην επενδύσεις σε ένα νέο, ωραίο και έξυπνο επιτραπέζιο, για να μεταμορφώσεις ένα απλό βράδυ στο σπίτι;

Σου έχουμε, λοιπόν, έξι φανταστικές ιδέες για να κάνεις την επόμενη μάζωξή σας αξέχαστη.

Stupid Deaths
PUBLIC

Stupid Deaths

Το πιο κωμικοτραγικό επιτραπέζιο που θα σε κάνει να πεθάνεις από τα γέλια. Εκκεντρικοί, αστείοι και απίστετοι θάνατοι...Μάντεψε αν είναι αληθινοί και τρέξε για να μη σε πάρει ο Χάρος. Μόνο η λέξη ΘΑΝΑΤΟΣ θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις!
19.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Trivial Pursuit: Classic Edition
PUBLIC

Trivial Pursuit: Classic Edition

Διαθέτει 2400 ερωτήσεις σε 6 κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση, Αθλητισμός και Αναψυχή. Γίνε ο πρώτος παίκτης που θα μαζέψει ένα τργωνάκι για κάθε μία από τις 6 κατηγορίες και θα απαντήσει στη τελευταία ερώτηση και κέρδισε το παιχνίδι!
29.98 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Ιστορίες Μυστηρίου
PUBLIC

Ιστορίες Μυστηρίου

Οι ιστορίες μυστηρίου μπορεί να είναι πονηρές, τρομακτικές ή μακάβριες, άλλες φορές βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και άλλες φορές εντελώς φανταστικές. Ένας παίκτης, ο αφηγητής, παίρνει μια κάρτα ιστορίας στα χέρια του, και διαβάζει από μέσα του και τις δυο πλευρές της: η μια περιγράφει μια περίεργη συνήθως κατάσταση, και η άλλη εξηγεί τι έχει ακριβώς συμβεί. Κατόπιν, διαβάζει δυνατά στους υπόλοιπους παίκτες την πλευρά με την περιγραφή, και τους καλεί να λύσουν το μυστήριο. Οι παίκτες-ντετέκτιβ πρέπει να κάνουν ερωτήσεις στον αφηγητή για να μπορέσουν να φτάσουν στη λύση. Όμως οι ερωτήσεις πρέπει να είναι τέτοιες, ώστε να μπορούν να απαντηθούν μόνο με ένα ναι ή ένα όχι!
9.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Pictionary Air
PUBLIC

Pictionary Air

Το Pictionary Air™ είναι ο νέος ξεκαρδιστικός τρόπος να παίξετε το κλασικό οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι ζωγραφικής. Σχεδιάστε στον αέρα και δείτε το σκίτσο σας στην οθόνη της συσκευής σας. Κατεβάστε την εφαρμογή Pictionary Air™ στη smart συσκευή σας για να ξεκινήσετε. Στρέψτε την κάμερα της εφαρμογής στον "ζωγράφο" και θα εμφανιστεί μαζί με το σκίτσο, στην οθόνη της συσκευής σας. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας Apple TV, Chromecast ή άλλη παρόμοια συσκευή streaming. Απαιτείται συμβατή συσκευή streaming. Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης της Pictionary Air (www.pictionary.com/support) για τη συμβατότητα της συσκευής σας. Λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ, η οποία περιλαμβάνεται.
19.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Dixit
PUBLIC

Dixit

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.
29.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Jenga
PUBLIC

Jenga

Απόκτησε τώρα το Jenga Classic και πέρασε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με την παρέα σου! Χτίσε τον πύργο και μετακίνησε τα τουβλάκια από κάτω προς τα πάνω, αλλά πρόσεχε μην πέσει και σε πλακώσει! Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή την παρέα σου. Fun Fact:Το ήξερες ότι η λέξη “Jenga”, που έδωσε τον τίτλο της και στο ομώνυμο παιχνίδι, σημαίνει “χτισμένος’’ στα σουαχίλι; Για 1 ή περισσότερους παίκτες από την ηλικία των 6 ετών.
14.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ