© Ethan Miller / Staff / GI
SEX

7 συμβουλές από μία πορνοστάρ για σεξ μεγαλύτερης διάρκειας

Υπάρχουν αρκετές απλές τεχνικές για να ενισχύσεις την ευχαρίστηση στο σεξ και φυσικά να παρατείνεις τη διάρκειά του. Οι επαγγελματίες του πορνό μοιράζονται μερικά πρακτικά κόλπα.

Δεν υπάρχει ιδανική διάρκεια για μια σεξουαλική συνεύρεση. Ή, τουλάχιστον, δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός που να την προσδιορίζει. To ζητούμενο κάθε φορά είναι να ικανοποιούνται εξίσου και οι δύο συμμετέχοντες (ή όσοι συμμετέχουν, τέλος πάντων, μην αφήσουμε κανέναν απ’ έξω).

Υπάρχουν αρκετές απλές τεχνικές για να ενισχύσεις την ευχαρίστηση στο σεξ και φυσικά να παρατείνεις τη διάρκειά του. Οι πλέον ειδικοί για να μιλήσουν γι’ αυτές είναι οι άνθρωποι που τις χρησιμοποιούν καθημερινά γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς τους.

Οι πορνοστάρ –άντρες και γυναίκες– πληρώνονται για να κάνουν σεξ μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια και δεν έχουν ποτέ πρόβλημα να μοιραστούν λίγη από την «τεχνογνωσία» τους.

Στις συνεντεύξεις τους μιλούν ανοιχτά για διάφορα θέματα. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο θέμα του χρόνου και μαζέψαμε τις συμβουλές τους.

διάρκεια σεξ unsplash

Η προπόνηση βοηθάει

Ο Johny Sins, ένας από τους fit σταρ της πορνοβιομηχανίας επιβεβαιώνει ότι μπορείς να γυμνάσεις τους πυελικούς μυς όπως και κάθε άλλο μυ στο σώμα σου. Αν το κάνεις με υπομονή και συστηματικά, θα μπορέσεις σταδιακά να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο των αντιδράσεων και των συσπάσεων του πέους σου. «Δοκίμασε την ώρα που κατουράς να σφιχτείς για να σταματήσεις τη ροή. Χαλάρωσε, σφίξε, χαλάρωσε, σφίξε ξανά», συμβουλεύει ο Sins.

«Μια ακόμα καλή άσκηση είναι, όταν το πέος βρίσκεται σε στύση, να προσπαθείς να το σηκώσεις μόνο με τους μυς της περιοχής. Σφίξε, σήκωσε, άστο χαλαρό, ξανασφίξε κοκ. Με λίγα λεπτά “προπόνησης” κάθε μέρα θα δεις βελτίωση στη διάρκεια της στύσης σου, αλλά και στην ένταση των οργασμών σου».

Νερό, νερό, νερό

Η Daizha Morgann ρίχνει στο τραπέζι κάτι τόσο αυτονόητο, που οι περισσότερο από εμάς το ξεχνάμε. «Το να πίνεις πολύ νερό κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη διατήρηση της υγείας σου. Αυτό που ίσως δεν έχεις υπόψιν σου, είναι ότι η καλή ενυδάτωση είναι σημαντική και τη σεξουαλική λειτουργία. Ένα ενυδατωμένο σώμα είναι πιο ελαστικό, πιο υγιές, πιο λειτουργικό, πιο έτοιμο για ποιοτικούς και δυνατούς οργασμούς. Προσωπικά, πριν ξεκινήσω γυρίσματα που ξέρω ότι είναι απαιτητικά, για μια περίπου εβδομάδα διπλασιάζω το νερό που πίνω καθημερινά. Πιέζω τον εαυτό μου να πίνει πολλά λίτρα νερού κάθε μέρα γιατί ξέρω ότι θα χρειαστώ όλη την ενέργεια που θα μου δώσουν».

Δώσε παράταση

Η Kayden Kross, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί του πορνό –άντρες και γυναίκες– υιοθετούν στα γυρίσματα την τεχνική που ονομάζεται “edging“. Λίγες στιγμές πριν την κορύφωση, σφίγγουν τους πυελικούς μυς και παρατείνουν την «αγωνία» για λίγα ακόμα λεπτά. «Λειτουργεί το ίδιο καλά στους άντρες και στις γυναίκες. Είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψει κάθε ζευγάρι. Δε θα παρατείνει απλώς τη διάρκεια του σεξ, αλλά θα εκτοξεύσει και την ένταση. Κάθε οργασμός που αναβάλλεις για λίγο, οδηγεί σε έναν δυνατότερο οργασμό».

διάρκεια σεξ γιόγκα unsplash

Κάνε yoga

Η Lena Paul είναι μία από τις πολλές ηθοποιούς του πορνό που κάνουν yoga. «Δεν το κάνω μόνο για την ευλυγισία που σίγουρα είναι επιθυμητή στο σεξ, αλλά κι επειδή κάποιες στάσεις γυμνάζουν στοχευμένα τους πυελικούς μυς. Επίσης, ο έλεγχος της αναπνοής βοηθάει στη συσσώρευση της σεξουαλικής ενέργειας. Όση περισσότερη μαζέψεις, τόσο πιο θεαματική θα είναι η στιγμή της εκτόνωσής της».

Η σημασία της αρνητικής σκέψης

Ο Johnny Sins δεν περιφρονεί τις «ερασιτεχνικές» μεθόδους, αν πρόκειται να τον βοηθήσουν στη δουλειά του. «Όταν αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ και ότι θα εκσπερματώσω πρόωρα, προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ πνευματικά από την ηδονή της στιγμής. Σκέφτομαι μαθηματικά, στατιστικά του μπέιζμπολ, οτιδήποτε μπορεί να απασχολήσει το μυαλό μου και να αποτελέσει καλό αντιπερισπασμό. Δεν είναι ωραίο να ξενερώνεις την ώρα του σεξ, αλλά εν προκειμένω είναι για καλό σκοπό».

Η αυτοϊκανοποίηση φέρνει αποτελέσματα

Η Daizha έχει καταλήξει στο ότι ο πιο αποτελεσματικός (όσο και ευχάριστος) τρόπος να αποκτήσεις αυτοκυριαρχία στη σεξουαλική σου συμπεριφορά, είναι η τακτική αυτοϊκανοποίηση. «Είναι η καλύτερη προπόνηση για το edging. Είσαι μόνος σου, στον χώρο σου και έχεις όλο τον χρόνο στη διάθεσή σου. Ο στόχος είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να τελειώσει με την πρώτη. Φτάσε κοντά, σταμάτα λίγο και ξανάρχισε. Δοκίμασε να παρατείνεις την εκτόνωση δύο, τρεις ή και τέσσερις φορές. Γιατί όχι; Μόνος σου είσαι, δεν ενοχλείς κανέναν».

διάρκεια σεξ unsplash

Δώσε χρόνο στα προκαταρκτικά

Η Kayden Kross αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι, ούτε το ίδιο ικανοί να κρατηθούν μέχρι να είναι έτοιμη και η εκάστοτε σύντροφός τους. «Τα προκαταρκτικά είναι έτσι κι αλλιώς σημαντικά για τις γυναίκες. Πολύ λίγες καταφέρνουν να τελειώσουν κολπικά, από τη διείσδυση και μόνο. Είναι, όμως κι ένας υπέροχος τρόπος να παραταθεί συνολικά η διάρκεια του σεξ. Αν ξέρεις ότι στη συνουσία αυτή καθαυτή δε θα μπορέσεις να κρατηθείς, κέρδισε χρόνο παρατείνοντας τα προκαταρκτικά. Προετοίμασέ την καλύτερα, για να μη χρειαστεί να την περιμένεις μετά».