Αποστόλης Παπανικολάου / Eurokinissi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

8 πράγματα που μπορείς να αγοράσεις με τα 800 ευρώ της συναυλίας του Σταμάτη Γονίδη

Βρήκαμε 8 λύσεις για να ξοδέψεις τα χρήματά σου εάν δεν προλαβαίνεις να ταξιδέψεις ως τη Δράμα για τη συναυλία του λαϊκού τραγουδιστή στο γήπεδο του Μικροχωρίου.

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία και στα πλαίσια αυτής θα τραγουδήσει το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο του Μικροχωρίου Δράμας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, στον χώρο έχουν τοποθετηθεί ήδη τραπέζια, stands και μερικοί καναπέδες στην πρώτη σειρά. Για να μπει κανείς στο γήπεδο θα πρέπει να πληρώσει 13 ευρώ εάν αγοράσει το εισιτήριο κατά την προπώλησή τους ή 15 ευρώ εάν το κάνει το ίδιο βράδυ της συναυλίας.

Η ελάχιστη κατανάλωση στα stands φτάνει στα 140 ευρώ, ενώ εάν θέλεις να απολαύσεις τον Σταμάτη Γονίδη από πρώτο τραπέζι πίστα ή καλύτερα πρώτο καναπέ πίστα, θα πρέπει να καταναλώσεις τουλάχιστον 800 ευρώ.

Η είδηση, όμως, βγήκε λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η συναυλία. Εάν λοιπόν δεν προλαβαίνεις να πάρεις το αυτοκίνητό σου ή το ΚΤΕΛ για να πας Δράμα, εμείς βρήκαμε μερικές επιλογές ώστε να ξοδέψεις συνετά τα 800 ευρώ που θα δαπανούσες για να κάτσεις σ’ έναν καναπέ στο γήπεδο του Μικροχωρίου.

100 πακέτα με πλαστικά καλαμάκια για Freddo – Τα χάρτινα καλαμάκια λιώνουν μετά από πολλή ώρα στον καφέ. Το δήλωσε, άλλωστε, και ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι κάτι που τον εκνευρίζει, προσθέτοντας: «απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι, ενώ ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια. Δεν είναι παράλογο αυτό;»

80 πακέτα οικολογικών προφυλακτικών – Εάν, λοιπόν, σε απασχολεί το περιβάλλον σού βρήκαμε τη λύση. Μπορείς να μπεις στο διαδίκτυο και να αγοράσεις 80 πακέτα των 10 προφυλακτικών έκαστα, τα οποία είναι vegan, καθώς δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

32 σετ ταχυδακτυλουργών – Θες και εσύ να μετακινήσεις αντικείμενα όπως το κάνει ο Σταμάτης Γονίδης και η Eleven του Stranger Things; Υπάρχει λύση. Μπορείς να αγοράσεις το  κουτί Μαγικό Καπέλο-Ακαδημία Μάγων, το οποίο περιέχει υλικά για 120 μαγικά τρικ. Μαγεία.

163 πινέλα ζωγραφικής – Εάν πάλι δεν θέλεις να μπλέξεις με τα κόλπα των μάγων αλλά έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, τότε μπορείς με τα 800 ευρώ που θα έδινες για να κάτσεις στον πρώτο καναπέ πίστα στη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη, να αγοράσεις εκατοντάδες πινέλα και να αρχίσεις να ζωγραφίζεις. Ίσως, κάποτε έτσι καταφέρεις να κάνεις και εσύ μια μέρα μια έκθεση ζωγραφικής, σαν εκείνη που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής το 2017.

61 αντιγριπικά εμβόλια – Έτσι θα καταλάβεις ιδίοις όμμασι εάν έχει μέσα του τον χιμπατζή ή όχι.

88 βιβλία του Σταμάτη Γονίδη – Ωραία όλα τα παραπάνω, αλλά όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο χαλάρωσης, διαβάζοντας βιβλία που θα ανοίξουν τους ορίζοντές μας και θα μας πάει ένα βήμα παρακάτω. Γι’ αυτό, λοιπόν, μπορείς να αγοράσεις 88 βιβλία του τελευταίου βιβλίου του τραγουδιστή με τίτλο Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις για να το διαβάσεις 88 φορές.

114 μήνες συνδρομή στο Spotify – Για να ακούς καθημερινά τις τραγουδάρες του Σταμάτη Γονίδη.

Να τα δώσεις σ’ έναν άσχετο στον δρόμο – Έτσι, γιατί περίεργα την είδες.