SEX

9 σεξουαλικά όνειρα που μπορεί να έχεις δει και τι σημαίνουν

Από χειροπέδες και δεσίματα, μέχρι σεξ με τη συνάδελφο στο γραφείο. Τι κρύβεται, όμως, από πίσω τους;

Πώς το έλεγε το τραγούδι του Χατζηγιάννη; ‘Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω’ δεν ήταν ο στίχος; Μάλλον, γιατί κάποια πράγματα, όντως συμβαίνουν μόνο στα όνειρά μας και μένουν εκεί. Αυτό βέβαια έχει και το καλό του, αφού από τη στιγμή που δεν μιλάμε για κάτι ρεαλιστικό, μπορούμε να ονειρετούμε το οτιδήποτε. Τι συμβαίνει, όμως, όταν δούμε κάτι που μπορεί όντως να γίνει πραγματικότητα (εύκολα ή δύσκολα), όπως το να κάνουμε σεξ με κάποιο άλλο άτομο, απατώντας τη σύντροφό μας;

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία των ονείρων μας έχει έντονο το ερωτικό στοιχείο. Σου έχει συμβεί, μου έχει συμβεί. Έχει συμβεί σε όλους μας. Μπορεί, ωστόσο, να διστάζουμε να το συζητήσουμε, κυρίως λόγω ντροπής. Επίσης, κάθε σεξουαλικό όνειρο, ίσως κρύβει από πίσω του κι ένα βαθύτερο νόημα, το οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε. Για να δούμε, πόσα από τα παρακάτω όνειρα είχες κι εσύ.

Σεξ με την πρώην σου

Μπορεί να σου έχει τύχει αρκετές φορές να δεις κάποιο τέτοιο όνειρο, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θέλεις ακόμη την πρώην σου. Από την άλλη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε πλήγωσε ο χωρισμός σας ή να έχετε αφήσει μια κουβέντα στη μέση, η οποία πρέπει κάποια στιγμή να γίνει. Επίσης, μια ακόμη εξήγηση μπορεί να είναι και το γεγονός πως έχεις αρκετό καιρό να κάνεις σεξ, επομένως το μυαλό θυμάται το τελευταίο καλό σεξ που έκανε.

Σεξ με κάποια διάσημη

Κι αυτή η διάσημη μπορεί να είναι είτε Ελληνίδα, είτε ξένη. Αν έχεις κάποιο τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι μάλλον παραείσαι κολλημένος με μια συγκεκριμένη celebrity, την οποία χαζεύεις σε videos, instagram, τηλεόραση, facebook, γενικώς παντού. Παράλληλα, μπορεί να σημαίνει και κάτι βαθύτερο για τον χαρακτήρα σου, δηλαδή πως θες να γίνεις κι εσύ ο ίδιος, επιτυχημένος και αναγνωρισμένος για αυτό που κάνεις.

Σεξ με άλλη κοπέλα κι όχι με την κοπέλα σου

Αυτή μπορεί να είναι η φίλη της, μια άλλη φίλη σου, ή κάποια που δεν ξέρεις καν. Το point είναι ότι το βλέπεις, ενώ έχεις σχέση. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως δεν είσαι πλήρως ικανοποιημένος με την σχέση σου, είτε στον σεξουαλικό, είτε σε οποιονδήποτε άλλο τομέα. Βέβαια, αν το άτομο με το οποίο βλέπεις πως κάνεις σεξ είναι όντως κάποιο πρόσωπο του κύκλου σου, τότε μάλλον κάνεις λίγο παραπάνω παρέα απ’ ότι πρέπει μαζί του.

Σεξ με δύο ή περισσότερες κοπέλες

Από τις πιο κλασσικές ανδρικές φαντασιώσεις. Μπορεί να είναι δύο κοπέλες, μπορεί τρεις, μπορεί και ακόμη περισσότερες. Επίσης, αυτές ενδέχεται να είναι είτε γνωστές, είτε παντελώς άγνωστες. Το νόημα πίσω από όλο αυτό είναι πως είσαι πολύ σεξουαλικός τύπος, ενώ σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο. Όχι απαραίτητα σεξουαλικά.

Σεξ με κάποια συγγενή σου

Εντάξει, εδώ μπορεί να φταίει και η νέα τάση του πορνό που έχει τρελάνει τον πλανήτη. Μπορεί να φταίει και το Game of Thrones. Ποιος ξέρει; Το να δεις πως κάνεις σεξ με κάποια ξαδέρφη σου για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι όντως θες να το κάνετε, απλώς μπορεί να είστε πολύ κοντά μεταξύ σας ή να ήσασταν πολύ δεμένοι και τώρα να νιώθεις τύψεις που χαθήκατε.

Σεξ με συνάδελφο στο γραφείο

Κάθε γραφείο που σέβεται τον εαυτό του έχει και μια ωραία, σέξι υπάλληλο, η οποία δέχεται καθημερινά το φλερτ των συναδέλφων της. Στο όνειρό σου, όμως, δεν υπάρχει κανένας άλλος, μόνο εσύ, αυτή και το γραφείο σου, όπου βλέπεις να εκπληρώνεται η φαντασίωσή σου. Είναι από τα πιο συχνά όνειρα, γιατί συναναστρέφεσαι πολλές ώρες κάθε ημέρα με μια συνάδελφο στη δουλειά. Τι μπορεί να σημαίνει εκτός από το προφανές; Ότι θέλεις να ξεχωρίσεις στο γραφείο σου.

Σεξ με καθηγήτρια

Σχεδόν όλοι στα εφηβικά μας χρόνια το έχουμε δει, έστω και μια φορά. Η καθηγήτρια, αν ειδικά είναι όμορφη, νεαρή και ντύνεται και λιγάκι σέξι, είναι η φαντασίωση ου κάθε μαθητή. Ένα τέτοιο όνειρο, εκτός από το σεξουαλικό του πράγματος, μπορεί να σημαίνει και το ιδιαίτερο δέσιμο που έχετε οι δυο σας.

Kinky σεξ

Αν βλέπεις στον ύπνο σου χειροπέδες, δεμένα μάτια, σχοινιά, χτυπήματα, τότε μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι με τη σχέση σου. Ίσως, έχεις βαρεθεί κι εσύ ο ίδιος το απλό σεξ το οποίο κάνετε το τελευταίο διάστημα και χρειάζεται λίγη ένταση παραπάνω. Μπορεί ακόμη να είσαι αρκετά πιεσμένος με δουλειές και άγχη και να ξεσπάς με αυτό τον τρόπο στον ύπνο σου.

Συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σώματος

Υπάρχει πιθανότητα να μην βλέπεις πως κάνεις σεξ, αλλά να ονειρεύεσαι συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σώματος, όπως πόδια ή στήθη. Μάλλον, παραείσαι εθισμένος στο συγκεκριμένο σημείο, γι’ αυτό και εμφανίζεται και στον ύπνο σου.